Υπάρχουν ζευγάρια τόσο όμορφα και φωτογενή, που σου δημιουργούν την αίσθηση ότι ξεπήδησαν από μια old Hollywood εποχή. Που δεν αισθάνονται την ανάγκη να προβάλουν την ευτυχία τους με δηλώσεις και δεν αποζητούν εναγωνίως δημοσιότητα κι αναγνωρισιμότητα, ωστόσο πηγαία σχεδόν την κατακτούν, λες κι έχουν έναν προβολέα διαρκώς από πάνω τους. Ένα τέτοιο ζευγάρι, που απασχολεί τα Μέσα τον τελευταίο καιρό, για τους σωστούς λόγους,  είναι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού Φώτης Ιωαννίδης και η παρουσιάστρια-δημοσιογράφος, Ελένη Βουλγαράκη.

Εκείνος, είναι ταλαντούχος, ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής, εκείνη γνωστή φιγούρα της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, από τα πιο λαμπερά πρόσωπα, γνωστή για το χιούμορ και τη γλυκύτητά της. Εκείνος ήταν μήλο της έριδας το καλοκαίρι που μας πέρασε για πολλές ομάδες του εξωτερικού, εκείνη έγινε ευρέως γνωστή από την εκπομπή «Τα κουνάβια».

 

Ο Φώτης Ιωαννίδης χάνει πέναλτι, ας κανιβαλίσουμε την Ελένη Βουλγαράκη -  RatPack.gr

 

Γνωρίστηκαν πριν ενάμιση χρόνο, μέσω του Κώστα Αναγνωστόπουλου, άλλως «μισθοφόρου» από το Survivor, και σύντομα η γνωριμία εξελίχθηκε σε ειδύλλιο και αργότερα σε έρωτα. Όπως συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια διασήμων, θέλησαν από την αρχή να κρατήσουν τη γνωριμία και τη σχέση τους μακριά από οτιδήποτε θα μπορούσε να τη φθείρει: κουτσομπολιά, σχόλια, προβολή, ρεπορτάζ. Και τα κατάφεραν με επιτυχία στις αρχές. «Προδόθηκαν», ωστόσο, πέρσι τα Χριστούγεννα με το κοινό τους ταξίδι στο Λονδίνο.  Από το οποίο, βέβαια, δε διέρρευσαν φωτογραφίες ή αναρτήσεις. Εξάλλου ήταν πολύ νωρίς τότε στη σχέση τους,  αφού μετρούσε μόλις 4 μήνες.

 

Ελένη Βουλγαράκη - Φώτης Ιωαννίδης: Η πρώτη δημόσια φωτογραφία του ζευγαριού

 

Από τότε μέχρι και σήμερα, διατηρούν το ίδιο χαμηλό προφίλ στη σχέση τους κρατώντας την όσο πιο μακριά μπορούν από τα φώτα της δημοσιότητας και τα αδιάκριτα βλέμματα και σχόλια. Η Ελένη Βουλγαράκη ξεκίνησε δειλά δειλά να πηγαίνει σε αγώνες εντός έδρας του Παναθηναϊκού και να το αναρτά και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, καταφέρνοντας να αποσπάσει επιδοκιμαστικά σχόλια από τους οπαδούς της αγαπημένης της ομάδας, ενώ ο ίδιος ο Ιωαννίδης αντέδρασε με τον πιο γλυκό τρόπο όταν την αντιλήφθηκε στην κερκίδα.

 



 

Ωστόσο, σε σχέση με το πώς αντιμετωπίζουν οι φίλαθλοι της ομάδας του την ίδια, έχει δηλώσει ρητά:

«Είμαι πολύ περήφανη για τον Φώτη. Απλά θέλω να είμαι φειδωλή, γιατί ο κόσμος που ακολουθεί τις ομάδες… οι ίδιοι που έστειλαν χθες συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα είναι αυτοί που πάλι θα κατακρίνουν και θα βρίσουν. Και θα πάρει η μπάλα και εμένα. Επειδή δεν αξίζει στον Φώτη να κρίνεται για την προσωπική του ζωή, γιατί είναι πολύ σοβαρός αθλητής. Του αξίζει να κρίνεται μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι. Είμαστε ήρεμοι και μπορεί αυτό να βοηθάει επαγγελματικά»

 

Νέος έρωτας για τον Φώτη Ιωαννίδη - «Στο Λονδίνο με την Ελένη Βουλγαράκη» -  Newsbomb

 

Το καλοκαίρι που μάς πέρασε η σχέση τους έγινε ακόμα πιο σοβαρή. Οι δημόσιες εμφανίσεις πύκνωσαν, αφού το ζευγάρι παρευρέθηκε σε συναυλίες κι εκδηλώσεις, με το πιο σημαντικό βήμα να είναι οι κοινές διακοπές σε νησί του Αιγαίου.

Τώρα, σχεδόν ένα χρόνο μετά, το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και μάλιστα έχουν κάνει το πολυπόθητο επόμενο βήμα ή και βήματα στη σχέση τους. Οι δυο τους έχουν μετακομίσει μαζί, επισημοποιώντας κατά κάποιο τρόπο τη σχέση τους. Μάλιστα, φέρεται να γνώρισαν και τους γονείς ο ένας του άλλου. Φαίνεται ξεκάθαρα πως βρήκε ο ένας στο πρόσωπο του άλλου εκείνο που έψαχνε για να κατασταλάξει και να νιώσει ασφάλεια, σιγουριά και βεβαιότητα.

 

Ελένη Βουλγαράκη - Φώτης Ιωαννίδης: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους -  Znews

 

Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ζευγάρια της εγχώριας δημόσιας σκηνής κι έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τη δική τους φούσκα έρωτα κρατώντας τα κουτσομπολιά εκτός της κοινής τους πορείας. Λένε λίγα, αλλά σημαντικά. Είναι δυο άτομα ερωτευμένα που χαίρεσαι να τα βλέπεις και να μαθαίνεις ότι η σχέση τους προχωρά, ωστόσο με τον τρόπο τους οριοθετούνται με τον πιο υγιή και δυναμικό τρόπο. Αν κι εγώ προσωπικά τρέφω μια ιδιαίτερη αδυναμία στον Φώτη λόγω οπαδικών προτιμήσεων, εύχομαι ολόψυχα στις Ελένες του κόσμου να βρουν τον Φώτη τους, όπως και στους Φώτηδες να βρουν τη δική τους ωραία Ελένη.

Συντάκτης: Χριστιάνα Δεμέναγα