Αν ψάχνεις για την πιο καυτή φιλανθρωπική δράση του 2025, σταμάτα ό,τι κάνεις, γιατί οι Αυστραλοί πυροσβέστες έρχονται και φέτος να σε κάνουν να λιώσεις (όπως λιώνουν οι πάγοι το καλοκαίρι). Το Aus Firefighter Calendar κυκλοφορεί για 32η χρονιά, και είναι τόσο σeξι, που θα αναρωτιέσαι τι καίγεται πάλι ρε παιδιά κι ανέβηκε τόσο η θερμοκρασία.

Από το 1993, οι πιο γυμνασμένοι και αφοσιωμένοι πυροσβέστες της Αυστραλίας δείχνουν ότι η μάχη με τη φωτιά απαιτεί και τρομερά κορμιά, και όλα αυτά για καλό σκοπό: Τα χρήματα που συγκεντρώνονται από το ημερολόγιο πηγαίνουν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, αποδεικνύοντας ότι το να είσαι hot δεν αφορά μόνο την εμφάνιση– αφορά και το να βοηθάς τον συνάνθρωπό σου.

 



 

Φέτος, η επιτομή αυτού που λέμε “greek god” προστέθηκε στο cast των ημίγυμνων σωτήρων. Ο λόγος για τον Στίβεν (Σταύρο) Γιαννόπουλο, έναν σeξι Ελληνοκαναδό με καταγωγή από τη Σπάρτη. Ο Σταύρος έκανε το ντεμπούτο του στο ημερολόγιο, ποζάροντας με ένα μπεζ παντελόνι και τιράντες, τατουάζ σε όλο του το σώμα και το σύνθημα «Καλή ζωή» γραμμένο στα ελληνικά στο κάτω μέρος της κοιλιάς του – γιατί, ξέρεις, η «καλή ζωή» θέλει και το κατάλληλο κορμί!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STEVEN GIANNOPOULOS (@stavrosgianno_)

 

Ο ίδιος δήλωσε συγκινημένος που συμμετέχει στο ημερολόγιο και μάλιστα για καλό σκοπό. «Πέρασα υπέροχα και γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους. Επίσης, να πιάσω κοάλα; Φοβερή εμπειρία!» είπε ο Σταύρος, αποδεικνύοντας ότι οι πυροσβέστες είναι κατ’ εξοχήν άνθρωποι με ευαισθησίες. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο του ταξίδι στην Αυστραλία – και ποιος ξέρει, ίσως να το συνδυάσει με λίγο τουρισμό αλλά και να σβήσει και καμιά φωτιά στον δρόμο του.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STEVEN GIANNOPOULOS (@stavrosgianno_)

 

«Πάντα ονειρευόμουν να γίνω πυροσβέστης. Κάποτε έλεγα πως ήθελα να γίνω πυροσβεστικό όχημα, αλλά, ευτυχώς, μεγάλωσα και το ξανασκέφτηκα!» είπε γελώντας ο Σταύρος. Από μικρός με ελληνικές ρίζες, γαλουχήθηκε με την ιδέα του ήρωα που σώζει ζωές, και τώρα το κάνει με στιλ, και καμιά φορά και χωρίς μπλούζα!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STEVEN GIANNOPOULOS (@stavrosgianno_)

 

Το ημερολόγιο είναι ήδη διαθέσιμο και σίγουρα θα είναι μια καυτή προσθήκη στο 2025 σου. Κάνε χώρο στο γραφείο σου, στο σπίτι σου ή όπου θέλεις να το βάλεις και απόλαυσε υπεύθυνα το θέαμα, βοηθώντας παράλληλα και το πολύ σημαντικό τους εγχείρημα.

Για καλό σκοπό, λοιπόν, και για καλή ζωή – και θυμήσου: οι πυροσβέστες αυτοί δεν σβήνουν μόνο φωτιές, αλλά ανάβουν και καρδιές!