Ένα μάλλον αμήχανο βιντεάκι έχει γίνει viral αλλά έχει αφήσει τους χρήστες του Χ με πολλά ερωτηματικά. Ένας κύριος -φανατικός hater- απ’ ότι φαίνεται της Taylor Swift μπήκε στη διαδικασία να αγοράσει υπογεγγραμένη κιθάρα της σε δημοπρασία έναντι των 4.000 δολαρίων για….να την καταστρέψει (στα καπάκια). Δείτε το βίντεο:

 

Η εκδήλωση ήταν ένας έρανος για την υποστήριξη της γεωργικής εκπαίδευσης για την τοπική νεολαία και η κιθάρα ήταν ένα από τα πολλά αντικείμενα που δημοπρατήθηκαν μαζί με εισιτήρια για να δουν τον George Strait και τον Chris Stapleton, ένα αφρικανικό σαφάρι, ένα κυνήγι περιστεριών και ένα ταξίδι στο Kentucky Bourbon Trail.

Οι χρήστες του Χ δεν άφησαν τα πράγματα ασχολίαστα για αυτήν την αλλόκοτη συμπεριφορά του φανατικού hater:

«Τεράστιο σοκ! Ένας άνδρας έφτασε σε ακραίες καταστάσεις για να δείξει την αντιπάθειά του για την Taylor Swift αγοράζοντας μια υπογεγραμμένη κιθάρα για 4.000 δολάρια σε μια ζωντανή δημοπρασία και καταστρέφοντάς την αμέσως», σχολίασε ένας χρήστης για το viral βίντεο. «Και είναι περήφανος γι’ αυτό; Γελοίο», πρόσθεσε ένας άλλος.

«4.000 δολάρια; Αυτά θα μπορούσαν να είχαν πληρώσει το εξάμηνο ενός φοιτητή στο κολέγιο ή να είχαν γίνει δωρεά. Θα μπορούσαν να έχουν κάνει πολύ περισσότερα από το να καταστρέψουν μια κιθάρα που πιθανότατα θα ανατιμηθεί σε αξία». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Η Τέιλορ Σουίφτ αξίζει 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Αυτό δεν την επηρεάζει. Μόλις έβαλε φωτιά σε 4.000 δολάρια».

Χμμ.. Κάποια πιο πονηρεμένη από εμένα θα έλεγε ότι ήσουν αυτή η (παιδική ολίγον τι) συμπεριφορά ίσως έχει να κάνει με τις τελευταίες δηλώσεις στήριξης της Taylor Swift στην Καμάλα Χάρις. Μάλιστα, οι δηλώσεις υποστήριξής της λένε ότι ανέτρεψαν το ποσοστό κι ο Ντόναλντ Τραμπ έχασε ψηφοφόρους. Βρε λέτε ο κυριούλης να έκανε πολιτική διαμαρτυρία;

Συντάκτης: Αγγελική Θεοχαρίδη