Aυτή η εβδομάδα θα φέρει νέες ερωτικές φάσεις, αλλά θα έχουμε και την ευκαιρία να φέρουμε πίσω τη φλόγα σε παλιές σχέσεις ή να δώσουμε νέα πνοή σε κάτι ήδη υπάρχον. Είναι μια φάση που μπλέκει το δυναμισμό και το σεξαπίλ με τη ρομαντική και τρυφερή πλευρά μας. Οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου, θα το νιώσουν πιο έντονα.

Ωστόσο, αυτό το ωραίο κλίμα μπορεί να χαλάσει στο τέλος της εβδομάδας, αφού στις 13/10/2024 το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα φέρει τριγμούς στην επικοινωνία, ανοίγοντας την πόρτα για βαθιές κουβέντες και πιθανές συγκρούσεις. Όσοι θέλουν να ελέγχουν τη φάση ή να κυριαρχούν στις σχέσεις, μπορεί να μπλέξουν σε παρεξηγήσεις και εμμονικές σκέψεις.

Παρ’ όλα αυτά, αν το χειριστείς σωστά, μπορεί να προκύψουν αποκαλύψεις και αληθινές κουβέντες που φέρνουν αλλαγή και κατανόηση. Αργότερα την ίδια μέρα, με τον Ερμή να μπαίνει στον Σκορπιό, οι ερωτικές σχέσεις γίνονται πιο intense και deep. Η επικοινωνία θα έχει περισσότερη ειλικρίνεια και συναίσθημα, κάνοντάς μας να ψάξουμε τις κρυφές επιθυμίες μας. Προσοχή όμως, γιατί μπορεί να βγουν ζηλιές και παρανοήσεις, οπότε chill με το πώς εκφράζεις τα συναισθήματά σου!

 

Κριός

Μπαίνει φως στο τοπίο. Εξανεμίζονται οι φόβοι σας, διαλύονται οι ανασφάλειές σας και συνειδητοποιείτε πως οι σκοτεινές ενδόμυχες σκέψεις σας, ήταν αβάσιμες και άνευ αιτίας απαισιόδοξες. Το ψυχολογικό στήριγμα που αναζητάτε θα το λάβετε. Θα υπάρξει συναισθηματικά στο πλευρό σας πρόσωπο που θα έχει σκοπό να παραμείνει δίπλα σας για πάρα πολλά χρόνια.

Επανασύνδεση. Η προοπτική οριστικού χωρισμού λαμβάνει τέλος. Συνάντηση με το πρώην ταίρι σας θα τερματίσει την απόσταση και καταφθάνει άνοιγμα για μακρύ μέλλον. Το πρόσωπο που αγαπάτε νιώθει για σας πολλά περισσότερα από ό, τι σας άφησε να νομίζετε και έρχεται να σας το αποδείξει με λόγια και με πράξεις. Καλώς να το δεχτείτε, λοιπόν, ετοιμαστείτε για επίσημους επαναπροσδιορισμούς.

Νέα γνωριμία. Ενθουσιασμό, ξάφνιασμα, χτυποκάρδι, θα σας προκαλέσει πρόσωπο που θα το αντικρύσετε για πρώτη φορά στη ζωή σας κι από την πρώτη στιγμή θα σας εντυπωσιάσει. Επειδή δεν είστε χαρακτήρες που φοβάστε τα δυνατά αισθήματα και τις ερωτικές εντάσεις, γι’ αυτό από τη μια στιγμή στην άλλη, θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού με προοπτική ερωτικής σχέσης. Προχωρήστε άφοβα, όλα θα πάνε καλά.

Σχέση – Γάμος. Όμορφη, ζεστή και ερωτική ατμόσφαιρα θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Τώρα θα αφήσετε στην άκρη έγνοιες και προβληματισμούς, θα επιλέξετε την αισιοδοξία και τον έντονο ερωτισμό. Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα σας απαλλάξει από αμφισβητήσεις ή καχυποψίες και θα είστε πλέον σε θέση να απολαύσετε αισθήματα εμπιστοσύνης και συναισθηματικής ασφάλειας.

 

Ταύρος

Ένα συμβάν θα σας αναγκάσει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και να κατασταλάξετε σε συγκεκριμένη απόφαση, γι’ αυτό θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε στα ενδόμυχα του εσωτερικού σας κόσμου, προκειμένου να βρείτε τι ακριβώς αναζητάτε τελικά στη ζωή σας. Θα περάσετε σε συνειδητοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν να πορευτείτε επιτυχώς και να απαλλαγείτε από ψυχολογικά βάρη.

Επανασύνδεση. Θα υπάρξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, θα δοθεί το άνοιγμα για επαναφορά σχέσης, αλλά είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ξεχάσετε και να συγχωρήσετε; Για να μη χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος, προσπαθήστε να εντοπίσετε τις αδυναμίες σας, λύστε τις ανασφάλειες που νιώθετε και μην αφήνετε τις φοβίες σας να σας οδηγήσουν σε δεύτερη αποτυχία.

Νέα γνωριμία. Θα υπάρξει νέα γνωριμία με πρόσωπο που αν ακολουθήσετε τη ροη των γεγονότων, τότε θα καταφέρετε να βγείτε από τη στασιμότητα. Μην κάνετε το λάθος και φοβηθείτε να ερωτευτείτε, γιατί η ευκαιρία που θα σας δοθεί θα έχει συναισθηματική έκταση μεγάλων διαστάσεων. Εκδηλώστε τον ενθουσιασμό σας και αφεθείτε άφοβα στα αισθήματα που θα νιώσετε.

Σχέση – γάμος. Μια κρυμμένη επιθυμία που διατηρείτε μέσα στην καρδιά σας θα υλοποιηθεί και θα είστε σε θέση να προχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα διαφορετικό επίπεδο, πιο σταθερό, ίσως και πιο δεσμευτικό. Το πρόσωπο που αγαπάτε θα σταθεί στο πλάι σας με ξεκάθαρα αισθήματα αγάπης, θα διανύσετε διαδρομή επιτυχίας, ενωμένοι χωρίς κόντρες και εμπόδια.

 

Δίδυμος

Όμορφα συναισθήματα θα προκύψουν από γεγονότα που θα λύσουν παρεξηγήσεις και θα φέρουν τέλος σε παραποιημένα συμπεράσματα. Ξαφνικά συμβάντα θα βγάλουν στην επιφάνεια αλήθειες, δημιουργώντας νέες βάσεις και αυτή τη φορά, τα θεμέλια της ερωτικής σας σχέσης θα αποδειχθούν ικανά να στηρίξουν μέλλον και μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

Επανασύνδεση. Αν η επανασύνδεση είναι πρωταρχική σας ανάγκη, τότε μην αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει μέσα από τα χέρια. Θα σας προσεγγίσει το παλιό σας ταίρι και επειδή γνωρίζει πως οι υποσχέσεις πλέον δεν σας αρκούν, θα περάσει άμεσα σε πράξεις δυναμικές. Ανταποκριθείτε στα θερμά αισθήματα που θα λάβετε, θα υπάρξει προοπτική δεσμευτικής κατάληξης.

Νέα γνωριμία. Καθόλου ανούσια δεν θα είναι αυτή η νέα γνωριμία που θα σας παρουσιαστεί, θα έχει τη δυνατότητα να γίνει δεσμός μακροχρόνιος. Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς, είναι να αποφασίσετε κατά πόσο θέλετε να σοβαρέψετε την ερωτική σας ζωή. Η πορεία σας θα είναι ανοιχτή χωρίς εμπόδια και την κατεύθυνση θα την ορίσουν αποκλειστικά και μόνο οι αποφάσεις σας.

Σχέση – γάμος. Ένα ξαφνικό συμβάν και μια πολύ δυναμική συζήτηση ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, θα σβήσει κακές υπόνοιες και λανθασμένες αμφιβολίες. Μπαίνουν τα πράγματα σε τάξη, λύνονται φοβίες, περνάτε σε νέο ξεκίνημα με καινούργια σχέδια και μελλοντικούς στόχους. Συνεχίζετε μαζί και ενωμένοι, με κοινές επιθυμίες και πιο δυνατές δεσμεύσεις.

 

Καρκίνος

Περνάτε σε περίοδο έντονων ερωτικών γεγονότων, συνομιλίες και συναντήσεις με παλιά ή καινούργια πρόσωπα θα αλλάξουν την ερωτική σας πορεία, ανανεώνοντας τις διαθέσεις σας αλλά και τους πρωταρχικούς σας στόχους. Θα σημειωθούν σημαντικές αλλαγές, γι’ αυτό φανείτε κοινωνικοί, δεκτικοί, και κυρίως μην κλειστείτε στον εαυτό σας.

Επανασύνδεση. Έντονη ερωτική έλξη θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσάς και σε πρώην ταίρι σας επάνω σε συνάντηση που θα την προκαλέσει απλά και μόνο η τύχη. Τα αισθήματά σας θα είναι αυτά που θα καθοδηγήσουν την κατάσταση, γι’ αυτό δεν θα χρειαστούν και πολλά λόγια. Θα καταλήξετε σε προσωπικό ραντεβού, θα προχωρήσετε σε δεύτερο ξεκίνημα και αυτή τη φορά θα διαπιστώσετε πως όλα θα πάνε πολύ καλά.

Νέα γνωριμία. Καταφθάνει δυνατός έρωτας, όχι περαστικός, όχι εφήμερος, αλλά μακροχρόνιας πορείας με συναισθήματα που εμφανίζονται σπάνια και δεν διαγράφονται ποτέ. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν, γιατί πίσω από ένα τυχαίο συμβάν θα κρύβεται γεγονός δυνατής ερωτικής σχέσης, απ’ αυτές που τελικά για κάποιον ευχάριστο λόγο, καταφέρνουν και μένουν αξέχαστες.

Σχέση – Γάμος. Θερμά αισθήματα, έλξη και έντονος ερωτισμός θα παρατηρηθεί ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε τις στιγμές που θα προκύψουν, χωρίς ανασφάλειες και απαισιόδοξες σκέψεις. Ένα συμβάν θα ενώσει ακόμα περισσότερο τις ζωές σας, φέρνοντας ακόμα πιο δεσμευτικές καταστάσεις μεταξύ σας.

 

Λέων

Η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα σας εγκαταλείπουν, σταθερά δεσμά θα υπάρξουν στην ερωτική σας ζωή και θα περάσετε σε ένα άλλο επίπεδο, πολύ πιο σοβαρό και πιο βάσιμο. Ολοκληρώθηκε το μεταβατικό σας στάδιο και ετοιμαστείτε να δεχτείτε δεσμεύσεις. Ό, τι σας υποσχεθούν, θα το τηρήσουν και ό, τι τάξατε, ήρθε η ώρα να το προσφέρετε.

Επανασύνδεση. Η αδιαφορία ήταν μια μέθοδος από το πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας, που όμως θα διαπιστώσει επιτέλους ότι απέτυχε. Θα αλλάξει τακτική επιλέγοντας, αυτή τη φορά, την ειλικρίνεια και θα πετάξει το μπαλάκι σε εσάς. Πρόσωπο με πρόσωπο θα σας κάνει πρόταση επανασύνδεσης, η απάντησή σας θα φέρει και την οριστική κατάληξη.

Νέα γνωριμία. Θα τραβήξετε την προσοχή ενός προσώπου πολύ διαφορετικού από εσάς. Άλλο στυλ, άλλη έκφραση, άλλη προσωπικότητα, το μόνο κοινό που θα υπάρξει μεταξύ σας θα είναι η ερωτική σας έλξη. Μη σταθείτε όμως μόνο στην επιφάνεια, ερωτευτείτε το άφοβα και ψάξτε στο βάθος, θα ανακαλύψετε στοιχεία που προς έκπληξή σας θα σας εξιτάρουν.

Σχέση- γάμος. Θα καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή οδό που θα ηρεμήσει τα συναισθήματά σας και θα ισορροπήσει τη σκέψη σας. Θα παρασυρθείτε από τον ερωτισμό που θα εκδηλώσει το ταίρι σας και πολύ καλά θα κάνετε, γιατί η ανανέωση που θα προκύψει θα σας κάνει να ελευθερώσετε συναισθήματα που τον τελευταίο καιρό τα κρατούσατε συνειδητά κλειδωμένα.

 

Παρθένος

Αυτή τη φορά, δεν θα παρασυρθείτε από αρνητικά συναισθηματικά συμπλέγματα και αμφισβητήσεις, αντιθέτως θα στηριχτείτε στη λογική σας και στα αποδεδειγμένα γεγονότα. Ο ρεαλισμός σας θα σας οδηγήσει σε δράση άμεση και αρκετά τολμηρή, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να σταθεροποιήσετε δίπλα σας πρόσωπο που θα έχει την προοπτική να γίνει σταθερό ταίρι ζωής.

Επανασύνδεση. Αν το αγαπημένο σας ταίρι μία έρχεται – μία φεύγει και δηλώνει αναποφάσιστο, τώρα θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Ένα συμβάν θα δουλέψει υπέρ σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να πατήσετε πόδι, υψώνοντας για τα καλά το ανάστημά σας. Η αποφασιστικότητά σας θα φέρει εντυπωσιακές αλλαγές και αυτή τη φορά οριστικά αποτελέσματα.

Νέα γνωριμία. Αλλάζετε ψυχολογία, ανανεώνετε την εμφάνισή σας, γεγονός που θα παρατηρηθεί από πρόσωπο που δεν θα σας αφήσει καθόλου αδιάφορους. Επειδή το ενδιαφέρον θα είναι αμοιβαίο και επειδή θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή που θα διάθετε όλα τα απαιτούμενα προσόντα, γι’ αυτό κινηθείτε αυθόρμητα και με αυτοπεποίθηση. Θα γνωρίσετε πρόσωπο που θα το κερδίσετε από την πρώτη στιγμή.

Σχέση- γάμος. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία και στην παρούσα φάση, αν το ταίρι σας προσπαθήσει να σας βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, τότε θα αποτύχει. Θα είστε σε θέση να αποδείξετε πως για τη ζωή σας αποφασίζετε μόνο εσείς, ωστόσο θυμηθείτε πως το καθετί έχει και τα όριά του. Αν θέλετε να κρατήσετε το ταίρι σας δίπλα σας, φανείτε διαλλακτικοί και όχι απόλυτοι.

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, περνάτε σε περίοδο δοκιμασίας, τώρα θα αποδείξετε στον ίδιο σας τον εαυτό ποια είναι τα όρια της αντοχής και της υπομονής σας. Στο επόμενο στάδιον θα δοθούν λύσεις, θα λυθούν εμπόδια ή παρεξηγήσεις, για την ώρα όμως θα πρέπει να οριοθετήσετε την ανυπομονησία σας και να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις.

Επανασύνδεση. Αυτή τη στιγμή, θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε σε ενδοσκοπήσεις, να ζυγίσετε κατά κάποιον τρόπο τα θετικά και τα αρνητικά της πρώην σχέσης σας και αναλόγως να καταλήξετε στο αν θέλετε επανασύνδεση ή όχι. Για την ώρα, κάντε ένα εσωτερικό συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, συνειδητοποιήστε τι ακριβώς χρειάζεστε και τα υπόλοιπα αφήστε τα στη ροη του χρόνου.

Νέα γνωριμία. Νέο πρόσωπο θα εμφανιστεί στη ζωή σας, με πολύ μεγάλη προσοχή θα αξιολογήσετε τις συνθήκες και θα ερμηνεύσετε τις τυχαίες καταστάσεις αυτής της γνωριμίας. Δεν θα έχετε καμία διάθεση να πέσετε σε συναισθηματικές παγίδες, γι’ αυτό θα περάσετε από κόσκινο ό, τι σας πουν και ό, τι σας προτείνουν. Σας φανερώνω πως το πεδίο θα είναι ελεύθερο και δεν θα υπάρξει περίπτωση απογοήτευσης.

Σχέση – γάμος. Στην παρούσα φάση, αν επιδιώκετε αλλαγές ή διαφοροποιήσεις μέσα στη σχέση σας, μάλλον θα χρειαστεί να προβείτε σε κάποια θυσία. Ίσως να είναι παραχώρηση, ίσως να είναι υποχώρηση, πάντως για να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε θα πρέπει οπωσδήποτε κάτι να προσφέρετε. Αναλύστε τα δεδομένα, ενδοσκοπήστε την κατάσταση και περάστε σε αποφασιστικές πράξεις.

 

Σκορπιός

Έφτασε η ώρα της αυτοκριτικής, μπαίνετε στη σοφή θέση να αναγνωρίσετε τα λάθη που κάνατε. Παίρνετε την απόφαση να μην πέσετε στα ίδια σφάλματα και να μην παγιδευτείτε απ’ τους ίδιους ανθρώπους. Πατάτε πόδι σε ό, τι σας στρεσάρει και σας αποδυναμώνει, θα επιτύχετε να βελτιώσετε τις συνθήκες και να αλλάξετε την πορεία της ερωτικής σας ζωής.

Επανασύνδεση. Αν τολμήσετε να αναλάβετε μέρος της ευθύνης για τα γεγονότα που σας οδήγησαν στον χωρισμό, τότε ο δρόμος προς την επανασύνδεση θα είναι ανοιχτός χωρίς εμπόδια. Επωμιστείτε τα λάθη σας, ξεκαθαρίστε στο πρώην ταίρι σας τι είναι αυτό που θέλετε και τι είναι αυτό που δεν μπορείτε να δεχτείτε, και προχωρήστε άφοβα προς την επανένωση. Αυτή τη φορά, η σχέση σας θα καρποφορήσει!

Νέα γνωριμία. Θα περάσετε από κόσκινο το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει και πολύ καλά θα κάνετε να φανείτε επιλεκτικοί, ωστόσο καλό θα είναι να θυμηθείτε πως κάνεις δεν είναι τέλειος και πως ο πήχης θα πρέπει να βρίσκεται σε εφικτό επίπεδο. Αν τα κριτήριά σας είναι προσαρμοσμένα στην πραγματικότητα, τότε πολύ γρήγορα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Σχέση – Γάμος. Θα καταφέρετε να βάλετε το ταίρι σας στη διαδικασία να αναρωτηθεί τι προσφέρει εκείνο σε σας και τι λαμβάνει από εσάς. Θα είναι μια τολμηρή κίνηση που θα αποδειχτεί ευεργετική, γιατί θα καταλήξετε σε υποσχέσεις που θα τηρηθούν και σε αλλαγές που θα ισοβαθμήσουν τη δοτικότητά σας. Καταλήγετε σε περίοδο ισορροπίας, κατανόησης και αλληλοεκτίμησης.

 

Τοξότης

Μη βιαστείτε να πέσετε σε απαισιόδοξες σκέψεις ή να εκφράσετε κακή κριτική, αν πρώτα δεν βεβαιωθείτε πως όντως ισχύουν αυτά που νομίζετε. Θα υπάρξει ο κίνδυνος άλλα να συμβαίνουν και αλλιώς να τα αντιλαμβάνεστε, γι’ αυτό πριν πάρετε αποφάσεις για τον τρόπο δράσης σας, σιγουρευτείτε πρώτα για το τι ακριβώς ισχύει και στηριχτείτε μόνο σε αποδείξεις.

Επανασύνδεση. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που είτε σας είναι τελείως άγνωστες είτε τις βλέπετε αλλά δεν τις αναγνωρίζετε, γεγονός που σας καθιστά αδύναμους να εντοπίσετε τη σωστή αιτία του χωρισμού σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή, προς το παρόν, να μην κινηθείτε ούτε προς την επανασύνδεση ούτε προς τον οριστικό χωρισμό. Για την ώρα, απλώς δώστε χρόνο στα γεγονότα.

Νέα γνωριμία. Υπάρχει ένα πρόσωπο με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για σας, όμως θα σας ομολογήσω πως αυτή τη στιγμή σας κρύβεται, γιατί δεν βρίσκει την κατάλληλη χρονική στιγμή για να δράσει. Εσείς φανείτε προσιτοί και δεχτικοί και θα δείτε πως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κάποιος θα τολμήσει να σας πλησιάσει με πολύ θερμές και σοβαρές προθέσεις.

Σχέση – γάμος. Καλό θα είναι, στην παρούσα φάση, να αποφύγετε παχιά λόγια, βαριές κουβέντες ή παράτολμες υποσχέσεις, γιατί σε λίγο ο καιρός θα έχει γυρίσματα και θα αλλάξετε γνώμη για πολλά. Αυτή τη στιγμή επικρατεί σκοταδισμός, σε λίγο, όμως, θα φανερωθούν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να λάβετε τη σωστή θέση και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

 

Αιγόκερως

Επιτέλους θα ανοίξει η καρδιά σας, τα συναισθήματά σας θα γίνουν συγκαταβατικά, αισιόδοξα και πολύ ερωτικά. Το σκεπτικό σας απελευθερώνεται από καχυποψίες και ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα αλλάξει τις διαθέσεις σας. Ξεκινάτε νέα ερωτική πορεία που αυτή τη φορά θα έχει πολύ σοβαρό δρομολόγιο. Κάποιο άτομο θα καταφέρει να γίνει σταθμός στη ζωή σας.

Επανασύνδεση. Το πρόσωπο που σκέπτεστε επιθυμεί την επανασύνδεσή σας περισσότερο από εσάς και δεν έχει σκοπό να σας το κρύψει. Ανταποκριθείτε στην αποφασιστική κίνηση που θα κάνει με στόχο να σας επαναφέρει στη ζωή του και πολύ γρήγορα θα διαπιστώσετε πως καταλαμβάνετε πρωταρχική θέση στην καρδιά του.

Νέα γνωριμία. Μια πολύ περίεργη και εντυπωσιακή μορφή θα σας ανοίξει την όρεξη για ζωή και θα έχετε όλη την καλή διάθεση να δοθείτε σε νέες περιπέτειες. Θα σας δώσει ευκαιρία νέας ερωτικής αρχής και καλά θα κάνετε να μην κοντοσταθείτε καθόλου. Γραπώστε την ευκαιρία, μην κάνετε το λάθος να σκεφτείτε αρνητικά ενδεχόμενα, προχωρήστε χωρίς προκαταλήψεις.

Σχέση – γάμος. Ένα περιστατικό θα σας ανοίξει τα μάτια, θα σας δώσει το έναυσμα να εντείνετε την παρατηρητικότητά σας. Τα συμβάντα θα σας αποδείξουν πως είχατε εσφαλμένη άποψη για το που βαδίζει η σχέση σας, τώρα θα πειστείτε πως ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας δεν υπάρχουν ούτε μυστικά ούτε ψέματα. Δείξτε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που αγαπάτε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αμφισβητείτε.

 

Υδροχόος

Αισιοδοξία περνά στο σκεπτικό σας και αφήνετε στην άκρη αποφάσεις που στηρίχτηκαν σε αβάσιμη απαισιοδοξία. Επικεντρώνεστε στα δυνατά σημεία του χαρακτήρα σας, αποκτάτε περισσότερη αυτοπεποίθηση και σε αυτό θα συμβάλει ένα τυχαίο ερωτικό γεγονός. Θα υπάρξει άνοιγμα εξομολογήσεων ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που θα μείνει τελικά σταθερά στην ερωτική σας ζωή.

Επανασύνδεση. Για όσους από εσάς κάνατε ήδη ένα βήμα να προσεγγίσετε το παλιό σας ταίρι και δεν νιώσατε την προσδοκώμενη ανταπόκριση, τότε μην πτοηθείτε γιατί έρχεται ικανοποιητική αλλαγή. Αν πάλι όσοι από εσάς δεν τολμήσατε ως τώρα την κίνηση της επανασύνδεσης, τότε δράστε γοργά, γιατί η απάντηση που θα λάβετε θα είναι πολύ περισσότερο από θετική.

Νέα γνωριμία. Θα προκύψει νέα γνωριμία που θα σας δώσει τη δυνατότητα να γίνει σχέση σταθερή και να προχωρήσετε πάνω σε γερές βάσεις. Σκεφτείτε καλά το αν θα δώσετε ελπίδες σε αυτό το καινούργιο πρόσωπο ή όχι, γιατί η συγκεκριμένη υπόθεση θα απαιτεί σοβαρότητα. Οι συνθήκες υπό τις οποίες θα γίνει η γνωριμία σας δεν θα συγχωρεί επιπόλαιο χειρισμό.

Σχέση – γάμος. Εκτενέστατη κουβέντα που θα κάνετε με το ταίρι σας και μάλιστα με δική σας πρωτοβουλία, θα σας επαναφέρει σε στάδιο ισορροπίας και κυρίως συνεννόησης. Η κίνησή σας να μιλήσετε με ειλικρίνεια και με ξεκάθαρες τοποθετήσεις θα λύσει απορίες, θα καταρρίψει αμφιβολίες και θα γεμίσει συναισθηματικά κενά που δημιουργήθηκαν τον τελευταίο καιρό.

 

Ιχθείς

Αν σφήνωσαν σκοτεινές σκέψεις στο μυαλό σας και τρέφατε αμφιβολίες, τώρα θα διαλυθεί η ομίχλη στο τοπίο, θα πέσει φως σε λανθασμένες υποψίες και η κατάσταση θα μπει στον σωστό δρόμο. Έρχονται αποκαλύψεις, εξομολογήσεις και δυνατά συμβάντα, που θα φανερώσουν την πραγματική αλήθεια απαλλάσσοντάς σας από άτοπες ανασφάλειες.

Επανασύνδεση. Λύνεται το εμπόδιο που σας κρατούσε μακριά απ’ το πρόσωπο που αγαπάτε και καταφθάνει πληροφορία που θα ανοίξει δρόμο επανασύνδεσης. Κάνετε λάθος αν νομίζετε πως χάσατε το ταίρι που σκέπτεστε, ένα σημαδιακό γεγονός θα σας αποδείξει πως υπάρχουν δυνατά ανεξίτηλα αισθήματα που είναι αδύνατον να σβήσουν. Έρχεται επανασύνδεση και μάλιστα με προοπτική οριστικής δέσμευσης.

Νέα γνωριμία. Εφοδιαστείτε με αισιοδοξία, επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, έρχεται πρόσωπο που δεν αποκλείεται να αποτελέσει μόνιμο ερωτικό ταίρι στη ζωή σας. Τυχαίο γεγονός θα προκαλέσει την ξαφνική σας γνωριμία που τελικά θα αποδειχτεί μοιραία. Από την πρώτη στιγμή που θα σας συστήσουν, θα μπει σε λειτουργία ο μηχανισμός της έλξης, φέρνοντας αποτέλεσμα άμεσο και ευτυχισμένο!

Σχέση – γάμος. Για τους ανύπαντρους ίσως να ακουστεί πρόταση γάμου, για τους παντρεμένους προμηνύεται ερχομός νέου μέλους. Το σίγουρο είναι πως καταφθάνει ευτυχισμένο γεγονός, ολοκληρώνεται ενδόμυχη σας επιθυμία, και περνάτε ενωμένοι με το αγαπημένο σας ταίρι σε ένα πιο ουσιαστικό επίπεδο. Αλλάζουν οι συνθήκες της καθημερινότητας σας, τώρα θα είστε έτοιμοι για πιο μεγάλα όνειρα.

 

Πηγή: e-zwdia