Είναι γεγονός ότι μετά τον θanατο του αγαπημένου “Chandler” υπήρξε μια τομή στην ιστορία από τα “φιλαράκια” του, εντός κι εκτός οθόνης. Όπως όλα δείχνουν, όμως, ο συμπρωταγωνιστής και φίλος του, Matt LeBlanc, φαίνεται να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, έναν χρόνο μετά. Δέκα χρόνια κολλητοί εντός οθόνης και σχεδόν τα διπλάσια εκτός αυτής, ο διάσημος ηθοποιός είχε αποχαιρετήσει τον φίλο του γράφοντας δημόσια: «Μάθιου, με βαριά καρδιά σου λέω αντίο. Οι στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί ήταν ειλικρινά μερικές από τις καλύτερες της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Πάντα θα χαμογελάω όταν θα σε σκέφτομαι και δεν πρόκειται να σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ. Πέταξε αδερφέ μου, είσαι πλέον ελεύθερος. Με πολύ αγάπη… και υποθέτω πως εκείνα τα 20 δολάρια που μου χρωστάς θα τα κρατήσεις.»

 

Matt LeBlanc Has 'Friends' Costars Worried After Seeing His Disheveled Appearance: 'Just Plain Sad'

 

Ο 57χρονος LeBlanc, έπειτα από τον πρόωρο θάνατο του Perry τον Οκτώβριο του 2023, δεν έχει εμφανιστεί σχεδόν καθόλου δημοσίως, ενώ όπως αναφέρει η Daily Mail, η πιο πρόσφατη εμφάνισή του φέρεται να έχει ανησυχήσει τους φίλους του. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τον είδαν να κυκλοφορεί στο Λος Άντζελες νωρίτερα αυτό το μήνα και η παραμελημένη εμφάνισή, μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας που κοινοποίησε το TMZ. «Κανείς δεν ντροπιάζει τον Matt με το σώμα του ή δεν τον κατηγορεί για κάτι δυσάρεστο στον τρόπο ζωής του. Δεν είναι αυτό που συμβαίνει εδώ» ξεκαθαρίζει το ρεπορτάζ.

 

Matt LeBlanc's Friends pals concerned about 'reclusive' habits after Matt death - Celebrity News - Entertainment - Daily Express US

 

Σε συνέχεια των όσων είπε η πηγή από την οποία αντλήθηκαν οι πληροφορίες, το περισσότερο ανησυχητικό, για την Jen [Aniston] και όλη την ομάδα, είναι ότι είναι τόσο απομονωμένος είναι και πως μετά βίας ακούνε νέα του από τον ένα μήνα στον άλλο. «Είναι σε επαφή μετά τον τραγικό θάνατο του Matthew Perry, αλλά πέρα από αυτό, είναι απλά κουρνιασμένος και κάνει τα δικά του, χωρίς κανένα πραγματικό ενδιαφέρον για κοινωνικοποίηση», όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες για την αλλαγή της προσωπικότητας του LeBlanc.

 

Matt LeBlanc et Matthew Perry : 12 ans après, l'amitié des "Friends" est intacte - Purepeople

 

«Συνήθιζε να είναι ένας τόσο αισιόδοξος, χαρούμενος τύπος, αλλά τώρα είναι σαν να μην αισθάνεται κάπως άξιος να βρίσκεται στην παρέα τους. Είναι ξεκάθαρο ότι η αυτοεκτίμησή του έχει δεχτεί ένα χτύπημα κι αρκεί να κοιτάξει για να δεις ότι έχει αφήσει τον εαυτό του να χαθεί και σωματικά.»

 

 

Ως σάιτ, επιλέξαμε να μη δημοσιοποιήσουμε αυτές τις φωτογραφίες, κα να μη βάλουμε σε καλούπι τον τρόπο που επιλέγει κανείς να διαχειριστεί τη θλίψη του. Άλλωστε, η υπόθεση Perry ξεφεύγει από την -ούτως ή άλλως- επώδυνη διαδικασία του να χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο. Είναι ένας θάνατος απρόσμενος, σκληρός, πρόωρος, βίαιος και φυσικά, έχει πάρει αδιανόητα μεγάλη δημοσιότητα σε κάθε λεπτομέρειά του. Είναι παραπάνω από λογικό για τους φίλους και συγγενείς του να νιώθουν την ανάγκη να αποτραβηχτούν από τα φώτα και να διαχειριστούν την απώλεια με τον τρόπο που τους κάνει να αισθάνονται οικεία. Τέλος, άσχετα από το αν αληθεύουν τα εν λόγω δημοσιεύματα (το οποίο δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε), ίσως θα ήταν προτιμότερο να αφήσουμε τους άμεσα εμπλεκόμενους να μιλήσουν με τις δικές τους λέξεις για όσα αισθάνονται.

Μέχρι τότε, αλλά κι έπειτα, ας κρατήσουμε τη διακριτική στάση που επιβάλλεται, (Μέσα και φανς), όταν ένας άνθρωπος φεύγει από τη ζωή.