Έντονο παρασκήνιο προκάλεσε η απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από το πλατό της εκπομπής Buongiorno την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας. Με την απουσία του βετεράνου παρουσιαστή να είναι προγραμματισμένη, ωστόσο, οι υπεύθυνοι της εκπομπής κινητοποιήθηκαν από την αρχή της εβδομάδας για να καλύψουν το κενό του. Και εδώ αρχίζει το τσαγάκι.

Αρχικά, η εκπομπή επικοινώνησε με τον Άρη Καβατζίκη, ο οποίος είναι γνωστός για την εμπειρία του στα τηλεοπτικά πάνελ και, φυσικά, την ευγένεια που τον χαρακτηρίζει. Ωστόσο, η απάντησή του ήταν αρνητική, καθώς ο Άρης καλύπτει παρόμοια θέση στην εκπομπή Πάμε Δανάη! της μεσημβρινής ζώνης του Mega. Αν και η άρνηση του δημοσιογράφου έγινε με απόλυτο επαγγελματισμό, δεν ήταν η πρώτη φορά που αρνήθηκε πρόσκληση από το Buongiorno. Προ ημερών, η εκπομπή τον είχε καλέσει να σχολιάσει τον γάμο της Θεοδώρας, κόρης του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, αλλά και τότε απάντησε αρνητικά. Να σημειωθεί ότι προ οκτώ μηνών, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είχε δεχθεί κάλεσμα από την παραγωγή για να συμμετέχει ως μέρος του team και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι αποφάσισε να αρνηθεί για τη συμμετοχή ενός ατόμου, που δε διευκρινίζει.

 



 

Αν και η εκπομπή της Φαίης Σκορδά δεν έδειξε σημάδια δυσαρέσκειας, η άρνηση του Καβατζίκη δημιουργεί την απορία, γιατί ο δημοσιογράφος, που στο παρελθόν εμφανιζόταν συχνά σε πάνελ της Ελένης Μενεγάκη και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τη Φαίη Σκορδά, να αρνείται συνεχόμενες προσκλήσεις.

 

Τι έχει δηλώσει στο παρελθόν για την αποχώρησή του από την εκπομπή

Σε συνέντευξη που παραχώρησε για το πώς αποφάσισε να φύγει από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο ίδιος έχει πει: «Όταν το έκανα πριν από 4 χρόνια, ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο. Τότε ήμουν με τη Φαίη στον ΑΝΤ1 και ήμασταν πολύ καλά. Δεν έφυγα γιατί έγινε κάτι, υπήρξε μια διένεξη, ότι μαλώσαμε, όχι. Τότε θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Είχα μιλήσει και με την Ελιάνα τότε και είπαμε πάμε να το δοκιμάσουμε. Τότε μπήκα σε ένα καινούργιο πράγμα, σε μία περιπέτεια με το MEGA, γιατί δεν ήταν το MEGA όπως το ξέρουμε σήμερα, τότε χτιζόταν.»

 

 

Οι θεωρίες που κυκλοφορούν

Τα ρεπορτάζ μεγάλων σχολιαστικών σάιτ, υποστηρίζουν ότι ο Άρης Καβατζίκης έχει πάρει την απόφαση να μην εμφανίζεται σε άλλες εκπομπές του Mega για αυτή την τηλεοπτική σεζόν, επιλέγοντας να παραμείνει αποκλειστικά στο Πάμε Δανάη!. Άλλοι υποθέτουν πως ίσως υπάρχει μια νέα οδηγία από τον σταθμό που απαγορεύει την εναλλαγή πανελιστών μεταξύ εκπομπών.

Ενδεχομένως, όμως, να πρόκειται απλά για μια επιθυμία της ομάδας του Πάμε Δανάη! να διατηρήσει τον Άρη αποκλειστικά για τη δική τους εκπομπή. Το μόνο σίγουρο είναι πως η άρνηση Καβατζίκη δεν πέρασε απαρατήρητη και προστίθεται στα παρασκηνιακά παιχνίδια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Ασφαλώς, δεν είναι ποτέ βέβαιο ότι θα ειπωθεί κάτι ευθέως από κάποια από τις δύο πλευρές, όμως, για να είμαστε ειλικρινείς, υπάρχει και μια διαρκής τάση της τηλεόρασης να μας πείσει για το ότι οι σχέσεις μεταξύ των προσώπων που την απαρτίζουν είναι καλές, ενώ στην ουσία είναι απλώς πετυχημένες δημόσιες σχέσεις.

 

Η προσωπική σχέση με τη Φαίη Σκορδά

Από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά παραμένει εκτός παρασκηνίου δείχνοντάς το διαχρονικά, αν σκεφτεί κανείς ότι παραχώρησε την τελευταία μεγάλη της συνέντευξη τον Μάρτιο του 2023 στο περιοδικό Glow με συνεντευξιαστή τον Άρη Καβατζίκη. Παρά τη φιλία τους και την άψογη επαγγελματική τους σχέση, ωστόσο, ο δημοσιογράφος φαίνεται πως προτιμά να παραμένει σταθερός στην επιλογή του να συνεργάζεται αποκλειστικά με τη Δανάη Μπάρκα και για την οποία έχει δηλώσει ότι είναι η καλύτερη παρέα που είχε ποτέ.

 



 

Ποιες θα είναι οι επόμενες εξελίξεις; Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά, αλλά αν κρίνουμε από το παρασκήνιο που προέκυψε, η συνέχεια της σεζόν αναμένεται καυτή!