Μια τραγική ανακάλυψη έγινε το βράδυ του Σαββάτου στα Καμένα Βούρλα, όπου μία 84χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην οδό Παπαδημητρίου. Η ηλικιωμένη δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή, γεγονός που ανησύχησε τους συγγενείς της, οι οποίοι επικοινώνησαν με τις Αρχές για να ελέγξουν την κατάσταση.

Οι αστυνομικοί, συνοδευόμενοι από έναν συγγενή της και έναν κλειδαρά, έφτασαν στην οικία της 84χρονης και κατά την είσοδό τους ανακάλυψαν το σώμα της χωρίς τις αισθήσεις της. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν ίχνη από αίμα και πατημασιές στο πάτωμα, αλλά δεν υπήρχαν ενδείξεις πάλης ή παραβίασης της πόρτας του σπιτιού.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως οι ειδικοί της σήμανσης και ο Ιατροδικαστής για να διερευνήσουν την υπόθεση. Η γυναίκα βρέθηκε με τραύμα στην πλάτη που προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι ή κατσαβίδι, και ο θάνατός της εκτιμάται ότι συνέβη τουλάχιστον από το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας. Η νεκροτομή που θα ακολουθήσει αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του βίαιου θανάτου της.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας έχει αναλάβει την έρευνα για την υπόθεση, καθώς οι αρχές προσπαθούν να βρουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση αυτού του φρικτού εγκλήματος.