Όλη η Ελλάδα ετοιμάζεται να ζήσει μια από τις πιο σημαντικές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις των τελευταίων χρόνων. Η μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη, που έχει ήδη προκαλέσει συγκίνηση και συζητήσεις, θα προβληθεί ζωντανά και δωρεάν από την πλατφόρμα online παραστάσεων eStage.

Με μια απλή κίνηση, το πάτημα ενός κουμπιού, κάθε Έλληνας, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο, θα έχει τη δυνατότητα να ενωθεί με τις οικογένειες των θυμάτων, τους δημιουργούς και όλους εκείνους που παλεύουν για δικαιοσύνη. Γιατί σε τέτοιες στιγμές, η σιωπή δεν είναι επιλογή. Όπως αναφέρει η πλατφόρμα, «ενώνουμε τη φωνή μας με τις οικογένειες, τους δημιουργούς και όλους τους πολίτες ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Η δωρεάν προβολή της συναυλίας δείχνει τη βαθιά ανάγκη να φτάσει το μήνυμα παντού. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος για να παρακολουθήσει είναι να μπει στην πλατφόρμα και να πατήσει το “play”.

 

Πού μπορείς να παρακολουθήσεις τη συναυλία:

  • Ζωντανή μετάδοση: Η συναυλία μεταδίδεται ζωντανά μέσω της πλατφόρμας online παραστάσεων eStage και του avgi.gr. Μπορείς να βρεις τους συνδέσμους στις επίσημες σελίδες των διοργανωτών ή στο ακόλουθο λινκ: .
  • H πλατφόρμα online παραστάσεων eStage θα μεταδώσει δωρεάν τη συναυλία σε live streaming μέσω Youtube. Πηγή: www.rosa.gr
  • Καλλιμάρμαρο: Αν έχεις την ευκαιρία, μπορείς να παρακολουθήσεις τη συναυλία από κοντά στο Καλλιμάρμαρο.

 

Αν βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη: 

Ο Δήμος Καλαμαριάς σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας στην τραγωδία των Τεμπών και αλληλεγγύης στον μεγάλο αγώνα των δικών τους ανθρώπων για δικαιοσύνη, καλεί όλους τους Θεσσαλονικείς την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. στην πλαζ Αρετσούς για να παρακολουθήσουν τη συναυλία σε live streaming.

 

Τι άλλο πρέπει να ξέρεις:

  • Ώρα έναρξης: Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00, ενώ η συναυλία ξεκινά στις 19:00.
  • Καλλιτέχνες: Στη συναυλία συμμετέχουν σημαντικοί καλλιτέχνες όπως οι Φοίβος Δεληβοριάς, Κοινοί Θνητοί, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Τάνια Τσανακλίδου. Όλοι οι παραπάνω καλλιτέχνες συμμετείχαν αφιλοκερδώς στη συναυλία, με μοναδικό στόχο να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και να εκφράσουν την αλληλεγγύη στις οικογένειές τους.
  • Σκοπός: Η συναυλία έχει ως στόχο να τιμήσει τη μνήμη των 57 θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και να εκφράσει την αλληλεγγύη στις οικογένειες τους.

 

Οι οδηγίες για δημόσιες προβολές

Όσον αφορά στις δημόσιες προβολές σε πλατείες που προγραμματίζουν δήμοι, φορείς και σύλλογοι το eStage δίνει τις εξής οδηγίες:

1. Υπολογιστής και σύνδεση internet. Το ιδανικό είναι ενσύρματη ethernet ή 4 & 5g. Καλό είναι να αποφύγετε το wifi.

2. Προτζέκτορας

3. Επίσκεψη στον σύνδεσμο (πατήστε εδώ)

4. Εναλλακτικά δείτε τη στο youtube