Ο Έλτον Τζον αποκάλυψε ότι ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ένα «ενοχλητικό άτομο», σύμφωνα με τις δικές του εμπειρίες. Ο Μάικλ Τζάκσον μπορεί ακόμα να μνημονεύεται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες που μπήκαν ποτέ στη μουσική βιομηχανία. Από την κορυφή των charts ως παιδί με τους Jackson 5 μέχρι να γίνει ο πιο επιτυχημένος διασκεδαστής στην ιστορία της μουσικής, σύμφωνα με τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες – η μουσική του Τζάκσον εξακολουθεί να απολαμβάνεται μέχρι σήμερα.

GettyImages-2175452881.jpg

Ωστόσο, καθώς η καριέρα του Τζάκσον συνέχισε να εξελίσσεται, όλο και περισσότεροι άνθρωποι γοητεύονταν από τον ίδιο τον άνθρωπο, καθώς και από τα τραγούδια του. Και ο Elton John έριξε φως στον άνθρωπο πίσω από τη μουσική. Πίσω στο 2019, ο 77χρονος θρύλος του “Rocket Man” κυκλοφόρησε μια αυτοβιογραφία με τίτλο “Me: Elton John”, η οποία είναι γεμάτη με αποκαλυπτικές αποκαλύψεις για τη ζωή του στη βιομηχανία του θεάματος.

Μεταξύ αυτών των αποκαλύψεων είναι και οι αλληλεπιδράσεις και τα σχόλιά του για τον αείμνηστο βασιλιά της ποπ, ο οποίος απεβίωσε το 2009 σε ηλικία 50 ετών από καρδιακή ανακοπή.

GettyImages-55910212.jpg

«Γνώριζα τον Μάικλ από τότε που ήταν 13 ή 14 ετών. Ήταν απλά το πιο αξιολάτρευτο παιδί που θα μπορούσες να φανταστείς», έγραψε ο John στο βιβλίο του, όπως αναφέρει το Complex. «Αλλά κάποια στιγμή στα χρόνια που μεσολάβησαν, άρχισε να απομονώνει τον εαυτό του μακριά από τον κόσμο και μακριά από την πραγματικότητα, όπως έκανε ο Elvis Presley.» Ο καλλιτέχνης του “Goodbye Yellow Brick Road” υποψιάστηκε ότι η σχέση του hitmaker του “Thriller” με τα συνταγογραφούμενα φάρμακα – τα οποία τελικά τον σκότωσαν – ήταν ο λόγος για την αλλαγή του χαρακτήρα του.

«Ένας Θεός ξέρει τι συνέβαινε στο κεφάλι του και ένας Θεός ξέρει με τι συνταγογραφούμενα φάρμακα τον γέμιζαν, αλλά κάθε φορά που τον έβλεπα στα τελευταία του χρόνια έβγαινα με τη σκέψη ότι ο καημένος είχε χάσει τελείως τα λογικά του», έγραψε. «Δεν το εννοώ αυτό με τον ανάλαφρο τρόπο. Ήταν πραγματικά ψυχικά άρρωστος, ένα ενοχλητικό άτομο», εξήγησε ο Τζον.

Επιπλέον, ο πιανίστας έγραψε για την υποτιθέμενη ψυχική κατάσταση του Τζάκσον μετά την κυκλοφορία του υψηλού προφίλ ντοκιμαντέρ “Leaving Neverland” το 2019, το οποίο επανήλθε στις καταγγελίες για σ3ξουαλική κακ0ποίηση που έγιναν εναντίον του μουσικού. Αν και δε μοιράστηκε τις σκέψεις του για τις καταγγελίες του εμβλήματος του “Billie Jean”, ανέφερε εν συντομία ότι ο αείμνηστος σταρ φαινόταν να προτιμά την παρέα των παιδιών από τους ενήλικες. «Για οποιονδήποτε λόγο, δε φαινόταν να μπορεί να αντεπεξέλθει καθόλου στην παρέα των ενηλίκων», έγραψε.

Ο Τζάκσον δεν ήταν το μόνο διάσημο πρόσωπο για το οποίο μίλησε ο Τζον στα απομνημονεύματά του, καθώς έγραψε επίσης για τη γλυκιά εμπειρία του με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, η οποία απεβίωσε το 2022. Ο τραγουδιστής του “I’m Still Standing” αποκάλυψε ότι είχε μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, γράφοντας: «Ξέρω ότι η δημόσια εικόνα της βασίλισσας δεν είναι ακριβώς αυτή της άγριας επιπολαιότητας, αλλά… στην ιδιωτική της ζωή θα μπορούσε να είναι ξεκαρδιστική», σύμφωνα με τον Independent. Επιπλέον, μίλησε για τη σχέση του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και υποστήριξε ότι είδε τον Sylvester Stallone και τον Richard Gere σχεδόν να παλεύουν για την αγάπη της αείμνηστης πριγκίπισσας σε ένα δείπνο.

 

Πηγή: vt.co