Η τελευταία Ηλιακή Έκλειψη της χρονιάς καταφθάνει σήμερα, 2 Οκτωβρίου και από το ζώδιο του Ζυγού. Τα γεγονότα της, ήδη έχουν αρχίσει να εκδηλώνονται από τις 22 Σεπτεμβρίου ενώ η επιρροή αυτής της Έκλειψης έχει διάρκεια περίπου 7 μήνες. Κυριαρχεί ένα «εμπόλεμο» και διασπαστικό κλίμα στις ανθρώπινες σχέσεις και συνεργασίες, όπου αυτό το διάστημα βρίσκονται σε περίοδο κρίσης. Ο Ζυγός ωστόσο είναι και το ζώδιο της ισορροπίας, της δικαιοσύνης, της ομορφιάς, της τέχνης, επομένως οι ελλείψεις και τα γεγονότα της περιόδους μας κάνουν να νιώθουμε ότι κάτι μένει πίσω στους παραπάνω τομείς.

 

Κριός: Μάθε να ακούς χωρίς να αρπάζεσαι, άκουσε προσεχτικά τα λόγια των κοντινών σου ανθρώπων και αν οι δρόμοι σας αναγκαστικά πρέπει να χωρίσουν, προσπάθησε να περιορίσεις τον θυμό, αλλά αποδέξου ότι τα πάντα κάνουν τον κύκλο τους και ολοκληρώνονται.

Ταύρος:  Αγκάλιασε τον εαυτό σου με αγάπη, κόψε κακές συνήθειες, φρόντισε την διατροφή σου, την άσκησή σου και αφιέρωσε χρόνο για σένα αποκλειστικά. Μην αφήνεις το στρες για τις σχέσεις και τα επαγγελματικά να σε καταβάλει! Καλείσαι να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε δουλειά και προσωπική ζωή!

Δίδυμοι: Στον έρωτα πάντα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Η εποχή αυτή θα σε εκπλήξει, άλλοτε δυσάρεστα και άλλοτε ευχάριστα. Σημαντικό είναι αυτή την εποχή, να είσαι ανοιχτός για να ανακαλύψεις αυτό που πραγματικά ποθείς, να ανακαλύψεις τα ταλέντα σου αλλά και τις νέες επιθυμίες που θα σε ενθουσιάσουν.

Καρκίνος: Μην αφήνεις το παρελθόν, να συνεχίζει να δημιουργεί πληγές στο παρόν  σου! Είναι η κατάλληλη περίοδος να υψώσεις ανάστημα και να δώσεις τον δικό σου αγώνα για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Μέσα  από δύσκολα γεγονότα ανακαλύπτεις την δύναμή σου!

Λέων: Σκέψεις, λόγια και συζητήσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες σου, προκαλούν πικρία αυτή την περίοδο, όμως καλείσαι να πάρεις και αποφάσεις που σε σώζουν από τα χειρότερα, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς. Προσπάθησε να μην ξεστομίσεις λόγια που δεν πρέπει

Παρθένος: Νιώθεις αδυναμία, ανασφάλεια, αδικία και ότι αξιολόγησες λάθος. Σήκωσε κεφάλι, προστάτεψε τα οικονομικά σου συμφέροντα και πάρε χρόνο με τον εαυτό σου για να διαλευκάνεις τι «αξίζει» να συνεχιστεί και τι όχι, σε προσωπικό επίπεδο.

Ζυγός: Έφτασε η ώρα να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω σου, να θυμηθείς πόσες φορές «αδίκησες» τον εαυτό σου προκειμένου να μην χαλάσεις τις ισορροπίες γύρω σου, πόσες φορές έσκυψες το κεφάλι και συμβιβάστηκες από φόβο μην μείνεις μόνος. Η Έκλειψη αυτή σε αφυπνίζει και σου δίνει το μήνυμα ότι πρέπει να αλλάξεις!

Σκορπιός: Τώρα είναι η δική σου στιγμή να διώξεις μακριά από τη ζωή σου κάθε τι τοξικό, να θεραπεύσεις πληγές, να κλείσεις κεφάλαια να πεις τέλος σε ό,τι σε πληγώνει και να ανακαλύψεις τη βαθύτερη αλήθεια που κρύβεις μέσα σου που θα σε κατευθύνει σε ένα νέο ξεκίνημα

Τοξότης: Δεν μπορούμε με όλους να ταιριάζουμε… Προσπάθησε να μην είσαι τόσο ανοιχτός σε ανθρώπους που ξέρεις ή ο χρόνος σου έχει δείξει ότι σε προσεγγίζουν μόνο όταν θέλουν κάτι από εσένα! Κυνήγησε τις επιθυμίες σου, φρόντισε όμως μην τα παίζεις όλα για όλα στα οικονομικά!

Αιγόκερως: Μην παρεκκλίνεις ποτέ από τον στόχο σου, ενώ σκέψου ότι η παρορμητικότητά σου και τα νεύρα που σου προκαλούν τα άτομα γύρω σου, μπορούν αυτό τον καιρό να γίνουν η αιτία που θα εκτεθείς, αυτό είναι κάτι που δεν το θέλεις.

Υδροχόος: Ώρα να αλλάξεις τρόπο σκέψης και θεώρησης των καταστάσεων, να αυτονομηθείς, να απελευθερωθείς από δυσλειτουργικές πεποιθήσεις, να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα, ένα νέο σεμινάριο και να κάνεις τις κινήσεις εκείνες για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου!

Ιχθείς: Μην περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα, όταν συνεχίζεις να κάνεις τα ίδια λάθη, τόσο στα οικονομικά όσο και στα προσωπικά! Έφτασε η ώρα να εντοπίσεις τους φόβους, τις ανασφάλειες και ότι σε κρατάει πίσω στο χτες, προκειμένου να το λύσεις!

 

Πηγή: Astrology.gr