Αν νιώθεις πως οι συζητήσεις με το ταίρι σου γίνονται πιο real και χωρίς φίλτρα, δεν είναι ιδέα σου. Η Ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 02/10/2024 σκάει με vibes αλλαγής και φρέσκων ξεκινημάτων στις σχέσεις. Θα σε βάλει να τσεκάρεις την ισορροπία και τη συνεργασία στη σχέση σου, ίσως χρειαστεί να πάρεις μεγάλες αποφάσεις ή να ψάξεις πιο δίκαιους τρόπους να επικοινωνείς με τον/τη σύντροφό σου. Η φάση της έκλειψης σε σπρώχνει είτε να ανανεώσεις τη σχέση είτε να φύγεις από ό,τι δε σε εξελίσσει.

Ο Άρης μπαίνει στο παιχνίδι και φέρνει μαζί του ένταση και drama, βγάζοντας στην επιφάνεια καταπιεσμένες επιθυμίες ή κρυφές συγκρούσεις. Το mood για δράση μπορεί να τρακάρει με την ανάγκη για ισορροπία, άρα προετοιμάσου για πιθανές διαφωνίες. Αν όμως καταφέρεις να διοχετεύσεις αυτή την ενέργεια δημιουργικά, θα ζήσεις πιο intense στιγμές στον έρωτα. Επίσης, στις 04/10/2024, η Αφροδίτη φτιάχνει ένα super τρίγωνο με τον Κρόνο, το οποίο δίνει major σταθερότητα και ωριμότητα στις σχέσεις σου, χτίζοντας γερά θεμέλια για το μέλλον.

 

Κριός

Αυτή η υπομονή και η καρτερικότητα που δείξατε, εξέπληξε άτομα του στενού σας περιβάλλοντος που γνωρίζουν καλά το χαρακτήρα σας. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα σταματήσουν να σας καθιστούν παράδειγμα προς από αποφυγήν. Το πάζλ ολοκληρώθηκε. Τα συμβάντα θα κουμπώσουν το ένα δίπλα στο άλλο και αυτό που επιθυμείτε θα εμφανιστεί ακριβώς μπροστά σας. Η επιτυχία που θα βιώσετε θα κλείσει πολλά στόματα, που βιάστηκαν να σας κρίνουν.

Επανασύνδεση – Θα νιώσετε πολύ έντονα τη σιγουριά ότι πρέπει να αφήσετε την τύχη να κάνει τη δουλειά της και δε θα πέσετε έξω. Δε θα δεχτείτε να παίξετε το ρολό του κυνηγού. Η άρνηση σας αυτή θα δώσει κίνητρο στο ταίρι που επιθυμείτε, για να αποφασίσει να κινηθεί γοργά. Θα λάβετε την ικανοποίηση της νίκης, αλλά προσοχή στα επόμενα βήματά σας, για να μη βρεθείτε ξαφνικά από νικητές ηττημένοι.

Νέα γνωριμία – Αν το πρόσωπο που κινείται στο οπτικό σας πεδίο υστερεί σε γοητεία, αποφασιστικότητα ή αυτοπεποίθηση, δε θα γυρίσετε ποτέ σας να το κοιτάξετε. Κάντε έστω για μια φορά τη χάρη στον εαυτό σας και απεγκλωβιστείτε από τις παγίδες των κλασικών σας προτιμήσεων, γιατί κάποιος θα σας αποδείξει ότι μπορείτε να βρείτε τον ερώτα που χρειάζεστε και σε πιο συμβατικούς χαρακτήρες.

Σχέση – Γάμος – Θα σας αποδειχτεί ότι τίποτα δεν πάει χαμένο. Και τα λάθη και οι προσπάθειες που βιαστήκατε να τις χαρακτηρίσετε ως αποτυχημένες, έχουν μια πολύ βασική θέση στην πορεία την ερωτικής σας σταθερότητας. Όλα έγιναν με στόχο να ξεθαφτούν χαμένα αισθήματα, να κατανοηθεί ότι δεν μπορείτε να βαδίσετε χώρια και να ναυαγήσει το ενδεχόμενο ενός χωρισμού. Το σύμπαν κινήθηκε για το καλό σας, έστω κι αν κάποια στιγμή νιώσατε πως σας εγκατέλειψε.

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σε αυτό το στάδιο, θα έχετε ανάγκη για ουσιαστικές αλλαγές, θα θελήσετε να αλλάξετε τη ροη της καθημερινότητάς σας και γενικά να διαφοροποιήσετε οτιδήποτε ανιαρό πάει να γίνει δεδομένο. Έρχεται νέα γνωριμία που θα την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για όσους από εσάς επιθυμείτε να παραμείνετε στα παλιά, καταφθάνει γεγονός επανασύνδεσης.

Επανασύνδεση. Αν βάλετε κύριο στόχο σας την επανασύνδεση, τότε να ξέρετε πως δεν θα απογοητευτείτε. Ο τρόπος προσέγγισής σας όχι μόνο θα εξιτάρει το ενδιαφέρον του πρόσωπου που θέλετε, αλλά ταυτόχρονα θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του. Με δικές σας πράξεις, θα ανοίξετε πορεία σταθερού, ίσως και μόνιμου δεσμού.

Νέα γνωριμία. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας να ξεχυθείτε σε καινούργιες ερωτικές περιπέτειες, γι’ αυτό δεν θα αγνοήσετε το πρόσωπο που με πολύ θερμό τρόπο θα φανερώσει την έλξη του για εσάς. Ακολουθήστε την καρδιά σας χωρίς ενδοιασμούς, θα προκύψουν συναισθηματικές εκπλήξεις που θα ανανεώσουν τις αισθήσεις σας, αλλάζοντας επιτυχώς τα έως τώρα ανιαρά σας δεδομένα.

Σχέση – Γάμος. Σε περίπτωση που νιώθετε την ανάγκη να φέρετε αλλαγές στην ερωτική σας σχέση, τότε προχωρήστε σε άμεσες πράξεις. Στην παρούσα φάση, θα νιώσετε έτοιμοι για τολμηρές αποφάσεις και για δυναμικές ενέργειες, ωστόσο προσοχή να μην πέσετε σε αντιφατικές ή σπασμωδικές κινήσεις. Αν θέλετε να επιτύχετε στους στόχους σας, κινηθείτε οργανωμένα και μεθοδικά.

 

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, η τύχη σας δεν πρόκειται να σας αφήσει παραπονεμένους. Έρχονται ευχάριστα συμβάντα που θα ανανεώσουν το ηθικό σας, θα τονώσουν ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθησή σας. Μια συνάντηση θα εξελιχθεί σε ερωτικό ραντεβού που θα αποτελέσει βάση για το ξεκίνημα σταθερού ερωτικού δεσμού.

Επανασύνδεση. Τυχαία αντάμωση θα ανοίξει ευκαιρία επανασύνδεσης και όσο πιο ξεκάθαροι θα είστε σχετικά με το τι ακριβώς θέλετε και νιώθετε, τόσο πιο γρήγορα θα υπάρξει ερωτική επανένωση με το πρώην ταίρι σας. Θέστε στόχους, συνειδητοποιήστε αισθήματα και προχωρήσετε χωρίς ενδοιασμούς, δεν θα υπάρξει γεγονός απογοήτευσης.

Νέα γνωριμία. Αν ψάχνετε ένα πρόσωπο ταιριαστό στον χαρακτήρα σας, με ελκυστική παρουσία, τότε προετοιμαστείτε καταλλήλως, γιατί θα εμφανιστεί ακριβώς μπροστά σας. Μέσα σε φιλικό περιβάλλον, θα σας συστήσουν πρόσωπο που θα έχει όλα τα απαιτούμενα προσόντα για να γίνει σταθερό ερωτικό ταίρι στη ζωή σας. Φανείτε πρόσχαροι και αφήστε ελεύθερο τον ερωτισμό που θα νιώσετε.

Σχέση – γάμος. Έρχεται χαρούμενο γεγονός που θα δώσει νέα ώθηση στη σχέση σας, θα αλλάξει κάποια αρνητικά ή κουραστικά δεδομένα και ουσιαστικά θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Περνάτε σε περίοδο ευτυχίας, ερωτικής ασφάλειας και συναισθηματικής συμμαχίας, τώρα οι αποφάσεις σας θα ορίσουν σταθερό και προσοδοφόρο μέλλον.

 

Καρκίνος

Έρχεται το τυχαίο γεγονός που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε παλιά λάθη ή να επαναφέρετε στη ζωή σας πρόσωπο που σας είχε φύγει μέσα από τα χέρια. Μια τυχαία συνάντηση θα δώσει άνοιγμα για ένα προσωπικό ραντεβού που θα σβήσει παλιές πληγές και θα επαναφέρει έντονα αισθήματα. Ανοίγεται προοπτική σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού.

Επανασύνδεση. Σε περίπτωση που έχετε μετανιώσει για τη στάση που κρατήσατε στο πρώην ταίρι σας, τώρα θα έχετε ευκαιρία επανόρθωσης. Τώρα θα υπάρξει το γεγονός που θα σας βοηθήσει να αναποδογυρίσετε τις καταστάσεις, να οδηγήσετε τις εξελίξεις υπέρ σας και να αντιστρέψετε την κατάληξή σας. Αν κάνετε το βήμα και εκφραστείτε με ειλικρίνεια, τότε έρχεται κατάληξη μόνιμης ερωτικής σχέσης.

Νέα γνωριμία. Ευχάριστα μαντάτα θα σας φέρει πρόσωπο προσπαθώντας να δράσει ως μεσολαβητής ανάμεσα σε εσάς και σε ένα συγκεκριμένο άτομο, που δεν ξέρει πώς να σας αποκαλύψει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Αξιοποιήστε τις πληροφορίες που θα λάβετε, θα υπάρξει προοπτική σταθερού δεσμού και μάλιστα με ταίρι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Σχέση – γάμος. Ένα απρόοπτο συμβάν θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να δοθούν εξηγήσεις σε ζήτημα που εδώ και πολύ καιρό ταλαιπωρεί εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Θα ειπωθούν λόγια που θα βάλουν τα πράγματα σε τάξη, θα δοθούν υποσχέσεις που θα σπάσουν το φράγμα της στασιμότητας, περνάτε σε περίοδο μόνιμων και ουσιαστικών αλλαγών.

 

Λέων

Θα ερωτοχτυπηθείτε και προσοχή να μη χάσετε τον μπουσούλα, γιατί θα έρθει κύμα έντονων συναισθημάτων. Ενδεχομένως να δυσκολευτείτε να ελέγξετε την καρδιά σας και δεν αποκλείεται να πέσετε σε πράξεις που δεν κάνατε ποτέ ως τώρα στη ζωή σας, ωστόσο θα βιαστώ να σας αποκαλύψω πως ακόμα κι αν παρασυρθείτε σε λάθη, στο τέλος θα φτάσετε σε ευτυχισμένο γεγονός.

Επανασύνδεση. Με οδηγό το συναίσθημα και όχι τη λογική θα επιλέξετε τον δρόμο της επανασύνδεσης και παρά το ότι θα κάνετε τα στραβά μάτια σε κάποια θέματα, παρ’ όλα αυτά θα σας βγει σε καλό. Θα σας ζητηθεί ραντεβού από το παλιό σας ταίρι, θα υπάρξει πρόταση επανένωσης, ακολουθήστε την καρδιά σας, όμως μην παραγκωνίσετε τελείως τις διαφορές σας, για να μην υπάρξει ο κίνδυνος να πολλαπλασιαστούν.

Νέα γνωριμία. Σε δυνατό ερωτικό γεγονός θα εξελιχτεί η τυχαία συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο που τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε συνεχόμενους διαλόγους. Πολύ γρήγορα οι συζητήσεις σας θα πάρουν ερωτική όψη και θα σας παροτρύνω να αφήσετε τον αυθορμητισμό σας να κάνει τη δουλειά του, γιατί αυτός ο έρωτας που θα δημιουργηθεί θα αξίζει πολλά!

Σχέση – γάμος. Οι έντονες ερωτικές διαθέσεις που θα σας διακατέχουν δε θα σας επιτρέψουν να μολύνετε με προβληματισμούς και εντάσεις το ερωτικό κλίμα ανάμεσα σε σας και το αγαπημένο σας ταίρι. Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια ήρεμη ερωτική περίοδο, αλλά προσοχή στη στάση σας γιατί θα είστε επιρρεπείς σε ζήλιες και σε ερωτοχτυπημένες καχυποψίες.

 

Παρθένος

Περίεργα συμβάντα θα προκύψουν και θα φτάσουν στα αυτιά σας μαντάτα, που θα ανανεώσουν τα συναισθήματά σας, φέρνοντας ευχάριστα χτυποκάρδια. Μια συνάντηση που δεν θα την περιμένετε και μια τρανταχτή συνομιλία εκμυστηρεύσεων, θα σας βάλουν να αναθεωρήσετε και να θέσετε νέους στόχους. Έρχονται ευχάριστες και ουσιαστικές ερωτικές αλλαγές!

Επανασύνδεση. Θα σας φανερώσω πως το πρόσωπο που έχετε στις ερωτικές σας βλέψεις επιθυμεί να επανασυνδεθεί μαζί σας πολύ περισσότερο από ό, τι νομίζετε και θα δράσει με πολύ μεγαλύτερη δυναμικότητα από όση περιμένετε. Θα εκπλαγείτε από τον αποφασιστικό τρόπο που θα σας πλησιάσει και μην κάνετε το λάθος να προσποιηθείτε αδιαφορία, γιατί αν του κοπεί η φόρα, μετά δύσκολα θα πάρει ξανά μπρος.

Νέα γνωριμία. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην ακυρώσετε καμία σας έξοδο και να μην αρνηθείτε να συμμετέχετε σε φιλικές συναναστροφές, γιατί θα εμφανιστεί πρόσωπο που όχι μόνο θα ταράξει τα νερά της καρδιάς σας, αλλά θα έχει τη δυνατότητα να βάλει οριστικό τέλος στη μοναχικότητά σας. Πείτε “ναι” στις προτάσεις που θα σας κάνουν, ετοιμαστείτε για σοβαρές εκπλήξεις!

Σχέση – γάμος . Λύνονται παρεξηγήσεις και λαμβάνουν τέλος τα καβγαδάκια που στόχο είχαν ποιος θα κυριαρχήσει και ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Θα αποδειχθεί και σε σας και στο αγαπημένο σας ταίρι πως το πάνω χέρι το έχουν μόνο τα αισθήματα και κανένας άλλος. Μια περίεργη πληροφορία που θα λάβετε, θα σας ενώσει, κλείνοντας αρνητικές εντυπώσεις και αόριστες καχυποψίες.

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί μπαίνει φως και ελπίδα στον εσωτερικό σας κόσμο. Τα γεγονότα θα τρέξουν και μάλιστα με οδηγό την τύχη, έρχεται ερωτικό άνοιγμα που θα σας απαλλάξει από συναισθηματικό φορτίο που αρκετά σας κούρασε τον τελευταίο καιρό. Στις προτάσεις που θα έχετε για συναντήσεις με φίλους, μην πείτε όχι, από φιλικό συμβάν θα προκύψει ερωτικό γεγονός.

Επανασύνδεση. Με διάθεση επανασύνδεσης θα σας πλησιάσει το πρώην ταίρι σας, έρχεται με αλλαγμένη σκέψη και με πολύ έντονη την επιθυμία να ξεχάσει τα παλιά και να βάλει μπρος για καινούργια. Θα παραδεχτεί λάθη και θα σας δώσει άνοιγμα για δεύτερο ξεκίνημα που δεν θα έχει κανέναν όρο, καμία προϋπόθεση, θα έχει μόνο σοβαρές και πολύ ώριμες υποσχέσεις.

Νέα γνωριμία. Τα καλά έρχονται και μάλιστα με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Αυτή τη φορά, δεν χρειάζεται ούτε να ψάξετε, ούτε να βάλετε στόχο, όλα θα γίνουν από μόνα τους σε ανυποψίαστη στιγμή. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην απορρίψετε ή αναβάλετε καμία απολύτως πρόταση για βραδινή έξοδο. Νυχτερινή γνωριμία θα βάλει φως στην ερωτική σας ζωή!

Σχέση – γάμος. Ανασφάλειες και αμφιβολίες μπαίνουν στην άκρη, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως παρεξηγήσατε πράξεις κι έννοιες. Το συντροφικό σας ταίρι νιώθει αγάπη για σας, απλά μερικές φόρες πέφτει στο σφάλμα να σας το δείχνει με λάθος τρόπο. Ένα τυχαίο συμβάν θα φέρει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα σας πείσει πως δεν πρέπει να διατηρείτε πλέον αρνητικές υποψίες.

 

Σκορπιός

Ένα ευχάριστο συμβάν θα φέρει την ερωτική σας ζωή σε ισορροπημένο δρόμο και η αισιοδοξία σας θα επανέλθει, κατόπιν μιας συνάντησης που θα σας δώσει την ευκαιρία να λύσετε απορίες και να εξακριβώσετε καταστάσεις που σας είχαν διχάσει. Ξεμπερδεύεται ο κόμπος που προβλημάτιζε την καρδιά σας, περνάτε σε περίοδο χαράς και ικανοποίησης.

Επανασύνδεση. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει το βήμα να εισβάλει ξανά στην ερωτική σας ζωή και μάλιστα αυτή τη φορά με διαθέσεις και βλέψεις πολύ πιο σοβαρές από την προηγούμενη. Θα σας αποκαλύψω ότι αυτό το πρόσωπο δεν έχει σκοπό να φέρει κάτι αρνητικό στη ζωή σας και αν αποφασίσετε να το δεχτείτε ξανά, καμία απογοήτευση δεν θα ανακόψει τις θερμές προδιαγραφές σας.

Νέα γνωριμία. Θα είναι πολύ σωστή η απόφασή σας να πείτε “ναι” σε πρόταση που θα σας κάνουν για φιλική έξοδο. Η συμπάθειά σας προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα βρει άμεση ανταπόκριση και επειδή σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ακούσετε πρόταση για ραντεβού, γι’ αυτό εμπιστευτείτε τα αισθήματά σας και φανείτε τολμηροί στις προτάσεις που θα λάβετε!

Σχέση – Γάμος. Ευχάριστες ανατροπές θα υπάρξουν σε κάποιες καταστάσεις που ίσως να σας ταλαιπώρησαν, με αποτέλεσμα να επέλθει ηρεμία και ασφάλεια μέσα στη σχέση σας. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα για να συμβεί το ξεκαθάρισμα που ζητάτε από το ταίρι σας και όντως θα διαλυθεί το ομιχλώδες τοπίο των τελευταίων ημερών, καταλήγοντας σε υποσχέσεις αρκετά δεσμευτικές.

 

Τοξότης

Ένα ραντεβού και μια θερμή συνομιλία θα ανανεώσει όχι μόνο την καρδιά σας, αλλά και τη ζωή σας ολόκληρη. Τα συμβάντα θα δώσουν νέα τροπή στο ερωτικό σας μέλλον και θα είναι λάθος αν φρενάρετε τη ροη των γεγονότων. Μην απορρίψετε τις προτάσεις που θα σας γίνουν, μην κλείσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, καταφθάνει απρόσμενη εντυπωσιακή ερωτική εξέλιξη.

Επανασύνδεση. Δεν θα το χάσετε το παλιό σας ταίρι, γι’ αυτό αποφύγετε το άγχος και τις απαισιόδοξες σκέψεις. Θα εμφανιστεί μπροστά σας με θερμό λόγο στα χείλη και με συμβολικό δώρο στα χέρια. Δεχτείτε αυτό που θα σας προσφέρει, ακούστε αυτό που θα σας πει, έχει σκοπό να βάλει φραγή στα λάθη και θα ζητήσει νέο ξεκίνημα. Αυτή τη φορά, θα διαπιστώσετε πως αξίζει τον κόπο να δείξετε εμπιστοσύνη.

Νέα γνωριμία. Έντονος ενθουσιασμός θα συνεπάρει λογική και καρδιά απ’ την πρώτη στιγμή που θα αντικρύσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που τελικά θα εξελιχθεί σε μοιραίο. Θα σας αποκαλύψω πως θα εντυπωσιαστείτε και θα ερωτευτείτε, θα λάβετε θερμή ανταπόκριση που θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Με μεγάλη ταχύτητα θα ξεκινήσει καινούριος δυνατός έρωτας επιτυχημένης κατάληξης.

Σχέση – γάμος. Διαφωνίες, κόντρες και αντιξοότητες λαμβάνουν τέλος, εσείς και το αγαπημένο σας ταίρι περνάτε σε περίοδο ισορροπίας και συναισθηματικής γαλήνης. Ελπιδοφόρο γεγονός θα ενισχύσει τα θεμέλια της σχέσης σας, μια κοινή σας επιθυμία φτάνει σε ολοκλήρωση και αλλάζουν ριζικά οι συνθήκες της καθημερινότητάς σας. Έρχεται ευτυχισμένο αποτέλεσμα, που θα υλοποιήσει ένα μεγάλο σας όνειρο.

 

Αιγόκερως

Συναισθηματικές αναταραχές θα εμφανιστούν στη συμπεριφορά σας και πολύ τολμηρή θα γίνει η σκέψη σας. Θα αναζητήσετε αλλαγές στη ζωή σας και θα κατευθυνθείτε προς άλλου είδους διεξόδους. Αυτή τη φορά, θα απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας φέρνουν στασιμότητα και θα αναλάβετε συνειδητοποιημένη δράση, με στόχο να αλλάξετε ριζικά τα δεδομένα.

Επανασύνδεση. Θα περάσετε από έναν λαβύρινθο σκέψεων, προκειμένου να καταλήξετε στο αν θέλετε την επανασύνδεση ή όχι. Θα βάλετε κάτω τα υπέρ και τα κατά, θα θυμηθείτε, θα αναλύσετε, θα κρίνετε και σε συνδυασμό με μια τολμηρή συζήτηση με το πρώην ταίρι σας θα κατασταλάξετε τελικά στο τι ακριβώς θέλετε. Για την ώρα αποφύγετε το άγχος και τις βιαστικές κινήσεις.

Νέα γνωριμία. Σας φανερώνω πως το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα γνωρίσετε, θα είναι ικανό να αλλάξει ριζικά ολόκληρη τη ζωή σας. Θα σας ανοίξει δρόμο για διαφορετικές ερωτικές κατευθύνσεις, θα αλλάξει τις προσωπικές σας βλέψεις και θα δημιουργηθούν αισθήματα που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε, δεν θα υπάρξει κανέναν συμβάν απογοήτευσης.

Σχέση – Γάμος. Ένα απρόοπτο γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να ζητήσετε εξηγήσεις και να περάσετε σε συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Αυτή τη φορά, θα μπουν τα πράγματα σε τάξη, έρχονται αναλύσεις και τεκμηριώσεις που θα σβήσουν ανασφάλειες. Διαλύονται αυταπάτες και με ανανεωμένη σκέψη περνάτε σε στάδιο εμπιστοσύνης, σιγουριάς και ασφάλειας.

 

Υδροχόος

Απρόσμενα θετικά γεγονότα θα ηρεμήσουν τις αντιδράσεις σας και περιορίζοντας την αυστηρότητα στην κριτική σας, θα σας βάλουν στην ευχάριστη θέση να απολαύσετε θερμές ερωτικές επαφές. Θα σας δοθεί άνοιγμα, με κατάληξη μια δυνατή σχέση αγάπης και στήριξης. Για την ώρα, μη βιαστείτε να δράσετε, δείξτε εμπιστοσύνη στη ροή των γεγονότων.

Επανασύνδεση. Αν αγαπάτε το πρώην ταίρι σας, τότε καλά θα κάνετε να κρατήσετε τα συναισθήματά σας ζεστά, γιατί θα σας αποκαλύψω πως είναι έτοιμο να περάσει δυναμικά στη ζωή σας με πρώτη κίνηση να παραδεχτεί τα λάθη που έκανε. Ακολουθήστε τα αισθήματα σας, θα αποδειχτούν σωστός οδηγός και θα σας φέρουν θερμά αποτελέσματα.

Νέα γνωριμία. Θα σας παροτρύνω να κρατήσετε θετική στάση στο ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας εκδηλώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα είναι πολύ κοντά στα ερωτικά σας γούστα, αλλά δεν θα κάνει το μεγάλο βήμα, αν πρώτα δεν σιγουρευτεί πως η έλξη είναι αμοιβαία. Αν δεν θέλετε να χάσετε την ευκαιρία μιας όμορφης σχέσης, τότε ανταποκριθείτε στο άμεσο ενδιαφέρον που θα σας δείξει.

Σχέση – γάμος. Στην παρούσα φάση, θα σας αποδειχτεί πως το ταίρι σας είναι ικανό να σταθεί δίπλα σας ως σταθερός συμπαραστάτης και δυνατό στήριγμα. Τα συμβάντα θα φέρουν αρμονία στη στάση σας, συμμαχία στις αποφάσεις σας και θα περάσετε σε περίοδο συναισθηματικής ισορροπίας. Έρχονται δυνατά αισθήματα αγάπης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

 

Ιχθείς

Συναντήσεις, συνομιλίες και ευχάριστες συναναστροφές, θα σας αποδείξουν πως έχετε την ικανότητα να γοητεύετε και αν πάρετε απόφαση να χειριστείτε σωστά τα προσόντα σας, τότε πολύ γρήγορα θα φτάσετε σε κατάληξη σταθερής σχέσης. Ανασυγκροτήστε τους στόχους σας, βάλτε σε προτεραιότητα τις επιθυμίες σας, έρχονται γεγονότα που θα απαιτούν αποφασιστικότητα και δράση.

Επανασύνδεση. Γνωρίζετε πολύ καλά ποιος είναι ο λόγος που σας έφερε στον χωρισμό και ταυτόχρονα ποιος είναι ο τρόπος που θα σας φέρει στην επανασύνδεση. Επειδή ξέρετε που σφάλατε, γι’ αυτό πάρτε απόφαση να επανορθώσετε και περάστε δυναμικά σε δράση. Κινηθείτε με στόχο την επανασύνδεση, εκδηλώστε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε, δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα απογοήτευσης.

Νέα γνωριμία. Θα βρεθείτε ανάμεσα σε φιλικά πρόσωπα που κάποιο από αυτά θα σας δείξει με εμφανή τρόπο πως θέλει η σχέση σας να ξεφύγει από τα φιλικά πλαίσια. Θερμή πρόταση που θα λάβετε θα σας δώσει άνοιγμα ερωτικής σχέσης και αν θέλετε να απεγκλωβιστείτε από παλιές αρνητικές καταστάσεις, τότε προχωρήσετε άφοβα. Δεχτείτε την πρόκληση, ανοίγεται νέος ορίζοντας στην ερωτική σας ζωή.

Σχέση – γάμος. Σε περίπτωση που υπάρχουν στη σχέση σας κάποια πράγματα που άρχισαν να σας κουράζουν, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να θέσετε περιορισμούς και να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Οργανώστε τις κινήσεις σας, σταθεροποιηθείτε στις επιθυμίες σας και θα διαπιστώσετε πως αυτό που θέλετε θα γίνει και μάλιστα χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία.

 

Πηγή: e-zwdia