Αυτή η περίοδος φέρνει καρμική αναμέτρηση με το παρελθόν, ειδικά στον τομέα των σχέσεων και των συναισθηματικών δεσμεύσεων. Τα ζώδια θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μαθήματα που αφορούν οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις, ενώ ο Κρόνος υποστηρίζει μακροπρόθεσμη σταθερότητα με προσεκτική διαχείριση συναισθημάτων.

 

Κύρια Αστρολογικά Γεγονότα της Εβδομάδας

30 Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής στον Ζυγό σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό
Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, συναντά τον Νότιο Δεσμό, που συνδέεται με καρμικά θέματα. Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει επανασυνδέσεις με το παρελθόν ή με άτομα και καταστάσεις που έχουν αφήσει ανοιχτά ζητήματα. Για τα ζώδια του νερού, ειδικά οι Καρκίνοι, η ημέρα αυτή φέρνει την ευκαιρία για καρμική ανασκόπηση σε σχέσεις και συναισθηματικά θέματα, κυρίως οικογενειακής φύσεως.

2 Οκτωβρίου: Ηλιακή Έκλειψη στο Ζυγό σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό
Οι εκλείψεις συνήθως φέρνουν μεγάλες αλλαγές. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Οκτωβρίου στον Ζυγό φέρνει στο προσκήνιο καρμικά μονοπάτια και αναγκάζει τα ζώδια να επανεξετάσουν παρελθοντικά ζητήματα. Για τον Καρκίνο, οι αλλαγές θα επηρεάσουν κυρίως την οικογένεια και τις συναισθηματικές δεσμεύσεις, με έντονα καρμικά μαθήματα για ισορροπία και σταθερότητα.

4 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες
Η όψη αυτή φέρνει έντονα πάθη αλλά και σταθερότητα στις σχέσεις. Ο συνδυασμός της Αφροδίτης με τον Κρόνο προσφέρει ευκαιρίες για μακροπρόθεσμες συναισθηματικές δεσμεύσεις, ιδανικές για Καρκίνους που αναζητούν σταθερότητα και αλήθεια στις σχέσεις τους.

6 Οκτωβρίου: Ο Ερμής στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο
Η τελευταία σημαντική όψη της εβδομάδας φέρνει εντάσεις και συγκρούσεις, ιδιαίτερα στην επικοινωνία. Η σύγκρουση του Ερμή με τον Άρη μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις και εκρήξεις, ειδικά σε θέματα οικογένειας και συναισθηματικών σχέσεων. Τα ζώδια του νερού πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμα και να αποφύγουν παρορμητικές ενέργειες.

 

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Η ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων, αναγκάζοντάς σας να κάνετε συνειδητοποιήσεις για την προσωπική σας ζωή. Είναι μια καλή στιγμή για να αφήσετε πίσω συνήθειες που δεν εξυπηρετούν πλέον την ευτυχία σας. Προσοχή στις εντάσεις, καθώς ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη μπορεί να φέρει συγκρούσεις στις επαγγελματικές και προσωπικές συνεργασίες.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η έντονη επιρροή της Αφροδίτης στον Σκορπιό φέρνει πάθος και ένταση στις σχέσεις. Το τρίγωνο με τον Κρόνο σταθεροποιεί τα συναισθήματα και δίνει την ευκαιρία για μακροχρόνιες δεσμεύσεις. Αποφύγετε συγκρούσεις στο τέλος της εβδομάδας λόγω της τεταμένης όψης Ερμή-Άρη.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η ηλιακή έκλειψη αγγίζει τον τομέα της δημιουργικότητας και των παιδιών, φέρνοντας αλλαγές που σας αναγκάζουν να επαναξιολογήσετε τα όνειρα και τα σχέδιά σας. Προσοχή στις συζητήσεις και τις παρεξηγήσεις, καθώς η ένταση προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να φέρει συγκρούσεις στις επικοινωνίες σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτή η εβδομάδα είναι καρμικά σημαντική για τις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Ο Άρης στον Καρκίνο σας δίνει ενέργεια και θάρρος να προχωρήσετε μπροστά, αλλά χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση των συναισθημάτων σας, ιδιαίτερα με την ηλιακή έκλειψη που επηρεάζει τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η έκλειψη στο Ζυγό φέρνει αλλαγές στις επικοινωνίες σας και στις σχέσεις με τα άτομα γύρω σας. Μια περίοδος ιδανική για να αφήσετε πίσω παλιές συγκρούσεις και να εστιάσετε σε νέες συνεργασίες. Η Αφροδίτη ενισχύει την επιθυμία σας για σταθερότητα στο σπίτι, δίνοντάς σας την ευκαιρία να βρείτε γαλήνη.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η εβδομάδα αυτή επικεντρώνεται στα οικονομικά σας και στον τρόπο που διαχειρίζεστε τους πόρους σας. Η ηλιακή έκλειψη αγγίζει τον τομέα της αξίας και των πόρων, φέρνοντας την ανάγκη για αναθεώρηση της στρατηγικής σας. Προσοχή στις οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας φέρνει σημαντικές προσωπικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσετε πίσω ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Προσοχή στις εντάσεις προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς οι επικοινωνίες σας μπορεί να είναι τεταμένες.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας φέρνει πάθη και ένταση στις σχέσεις, ενώ το τρίγωνο με τον Κρόνο φέρνει σταθερότητα. Η ηλιακή έκλειψη αγγίζει τον υποσυνείδητο τομέα σας, φέρνοντας στο φως ανησυχίες και θέματα που πρέπει να επιλυθούν.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η έκλειψη αγγίζει τον κοινωνικό σας κύκλο και σας ωθεί να επανεξετάσετε τις φιλικές σας σχέσεις. Προσοχή στις εντάσεις προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς οι συζητήσεις με φίλους ή συνεργάτες μπορεί να περιπλακούν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η καριέρα σας βρίσκεται στο επίκεντρο, με την ηλιακή έκλειψη να φέρνει αλλαγές και ευκαιρίες. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εξετάσετε την επαγγελματική σας στρατηγική και να ενισχύσετε τις συνεργασίες σας με την υποστήριξη της Αφροδίτης και του Κρόνου.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η έκλειψη φέρνει αλλαγές στον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο, ίσως μέσω εκπαίδευσης ή ταξιδιών. Οι σχέσεις με άτομα του εξωτερικού ή ακαδημαϊκές συνεργασίες μπορεί να αποδειχθούν ευνοϊκές.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η εβδομάδα αυτή εστιάζει στα οικονομικά σας και στις κοινές επενδύσεις. Η ηλιακή έκλειψη φέρνει αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τους κοινόχρηστους πόρους, ενώ η Αφροδίτη και ο Κρόνος προσφέρουν σταθερότητα στις προσωπικές σας σχέσεις.

 

Πηγή: ChristosArchos