Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται να ζει την απόλυτη ευτυχία, καθώς είναι ερωτευμένη με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή εδώ και λίγους μήνες. Το ζευγάρι απολαμβάνει τις όμορφες στιγμές της σχέσης του, φροντίζοντας να περνάει χρόνο μαζί όσο πιο συχνά γίνεται.

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, η παρουσιάστρια του Alpha δεν έχασε χρόνο. Μαζί με τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, επιβιβάστηκαν σε πτήση με προορισμό το Λονδίνο για ένα αξέχαστο και ρομαντικό Σαββατοκύριακο.

Το ζευγάρι, που μοιράζεται την αγάπη του για τα ταξίδια, εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για μικρές αποδράσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Αυτή τη φορά, επέλεξαν την πανέμορφη πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου πέρασαν υπέροχες στιγμές μαζί.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, η Κατερίνα και ο Παναγιώτης δεν παρέλειψαν να μοιραστούν μερικά στιγμιότυπα στα κοινωνικά δίκτυα, δείχνοντας τον εαυτό τους να απολαμβάνει τις βόλτες και την ατμόσφαιρα στους γραφικούς δρόμους του Λονδίνου. Οι φωτογραφίες αποπνέουν ρομαντισμό και χαλάρωση, με το ζευγάρι να δείχνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής συνεχίζουν να ζουν την όμορφη καθημερινότητά τους, με τα ταξίδια να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της σχέσης τους. Φαίνεται πως αυτή η νέα αρχή είναι μόνο η αρχή για περισσότερες μαγικές στιγμές για το αγαπημένο ζευγάρι.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή εικόνων: tlife.gr

Πηγή κεντρικής εικόνας: instyle.gr