H Άννα Βίσση έδωσε συναυλία χτες (5/10) στο Καλλιμάρμαρο και κυριολεκτικά μάγεψε τη λαοθάλασσα που πήγε για να τη δει.

Συγκεκριμένα, το Καλλιμάρμαρο ήταν κατάμεστο καθώς 65.000 κόσμος πήγε να απολαύσει την «απόλυτη» όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν οι θαυμαστές της και με σύνθημα «Ό,τι έχω ζήσει το έχει πει η Βίσση», η τραγουδίστρια αποθεώθηκε.

Επρόκειτο για μία συναυλία με την οποία η «απόλυτη» σταρ της ελληνικής μουσικής γιόρτασε μισό αιώνα επιτυχιών. Παράλληλα, αποτέλεσε την κορύφωση της φετινής περιοδείας της που συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες θεατές σε κάθε σταθμό της, όπως και συνέβη και στο Καλλιμάρμαρο.

Οι θαυμαστές της δεν πτοήθηκαν ούτε από τη βροχή που έπεφτε ανά διαστήματα και απόλαυσαν της ερμηνείες της αφού διαχρονικά έχει τραγουδήσει «ύμνους».

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, δε, η Άννα Βίσση τραγούδησε το “Θα πιω απόψε το φεγγάρι” που έχει συνθέσει ο Μίμης Πλέσσας αποτίοντας φόρο τιμής στον σπουδαίο πιανίστα, συνθέτη και μουσικό που έφυγε από τη ζωή.

Η Άννα Βίσση δεν ξέχασε όμως και τον συνάδελφό της, Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος περνάει μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Του έκανε επίσης αφιέρωση και του ευχήθηκε περαστικά.

Η Κύπρια ερμηνεύτρια δεν ξέχασε ούτε την ιδιαίτερη πατρίδα της τραγουδώντας και παραδοσιακά τραγούδια.

Ο κόσμος την αποθέωσε σε κάθε της τραγούδι αλλά και η ίδια έδειχνε συγκινημένη με αυτό που έβλεπε. Το «παρών» στην συναυλία της έδωσαν και συνάδελφοί της, όπως ο Αντώνης Ρέμος αλλά και πολλοί επώνυμοι της showbiz όπως η Μαρία Καβογιάννη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και η αθλήτρια Μαρία Σάκκαρη.

Είτε ήσασταν ανάμεσα στους 65.000 που αποθέωσαν την Ελληνίδα σταρ είτε όχι, οι εικόνες και τα βίντεο μας μεταφέρουν την ατμόσφαιρα από τη συναυλία που προκάλεσε φρενίτιδα εντός σταδίου αλλά και τρομερή κίνηση και μποτιλιάρισμα εκτός:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Arrow (@greek_arrow)

 

 

Με πληροφορίες από: gazzetta, news247

Πηγή εικόνας: okmag