Σοκ έχει προκαλέσει στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας το περιστατικό με παπά ο οποίος αυν@νιζόταν έξω από δημοτικό σχολείο. Το πρωί της Δευτέρας (23.09.24) στη Νέα Φιλαδέλφεια ο ιερέας έγινε αντιληπτός από το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους γονείς του δημοτικού σχολείου. Πιο συγκεκριμένα, ένας ιερέας, φορώντας τα ράσα του, εθεάθη από τον διευθυντή δημοτικού σχολείου της Νέας Φιλαδέλφειας και τον γονέα μαθήτριας, να είναι κρυμμένος πίσω από δέντρο, να έχει κατεβάσει το εσώρουχό του και να αυν@νίζεται, επιδεικνύοντας τα γεννhτικά του όργανα.

Το περιστατικό μας αφήνει μουδιασμένους από την άθλια αυτή πράξη, έξω από δημοτικό σχολείο και παράλληλα μας είναι τόσο γνώριμο καθώς παραδόξως, το περιστατικό αυτό είναι ένα από τα πολλά που συμβαίνουν έξω από σχολεία, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που άνθρωποι που αποκαλούνται «ιερείς» ασελγούν με ειδεχθείς τρόπους σε ανήλικα.

Το περιστατικό συνεχίζει να είναι ανατριχιαστικό, καθώς σοκαρισμένοι από την εικόνα του ημίγυμνου παλαιοημερολογίτη παπά οι δύο άνδρες που τον είδαν ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία. Στο σημείο κατέφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, εντόπισαν τον ιερεά ηλικίας 65 ετών, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών άρχισε βιαστικά να ντύνεται, ενώ σε σχετική ερώτησή τους, αποκρίθηκε ότι πραγματοποιούσε προσευχή!

Κατόπιν αυτού οδηγήθηκε στο Τ.Α. Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, όπου και συνελήφθη. Αξίζει να επισημανθεί ότι ο παπάς είναι κατηγορούμενος για παράβαση του άρθρου 337 Π.Κ, δηλαδή  «Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας», ενώ είναι παλαιοημερολογίτης και δεν είναι αναγνωρισμένος από τη Μητρόπολη ως ιερέας. Ο κατηγορούμενος με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε σήμερα στο πρωί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Με πληροφορίες από newsit