Η είδηση έχει σκάσει από χθες κι έγινε αστραπιαία βάιραλ, για ένα νέο ζευγάρι που φαίνεται πως έχει γεννηθεί από τον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης! Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί της επιτυχημένης σειράς Σασμός, λοιπόν, ήρθαν πιο κοντά στα γυρίσματα με την αδιαμφισβήτητη χημεία τους και τα ρεπορτάζ για το ότι η σχέση τους πέρασε σε άλλο επίπεδο πήραν πραγματικά φωτιά. Ο λόγος για τους Θεοδώρα και Γιώργο/Λευτέρη, κατά κόσμον Δανάη Παππά και Γιώργο Γεροντιδάκη.

 

Δανάη Παππά - Γιώργος Γεροντιδάκης: Ζευγάρι και στη ζωή; | Zappit

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα OnTime, οι δύο ηθοποιοί, που πρόσφατα χώρισαν από τους συντρόφους τους, με τον χωρισμό της Δανάης να παίζει ως πρωτοσέλιδο παντού, είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, γνωστός για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες και φυσικά στον Σασμό, χώρισε από τη σύντροφό του Άσπα Κωνσταντοπούλου, με την οποία είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, είδηση που έσκασε μόλις τις τελευταίες μέρες, φουντώνοντας έτσι τις φήμες που τον θέλουν να έχει προχωρήσει τη ζωή του με τη διάσημη ηθοποιό. Η Δανάη Παππά, από την άλλη, άφησε πίσω της τη μακροχρόνια σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη, με τον οποίο ήταν μαζί έξι χρόνια.

 



 

Το φημολογούμενο ρομάντζο ξεκίνησε στα γυρίσματα του Σασμού, όπου οι δυο τους περνούσαν πολύ χρόνο μαζί, υποδυόμενοι ένα ζευγάρι που πέρασε τα μύρια όσα μέχρι να καταλήξει σε ισορροπία και ηρεμία, κάνοντας το κοινό να διψάει για την ένωση των δυο τους και το happy end που στο τέλος ήρθε.

 



 

Η πορεία του Γιώργου Γεροντιδάκη

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, γεννημένος στην Αθήνα το 1988, είναι ένας ηθοποιός με μακρά πορεία στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του ως παιδί-θαύμα στην ταινία Peppermint. Με ρίζες από τα Χανιά, ο Γιώργος μεγάλωσε σε μια καλλιτεχνική οικογένεια και έχει μεγάλη αδυναμία στους δικούς του. Σε συνέντευξή του είχε αναφέρει πως ο πατέρας του ζει στην Αστυπάλαια και έχει ένα μαγαζί εκεί, ενώ η μητέρα του φτιάχνει vegan γλυκά. Τα δύο αδέλφια του είναι διάσημοι σεφ στη Γαλλία.

 

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης τα είπε όλα σε ένα post για τις φωτιές – Μέλημά σας η ανθρώπινη

 

Η καριέρα του απογειώθηκε με τις συμμετοχές του σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως οι Άγριες Μέλισσες και τώρα ο Σασμός. Παρά την επιτυχία, ο Γιώργος παραμένει προσγειωμένος και χαμηλών τόνων, αποφεύγοντας τα πολλά φώτα στη ζωή του. Σε συνεντεύξεις του, έχει δηλώσει πως δεν κρύβεται για την προσωπική του ζωή, αλλά προτιμά να μην την εκθέτει δημόσια. Είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει πως οι σχέσεις πρέπει να είναι αυθεντικές και να μην καθορίζονται από τα στερεότυπα του “άντρα κυνηγού”. Τόνισε πως προτιμά την ισορροπία και τον αλληλοσεβασμό σε μια σχέση και με γνώμονα τα δύο πορεύεται στη μέχρι τώρα ζωή του.

Η ίδια η Δανάη Παππά, απάντησε πριν από λίγη ώρα για τα δημοσιεύματα που αφορούν τη σχέση της με τον ηθοποιό, λέγοντας: «Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο. Δεν ισχύει, βάζω μια τελεία εκεί, γιατί νιώθω πως κάπως τα πράγματα ξεφεύγουν. Περιμένω το επόμενο δημοσίευμα που θα εμφανιστεί, μπορεί να γράψουν τα πάντα. Δε με απασχολεί», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν διαψεύδει τις φήμες που τους θέλουν μαζί, απάντησε: «Δεν ξέρω τι να πω πάνω σε αυτό». Τέλος, συμπλήρωσε: «Δεν απασχολεί κανέναν η προσωπική μου ζωή. Δε λέω τίποτα, είναι αστεία πράγματα».

 



 

Όπως και να έχει, πάντα θα έχουμε για πάντα τη Θεοδώρα με τον Λευτέρη που «ασφαλώς και μπορούν».