Στις 26.09 ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνει τη δυνατότητα να λειτουργήσουμε με διεισδυτικότητα κατανοώντας τα συναισθήματα και τις σκέψεις των γύρω μας.

Απολαμβάνουμε τις παρέες και τις κοινές δράσεις με ομοϊδεάτες καθώς απελευθερωνόμαστε και νιώθουμε ότι μπορούμε να εκφράσουμε χωρίς φίλτρο σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχουμε. Σημαντικό είναι επίσης να ενταχθούμε σε ομαδικές προσπάθειες που μπορούν να προσφέρουν σημαντικά στον κοινωνικό περίγυρο. Νιώθουμε ότι βάζουμε το δικό μας λιθαράκι σε μια κοινωνία που χρειάζεται αλληλεγγύη και ομοψυχία.

 

Κριός

Σήμερα, το άγχος και η πίεση δε σε αφήνουν να απολαύσεις όσα έχεις στη σχέση σου. Ηρέμησε λοιπόν και δημιούργησε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα για εσένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ανοίξου σε νέες γνωριμίες, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, έχεις μια πολύ θετική διάθεσή και μια δυναμική στάση, που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις. Μη δώσεις έκταση σε κουβέντες που θα ειπωθούν στον οικογενειακό σου κύκλο.

 

Ταύρος

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ταύρε, θα ακούσεις σήμερα παράπονα από τον σύντροφό σου, που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σας. Σκέψου αν έχει δίκιο, πριν εκνευριστείς. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, βρες πάλι το χαμόγελό σου για να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που θέλεις και μην περιμένεις πάντα από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα προσέγγισης. Άλλωστε δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Αγαπητέ Ταύρε, αρκετά γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα σε κάνουν να αμφιβάλεις για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η στάση που θα έχεις σήμερα απέναντι στον σύντροφό σου θα είναι αδιάφορη και απόμακρη, άνευ λόγου και αιτίας. Αντί να απομακρύνεσαι, σκέψου τρόπους για να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα και να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμα στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η ημέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις με ένα νέο πρόσωπο που θα εισβάλει σε αυτή. Φίλε Δίδυμε, ασχολήσου σήμερα πιο σοβαρά με τις σχέσεις σου και εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες που σου στέλνει η μέρα, για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Το οικογενειακό σου περιβάλλον χρειάζεται σήμερα την προσοχή σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετά παράπονα για την απουσία σου.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή μέρα για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τις καταστάσεις και να επαναφέρεις τον ερωτισμό ανάμεσά σας. Αν είστε αδέσμευτοι, βγείτε και διασκεδάστε. Κάπου κοντά σας βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αγαπητέ Καρκίνε, θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις πώς. Πάντως, για να βρεις τις λύσεις θα πρέπει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, κάνοντας πως δε βλέπεις τα προβλήματα.

 

Λέων

Στα αισθηματικά σου, συζητήσεις θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις ότι σε καταπιέζουν κάποια πράγματα στη σχέση σου. Καλό είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη ημέρα όσο πιο χαλαρά και ήρεμα γίνεται, με τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, η μέρα θα αυξήσει την επικοινωνία σου και θα μπορέσεις να ανοιχτείς σε άτομα που θέλεις να κάνεις σχέση. Αγαπητέ Λέοντα, μη δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν σήμερα και δεν έχουν μεγάλη σημασία για εσένα. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη, γι’ αυτό φρόντισε να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

 

Παρθένος

Στην προσωπική σου ζωή, απόφυγε τις εντάσεις και τις χωρίς λόγο διαφωνίες με το ταίρι σου και θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται αισθητά. Εσύ που ακόμα αναζητάς το κατάλληλο ταίρι, φρόντισε να ανοίξεις τα μάτια σου γιατί γύρω σου μπορεί να είναι η γνωριμία που επιθυμείς, αλλά λόγω πίεσης και άγχους να μην τη βλέπεις. Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα έρθεις σε επαφή με πολλά άτομα, θα κουβεντιάσεις, θα ανταλλάξεις απόψεις και ενδεχομένως να προβληματιστείς από κάποιες συζητήσεις. Απόφυγε να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις, αν δεις ότι πιέζεσαι να φέρεις εις πέρας όσες ήδη έχεις.

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για να λύσεις καταστάσεις που δηλητηριάζουν τη σχέση σου και πληγώνουν τον ερωτισμό σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, η μέρα σε παροτρύνει να εκμεταλλευθείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, ώστε να κάνεις την τέλεια σχέση. Αγαπητέ Ζυγέ, τα αγαπημένα σου άτομα απαιτούν από εσένα πάρα πολλά κι αυτό σε προβληματίζει και σε μπερδεύει κάπως. Γύρισε λίγο στις παλιές συνήθειες και μη σκας με το παραμικρό. Εν τω μεταξύ, μη δίνεις αφορμές για σχόλια στο κοινωνικό σου περιβάλλον και μη δημιουργείς έδαφος για καινούργιες παρεξηγήσεις.

 

Σκορπιός

Στην αισθηματική σου ζωή μπορεί να προκληθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός. Φρόντισε να μη δώσεις συνέχεια, για να μπορέσεις να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ και να ξεκουραστείς όσο μπορείς -σου χρειάζεται Οι ελεύθεροι του ζωδίου, να περιμένετε μία είδηση που αφορά άτομο του παρελθόντος. Η ικανοποίηση που θα πάρετε, θα σας φτιάξει το κέφι! Φίλε Σκορπιέ, καλό είναι σήμερα να ετοιμαστείς για μια δύσκολη μέρα. Σου πέφτουν πολλές υποχρεώσεις, οικογενειακές δυσκολίες και έκτακτες καταστάσεις, που θα σε αποσυντονίσουν. Μην το βάζεις κάτω με τίποτα. Ίσως χρειαστεί λίγη παραπάνω προσπάθεια από μέρους σου.

 

Τοξότης

Στα αισθηματικά σου, θα χρειαστεί να είσαι σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου, που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άφησε την γκρίνια στην άκρη! Όσο για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, οι συνθήκες σε ευνοούν πολύ, αρκεί να είσαι ανοιχτός και έτοιμος να γνωρίσεις νέα άτομα. Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Πέμπτη θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά θα σε κάνουν ταυτόχρονα να δώσεις απαντήσεις και να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρησε με θάρρος.

 

Αιγόκερως

Στα αισθηματικά σου, μη γίνεσαι ανταγωνιστικός με τον άνθρωπό σου και μη βλέπεις τη σχέση σου αρνητικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί σήμερα να προκαλέσει προβλήματα. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, να ξέρεις ότι κάποια άτομα θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε τους μια ευκαιρία! Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα έχεις πολύ γκρίνια και θα παραπονιέσαι για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσεις! Άφησε την γκρίνια λοιπόν και δες με σοβαρότητα τι δε σου κάνει. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και μην τα περιμένεις όλα να γίνουν με έναν μαγικό τρόπο.

 

Υδροχόος

Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα και να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου κάνοντας κοινά σχέδια για τη σχέση σας. Αν βασανίζεσαι από τη μοναξιά σου, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάθε φλερτ που σου προκύπτει. Μπορεί να αξίζει να του δώσεις περισσότερη σημασία. Αγαπητέ Υδροχόε η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα έχει δύο πλευρές. Απ’ τη μία σου δίνει την ώθηση να κάνεις κάποιες κινήσεις για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν, απ’ την άλλη κινδυνεύεις να παρασυρθείς από εκνευρισμούς και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα από αυτά που ήδη έχεις.

 

Ιχθύς

Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Εσύ που πίνεις καφέ παρέα με τη μοναξιά σου, μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία αν διώξεις από πάνω σου το άγχος και την πίεση που έχεις γι’ αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Αγαπητέ Ιχθύ, οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων που θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Ό,τι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου.

 

Πηγή: MyAstro