Είναι περίεργη η αισιοδοξία που μπορεί να νιώσει κάποιος όταν βλέπει δύο ανθρώπους μαζί κι είναι τόσο ταιριαστοί που σου δημιουργούν την ελπίδα εκείνη ότι όλοι θα βρουν αυτό που ψάχνουν κάποια στιγμή, δημιουργώντας αυτή την υπέροχη εικόνα. Όπως ακριβώς στην πραγματική ζωή, έτσι και στην οθόνη, είναι πολλά εκείνα τα love stories που μπορεί να κοιτάζεις με θαυμασμό και να σκέφτεσαι από μέσα σου ότι είναι μεγάλη τύχη κι ευτυχία να σε επιλέξει και να επιλέξεις έναν τέτοιο έρωτα. Άλλες φορές πάλι, υπάρχει κι αυτό που λέμε «ο σωστός άνθρωπος τη λάθος στιγμή», που σίγουρα δεν κάνει λιγότερο σπουδαία την ιστορία ανάμεσα σε δυο ανθρώπους. Μια τέτοια ιστορία, είναι κι εκείνη ανάμεσα στην Emily και τον Alfie από την αγαπημένη και σούπερ βάιραλ κομεντί, Emily in Paris.

Is Alfie Leaving Emily in Paris? Lucien Laviscount on Season 3 Ending - Netflix Tudum

 

Η σειρά αυτή από μόνη της σου καλλιεργεί μια αισιόδοξη κι ανέμελη διάθεση, ενώ σε εμπνέει να ακολουθήσεις τα όνειρά σου, να μη φοβάσαι τις αλλαγές και να τολμήσεις να κάνεις το μεγάλο εκείνο βήμα που φοβόσουν, αφού ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σε οδηγήσει. Εκτός από αυτά όμως, η Emily in Paris σε παρασέρνει στους μεγάλους έρωτες του σεναρίου και σε ωθεί να αναγνωρίζεις τα red, green και beige flags στους ανθρώπους που ερωτεύεσαι. Μπορούμε πλέον να παραδεχθούμε ότι το μεγάλο green flag της Emily, ήταν ο Alfie, σε μια ιστορία που έληξε άδοξα, μας έδωσε όμως πολλά για να σκεφτούμε.

Ο Alfie ήρθε στη ζωή της Emily τελείως απρόσμενα, αφού απλώς γνωρίστηκαν στα μαθήματα Γαλλικών που έκαναν κι οι δύο με στόχο να επιβιώσουν με τους δύσκολους φαινομενικά χαρακτήρες των Γάλλων. Ξένοι κι οι δύο σε μια ξένη χώρα, με το βρετανικό χιούμορ από την πλευρά του και την ανέμελη διάθεση της Emily από την άλλη, το φλερτ κι η σχέση δεν άργησε να έρθει.

Emily in Paris' Star Lucien Laviscount Thinks Emily And Alfie Still Have A Chance

 

Εκείνο το διάστημα, η Emily είχε ήδη περάσει δύσκολα με την προηγούμενη σχέση της κι είχε αποφασίσει να επικεντρωθεί στη δουλειά και την καριέρα της, ώστε να μη βρεθεί ξανά στη θέση να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της χάνοντας ταυτόχρονα έρωτα και φίλους. Ο Alfie, είχε στο μυαλό του ότι το Παρίσι έχει ημερομηνία λήξης για εκείνον, αφού θα τελείωνε τη δουλειά του και θα επέστεφε στο Λονδίνο. Κάποιες φορές, όμως, ο έρωτας σε βρίσκει απρόσμενα κι οποιαδήποτε απόφαση κι αν έχεις πάρει, καταφέρνει με ευκολία να την αναιρέσει και να κάνει τα δικά του, περιπλέκοντας τη ζωή σου στο πιο απρόσμενο παιχνίδι.

Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα και σε αυτήν την περίπτωση, μόνο που συναισθηματικά διαθέσιμος υπήρξε κυρίως εκείνος κι όχι τόσο η Emily. O γοητευτικός Βρετανός τη στήριξε σε κάθε της βήμα, ακόμα και στην πιο τρελή ιδέα συμμετέχοντας για χάρη της δουλειάς της σε διαφήμιση στην Καππαδοκία, τη συγχώρεσε για τα λάθη της και της έδωσε μια υγιή σχέση που τόσο είχε ανάγκη, εν αντιθέσει με όλους τους υπόλοιπους που κατά καιρούς είχε γνωρίσει και φρόντιζαν να της προσφέρουν απλόχερα περισσότερα προβλήματα από ό,τι λύσεις. Χαλαρός, σοβαρός κι ώριμος, ήξερε τι έψαχνε στη ζωή του κι είχε μάτια μόνο για εκείνη, έχοντας καταλάβει ότι μια σχέση απαιτεί αμοιβαία προσπάθεια και φροντίδα για να πετύχει. Μέχρι που δέχτηκε δουλειά στο Παρίσι, για να μπορέσουν οι δυο τους να είναι μαζί και να συνεχίσουν αυτά που έχτιζαν.

Who Plays Alfie In 'Emily in Paris' Season 2? 4 Facts About British Actor Lucien Laviscount - Newsweek

 

Ο Alfie είναι όλα αυτά που θα ήθελε ένας άνθρωπος από τον άνθρωπο που επιλέγει δίπλα του˙ να επιλέγει συνειδητά εκείνον. Ωστόσο, δεν αρκεί να είναι κανείς εκεί για σένα, όταν εσύ ζεις ακόμα στο παρελθόν σου. Και κάπως έτσι, ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα ζευγάρια της μικρής οθόνης, κατέληξε σε χωρισμό. Γιατί, όσο σωστός κι αν είναι ένας άνθρωπος για κάποιον άλλο, καμιά φορά το μόνο που χρειάζεται μια καρδιά, είναι να γιατρευτεί και να ωριμάσει.

Συντάκτης: Κατερίνα Μάρου