Μόντο Ντουπλάντις, ο αθλητής-φαινόμενο και ο κορυφαίος άλτης του πλανήτη, δεν έχει μόνο κατακτήσει τον κόσμο του άλματος επί κοντώ με δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια και το παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά έχει πλέον κατακτήσει και την καρδιά της αγαπημένης του, Ντεζιρέ Ινγκλαντέρ. Ο 24χρονος υπεραθλητής αρραβωνιάστηκε το 23χρονο μοντέλο από τη Σουηδία, με το οποίο είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια, κάνοντάς της την πιο κιουτ κίνηση.

 

Olympic Champion Mondo Duplantis and Desiré Inglander Announce Their Engagement | Vogue

 

Η πρόταση γάμου που έκανε ο Μόντο στην Ντεζιρέ δεν ήταν απλώς μια αυθόρμητη κίνηση, αλλά μια σχολαστικά σχεδιασμένη έκπληξη, με τη βοήθεια της Vogue Scandinavia. Η Ντεζιρέ πίστευε ότι επρόκειτο απλώς για μια καλλιτεχνική φωτογράφιση για το διάσημο περιοδικό, όπου εκείνη και ο Μόντο θα πόζαραν ως μοντέλο και πρωταθλητής αντίστοιχα, χωρίς να έχει ιδέα για την πραγματική έκπληξη που της ετοίμαζε.

 

She said 'Yes': Congratulations to newly-engaged It couple Mondo Duplantis and Desire Inglander - Vogue Scandinavia

 

Στο τέλος της ημέρας, καθώς ο ήλιος έδυε πάνω από μια αμμώδη παραλία, ο Μόντο γονάτισε μπροστά της και της έκανε τη μεγάλη ερώτηση: «Θα με παντρευτείς;». Της προσέφερε ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι κι εκείνη συγκινημένη έπεσε στην αγκαλιά του, λέγοντας αμέσως το ναι. Για μια στιγμή, ο χρόνος σταμάτησε. Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τη Vogue αποτύπωσαν τον ενθουσιασμό και την έκπληξή της, καθώς το ζευγάρι γιόρτασε τη μαγική αυτή στιγμή με το φως του ηλιοβασιλέματος να χαϊδεύει τα πρόσωπά τους. Ο-νει-ρο.

 

I was more nervous than at the Olympics”: How Mondo Duplantis planned his elaborate secret proposal to Desiré Inglander - Vogue Scandinavia

 

Βέβαια, δεν πα να είσαι ο κορυφαίος αθλητής στον κόσμο, μπροστά στην πρόταση γάμου θα αγχωθείς: «Αυτό είναι πολύ πιο αγχωτικό από το να αγωνίζεσαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες», παραδέχτηκε ο Μόντο λίγο πριν από την πρόταση, ενώ προσπαθούσε να κρύψει την ανυπομονησία του. Παρά τις νίκες του στα μεγαλύτερα αθλητικά στάδια του κόσμου, αυτή η στιγμή τον γέμισε περισσότερο άγχος από οποιονδήποτε αγώνα. Για εκείνον, το να καταφέρει να εκπλήξει την Ντεζιρέ ήταν μεγαλύτερη πρόκληση από οποιοδήποτε παγκόσμιο ρεκόρ. Και τα κατάφερε, αφού εκείνη δήλωσε πως «είναι ακόμα σοκαρισμένη», μετά την πρόταση. «Είμαι τόσο control freak που πίστευα πως κανείς δε θα μπορούσε να με εκπλήξει ποτέ». Κι όμως, ο Μόντο τα κατάφερε με τον πιο ρομαντικό τρόπο.

 

Mondo Duplantis girlfriend Desire Inglander photos after Olympic win

 

Αυτός ο αρραβώνας ήταν προσεκτικά σχεδιασμένος και γεμάτος νόημα. Ο Ντουπλάντις γνώριζε ότι η Ντεζιρέ ήταν η γυναίκα της ζωής του εδώ και χρόνια. Όπως αποκάλυψε, είχε αποφασίσει ότι θα της έκανε πρόταση γάμου από το καλοκαίρι του 2020, όταν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε ένα πάρτι. Όμως, λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων και της επιδίωξής του για το Ολυμπιακό χρυσό, ήθελε να περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Και η στιγμή αυτή έφτασε όταν επέστρεφαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Το δευτερόλεπτο μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων, ήμουν έτοιμος να το κάνω», δήλωσε.

 

@voguescandinavia The set up VS the shot 🥹🖤 #MondoDuplantis #DesireInglander #Vogue #Cover #proposal @Desiré Inglander ♬ original sound – voguescandinavia

 

Η ρομαντική πρόταση όμως δεν ήταν η μόνη έκπληξη της ημέρας. Ο Μόντο είχε κανονίσει να ταξιδέψουν οι οικογένειές τους και οι πιο στενοί φίλοι τους από τη Σουηδία και τη Λουιζιάνα για να βρεθούν στο πλευρό τους και να γιορτάσουν μαζί τον αρραβώνα τους. Έτσι, μόλις τελείωσε η φωτογράφιση, η Ντεζιρέ βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα ακόμη σοκ, όταν είδε τους αγαπημένους της ανθρώπους να εμφανίζονται για να συμμετάσχουν στη γιορτή της αγάπης τους.

 

Mondo Duplantis surprises girlfriend Desire Inglander with a proposal during 'Vogue' shoot • PhilSTAR Life

 

Η σχέση του Μόντο και της Ντεζιρέ είναι ένα από τα πιο δυνατά ειδύλλια που έχουμε δει στον αθλητικό κόσμο. Και όπως αποδεικνύεται, αυτή η σχέση, γεμάτη αγάπη, αφοσίωση και εκπλήξεις, οδηγεί τώρα στον γάμο. Ο Ντουπλάντις δεν είναι απλά ένας υπεραθλητής με παγκόσμια ρεκόρ, είναι και ένα ρομαντικό αγόρι που έχει ήδη κάνει τα σχέδια για το μέλλον του δίπλα στην εκλεκτή της καρδιάς του. Κι αν κρίνουμε από το πόσο ιδιαίτερη έκανε ο Μόντο την πρόταση γάμου, ο γάμος τους αναμένεται να είναι ένα γεγονός γεμάτο ρομαντισμό και λάμψη, μια στιγμή που θα τους ενώνει για πάντα.