Στον απόηχο της Σεληνιακής Έκλειψης στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων αυτή η εβδομάδα μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε ανάσες και να επικεντρωθούμε στις σχέσεις και τον χώρο της δουλειάς.

Στις 23.09 η Αφροδίτη μετακινείται στον Σκορπιό φέρνοντας στην επιφάνεια βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειες που επηρεάζουν άμεσα τις σχέσεις μας. Η Αφροδίτη θα κινείται το επόμενο χρονικό διάστημα στο ζώδιο της αδυναμίας της και αυτό είναι αρκετό για να προκληθούν εντάσεις στις σχέσεις. Καλό είναι να αφήσουμε στο περιθώριο την καχυποψία και να στρέψουμε την ενέργειά μας ώστε να δημιουργήσουμε ουσιαστική σύνδεση με το ταίρι μας. Πάθος και αισθησιασμός οδηγούν στην απόλυτη συγχώνευση.

Στις 24.09 το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο χαρίζει ευρηματικότητα και διορατικότητα. Πρωτότυπες λύσεις θα μας βγάλουν από αδιέξοδα στον χώρο της δουλειάς και θα μας χαρίσουν αναγνώριση και οικονομικά οφέλη. Ξεχωρίζουμε για τις ιδέες και τις προτάσεις μας γιατί ξεφεύγουν από τα τετριμμένα και δημιουργούν πρωτοποριακές συνθήκες.

Στις 25.09 η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένες εκτιμήσεις και παγίδες. Είναι προτιμότερο να κρατήσουμε μικρό καλάθι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις γιατί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επίσης οφείλουμε να είμαστε φειδωλοί στις δεσμεύσεις που δίνουμε γιατί το πιθανότερο είναι να μην είναι εύκολο να ανταποκριθούμε σε αυτές.

Στις 26.09 ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνει τη δυνατότητα να λειτουργήσουμε με διεισδυτικότητα κατανοώντας τα συναισθήματα και τις σκέψεις των γύρω μας.

Αργότερα ο Ερμής μετακινείται στον Ζυγό αλλάζοντας τον τρόπο που επικοινωνούμε. Ισορροπημένες σκέψεις και αρμονική προσέγγιση των πραγμάτων θα λειτουργήσουν εξομαλυντικά σε σχέσεις και συνεργασίες. Νέες προτάσεις θα δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχθούμε και να περάσουμε σε επόμενο στάδιο στην επαγγελματική μας ζωή. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε υποχωρητικότητα και ανασφάλειες που δε βοηθούν να νιώσουμε ισότιμα στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

 

Κριός

Κριέ τα οικονομικά είναι αυτά που θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα, όχι απαραίτητα αυτά που αφορούν δικούς σου πόρους αλλά οικονομικά που αφορούν τρίτους, όπως για παράδειγμα το σύντροφό ή κάποιο συνεταίρο σου. Την αφορμή για τέτοιου είδους διευθετήσεις θα τη δώσει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού (23/9), η οποία σε καλεί να βάλεις σε μία τάξη οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικές υποχρεώσεις και συναλλαγές με άλλους. Στις 26/9 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα βοηθήσει την επικοινωνία και τις συζητήσεις που θα γίνουν, κάτι που θα επηρεάσει με έμμεσο θετικό τρόπο και τη διευθέτηση των παραπάνω ζητημάτων.

 

Ταύρος

Ταύρε η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού (23/9) καταδεικνύοντας πως θα σε απασχολήσουν ζητήματα προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών. Από τη νέα της θέση η Αφροδίτη μπορεί να φέρει κάποιες ευκαιρίες για να διευθετηθούν θέματα τα οποία αφορούν είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές σχέσεις όπως επίσης δεν αποκλείεται να φέρει και κάποια πρόταση για μια νέα συνεργασία. Στις 26/9 ο Ερμής περνά στο Ζυγό και από αυτό το ζώδιο θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις καλύτερα τα ζητήματα της καθημερινότητας.

 

Δίδυμος

Δίδυμε αυτή την εβδομάδα θα συμβούν δύο πλανητικές μετακινήσεις -του Ερμή και της Αφροδίτης- οι οποίες θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό κλίμα τόσο στις προτεραιότητες όσο και στη διάθεση σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό στις 23/9 καταδεικνύει την αρχή ενός διαστήματος που η καθημερινότητα θα παίζει βασικό ρόλο σε όλα, από τη διάθεση που θα έχεις μέχρι και το υπόλοιπο πρόγραμμα σου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 26/9 δείχνει πως κάποιες συζητήσεις που θα έχεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα είναι ευχάριστες και θα λειτουργήσουν θετικά για τη διάθεσή σου.

 

Καρκίνος

Καρκίνε η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Σκορπιού (23/9) καταδεικνύοντας πως θα υπάρχει μια  δημιουργική διάθεση. Σε αισθηματικό επίπεδο η νέα θέση της Αφροδίτης υπόσχεται όμορφες στιγμές στην προσωπική σου ζωή αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία (μέχρι και ένα νέο έρωτα) αν είσαι ελεύθερος. Από τις 26/9 που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα είναι πιο βοηθητικό για να ασχοληθείς με κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι.

 

Λέων

Λέων αυτή η εβδομάδα μπορεί να δημιουργήσει μία εσωστρέφεια και την ανάγκη να αρχίσεις να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι, στους οικείους σου και σε κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες απορρέουν από εκεί. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/9 θα οδηγήσει σε ένα διάλειμμα από τις κοινωνικές εμφανίσεις και τις υποχρεώσεις και θα σε κάνει «σπιτόγατο». Η ενασχόληση με το σπίτι μπορεί να φέρει από κάποιες πρακτικές αλλαγές μέχρι και διακοσμητικές παρεμβάσεις, οι οποίες θα ανανεώσουν την εικόνα του αλλά κυρίως τη διάθεση σου.

 

Παρθένος

Παρθένε η εβδομάδα θα ξεκινήσει με καλή διάθεση και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/9 θα συμβάλλει σε αυτό, καθώς θα δημιουργήσει την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις επαφές με φίλους και πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Λίγες ημέρες μετά ο κυβερνήτης σου Ερμής θα περάσει στο Ζυγό (26/9) φέρνοντας αρκετές συζητήσεις οι οποίες θα αφορούν κατά κύριο λόγο τον οικονομικό τομέα. Επίσης πολύ πιθανό να υπάρξουν και ευκαιρίες για να διευθετήσεις πιο αποτελεσματικά κάποιες υποχρεώσεις που αφορούν το ταμείο σου σε γενικότερο πλαίσιο.

 

Ζυγός

Ζυγέ η εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη να έχει ολοκληρώσει το ταξίδι της στο ζώδιο σου και να περνά στο Σκορπιό (23/9). Από τη νέα της θέση θα κάνει επιτακτική την ανάγκη για πρακτική και κυρίως συναισθηματική ασφάλεια, κάτι που θα αποτελέσει και την προτεραιότητα σου για το επόμενο διάστημα. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει να γίνεις λίγο αυστηρός με κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου και σου έχουν αποδείξει πως σε στηρίζουν, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή. Στις 26/9 ο Ερμής θα περάσει στο δικό σου ζώδιο καταδεικνύοντας την αρχή ενός άκρως επικοινωνιακού διαστήματος που θα φέρει και μια παρόρμηση στην επικοινωνία και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μην υπάρξουν βιαστικές αποφάσεις και υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρηθούν.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστα νέα για εσένα καθώς η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου (23/9) και σταδιακά θα δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες σε προσωπικό και αισθηματικό επίπεδο. Επίσης κάθε φορά που η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα ζώδιο ενισχύει την γοητεία του, τις διαπραγματευτικές του ικανότητες και το βοηθά να προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τα θετικά χαρακτηριστικά του, κάτι που έχει θετικό αντίκτυπο σε κάθε είδους σχέση. Λίγες ημέρες μετά στις 26/9 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού και από τη νέα του θέση καταδεικνύει πως ίσως να υπάρξει παρασκήνιο σε ζητήματα που σε αφορούν, γι’ αυτό χρειάζεται να αξιολογείς προσεκτικά κάθε πληροφορία που θα φτάνει σε εσένα.

 

Τοξότης

Τοξότη αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να δημιουργηθεί ένα κλίμα το οποίο θα σε γυρίσει σε κάποια ζητήματα του παρελθόντος ή θα φέρει στην επιφάνεια αρκετές αναμνήσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/9 θα δημιουργήσει αυτό το κλίμα και πολύ πιθανό να κάνει επιτακτική την ανάγκη να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες είτε συναισθηματικές είτε πρακτικές, οι οποίες σε απασχολούν αρκετά. Λίγες ημέρες μετά στις 26/9 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και από τη νέα του θέση θα συμβάλλει σε περισσότερες επαφές με φίλους και στην ενασχόληση με αγαπημένες σας δραστηριότητες.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε η προτεραιότητα σου αυτή την εβδομάδα θα γίνει η επικοινωνία και η επαφή με τους φίλους σου και η ενασχόληση με αγαπημένες σου δραστηριότητες (κατά προτίμηση συλλογικές), καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/9 θα τονίσει το πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις με ανθρώπους που σε ενώνουν πολλά κοινά στοιχεία. Η εβδομάδα επίσης θα είναι βοηθητική για να έρθεις και πιο κοντά με συναδέλφους και να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν. Λίγες ημέρες μετά στις 26/9 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και θα φέρει αρκετές ευκαιρίες για να διευθετηθούν και επαγγελματικά ζητήματα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε αυτή την εβδομάδα θα αρχίσεις να αφιερώνεις ολοένα και περισσότερο χρόνο σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού (23/9) θα τους δώσει προτεραιότητα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγεις μπροστά, να διεκδικήσεις κάτι που θέλεις σε επαγγελματικό επίπεδο και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου με τις ικανότητες σου. Λίγες ημέρες μετά στις 26/9 ο Ερμής θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ζυγού και οτιδήποτε μπορεί να σου φέρει νέες γνώσεις όπως για παράδειγμα ένα σεμινάριο ή μία πιστοποίηση θα σου κεντρίζει το ενδιαφέρον.

 

Ιχθείς

Ιχθύ αυτή η εβδομάδα θα διαμορφώσει ένα θετικό και ευχάριστο κλίμα για εσένα και την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, να συζητήσεις και να μοιραστείς τις σκέψεις και τις ιδέες σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού στις 23/9 θα συμβάλει σε αυτό το καλό κλίμα και θα τονώσει κοινωνικές, προσωπικές ακόμα και επαγγελματικές σχέσεις. Λίγες ημέρες μετά στις 26/9 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού καταδεικνύοντας την αρχή ενός διαστήματος που θα φέρει αρκετές συζητήσεις γύρω από τη διαχείριση οικονομικών θεμάτων.

 

Πηγή: MyAstro