Ο Ήλιος από τον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Δία στους Διδύμους επηρεάζει θετικά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Η αισιοδοξία απογειώνεται καθώς προκύπτουν θετικές εξελίξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι επιτακτική ανάγκη να αξιοποιήσουμε προτάσεις και ευκαιρίες που μας δίνονται γιατί είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσουν να ανοίξουμε τα φτερά μας και να ακολουθήσουμε διαδρομές που θα ευνοήσουν σημαντικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα
παίξουν καταλυτικό ρόλο στον έρωτα. Ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή μας και εντείνουν την ανάγκη να νιώσουμε τρυφερότητα και συντροφικότητα στη ζωή μας.

Ακόμα το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να εντείνει τη νευρικότητα που προκαλείται κυρίως από τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Οφείλουμε λοιπόν να μετριάσουμε την ένταση προστατεύοντας τις σχέσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές σε συμφωνίες που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία. Καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις και να προχωρήσουμε σε συνειδητοποιήσεις ή διαπιστώσεις που θα μας βοηθήσουν να διεκπαιρεώσουμε τις καταστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καταστάσεις του παρελθόντος είναι πιθανό να μας φορτίσουν συναισθηματικά και να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα προβληματίζοντας την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Η Σελήνη κινείται στους Ιχθύες αναγκάζοντάς μας να στραφούμε στον εαυτό μας και να αναλογιστούμε συμπεριφορές και αποφάσεις. Το παρελθόν ξαναχτυπά και δεν επιτρέπει να ξεφύγουμε από την κυκλοθυμία και την υπερευαισθησία. Δεν είναι εύκολο να διακρίνουμε καθαρά πως πρέπει να λειτουργήσουμε καθώς οι αυταπάτες
κυριαρχούν και διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε τις επιλογές και να ασχοληθούμε με ότι μας βοηθά να ισορροπήσουμε. Η σύνοδός της με τον Κρόνο ενισχύει την κατήφεια και την απογοήτευση. Οι συνειδητοποιήσεις είναι πολλές και καταλυτικές και δε μας επιτρέπουν να βγούμε
από παιχνίδια του μυαλού που μας κρατούν δέσμιους του παρελθόντος. Η ενασχόληση με την τέχνη και τον εσωτερισμό θα λειτουργήσει υποστηρικτικά σε ψυχολογικό επίπεδο.

 

Κριός

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία φέρνει ευκαιρίες που μπορούν να ανοίξουν νέους δρόμους στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις τις προτάσεις που θα σου γίνουν, καθώς μπορούν να ενισχύσουν τις σχέσεις σου και να οδηγήσουν σε νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν τα ερωτικά σου δεδομένα. Πρόσεξε όμως τις εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον που μπορεί να δημιουργηθούν λόγω των υποχρεώσεων σου.

 

Ταύρος

Η νευρικότητα εντείνεται από το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη στον Καρκίνο, κυρίως όσον αφορά οικογενειακά ζητήματα και υποχρεώσεις. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να προσπαθήσεις να προστατέψεις τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αποφεύγοντας τις σημαντικές συζητήσεις, μπορείς να κατανοήσεις καλύτερα πώς να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις.

 

Δίδυμοι

Η θετική επιρροή του Ήλιου και του Δία σε ενισχύει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Νιώθεις γεμάτος αυτοπεποίθηση και έτοιμος να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Νέες γνωριμίες μπορεί να φέρουν έντονο ρομαντισμό και συντροφικότητα στη ζωή σου. Πρόσεξε όμως τις συναισθηματικές αναταράξεις που προκαλεί η Σελήνη στους Ιχθύες, καθώς μπορεί να σε παρασύρουν σε συναισθηματικές αυταπάτες.

 

Καρκίνος

Η θέση του Ήλιου σε τετράγωνο με τον Άρη μπορεί να φέρει αυξημένη ένταση και νευρικότητα, ιδιαίτερα στον οικογενειακό τομέα. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Στο συναισθηματικό κομμάτι, η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να στραφείς στον εσωτερικό σου κόσμο και να αντιμετωπίσεις παλιά ζητήματα που σε επηρεάζουν ακόμη.

 

Λέων

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία σου δίνει την απαραίτητη αισιοδοξία και ενέργεια για να κάνεις σημαντικά βήματα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που θα σε οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες ή γνωριμίες με θετικό αντίκτυπο. Πρόσεξε όμως τις εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον που μπορεί να προκύψουν από παλιές καταστάσεις.

 

Παρθένος

Η Σελήνη στους Ιχθύες σε φέρνει αντιμέτωπο με συναισθηματικά ζητήματα και αναμνήσεις του παρελθόντος. Οι ανασφάλειες και οι ευαισθησίες εντείνονται, κάνοντάς σε να αμφισβητείς τον εαυτό σου. Είναι καλύτερο να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις αυτήν την περίοδο και να εστιάσεις σε δραστηριότητες που σε ηρεμούν. Η τέχνη ή ο εσωτερισμός μπορεί να λειτουργήσουν θεραπευτικά για την ψυχή σου.

 

Ζυγός

Η θετική επιρροή του Ήλιου και του Δία σε γεμίζει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Ευκαιρίες για νέες συνεργασίες και γνωριμίες προκύπτουν, που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σου. Είναι μια περίοδος που πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, διατηρώντας παράλληλα την ισορροπία στις προσωπικές σου σχέσεις.

 

Σκορπιός

Οι οικογενειακές υποχρεώσεις και παλιές εκκρεμότητες μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και νευρικότητα αυτήν την περίοδο. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ηρεμία σου και να προστατεύσεις τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να εξετάσεις τα συναισθήματά σου και να αντιμετωπίσεις τις αναμνήσεις που σε ταλαιπωρούν.

 

Τοξότης

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία φέρνει αισιοδοξία και ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι η στιγμή να αξιοποιήσεις προτάσεις που μπορεί να ανοίξουν νέους δρόμους για εσένα, τόσο στην καριέρα όσο και στις σχέσεις σου. Η ανάγκη για νέες γνωριμίες και ερωτικές περιπέτειες εντείνεται, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου.

 

Αιγόκερως

Η ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη διάθεσή σου, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη. Είναι σημαντικό να παραμείνεις ψύχραιμος και να αποφύγεις τις έντονες αντιπαραθέσεις. Η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να στραφείς προς τον εσωτερικό σου κόσμο και να επανεξετάσεις παλιές συμπεριφορές και αποφάσεις.

 

Υδροχόος

Η θετική ενέργεια του Ήλιου και του Δία σου φέρνει αισιοδοξία και νέες ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και νέες γνωριμίες μπορούν να οδηγήσουν σε ενδιαφέρουσες σχέσεις ή συνεργασίες. Πρόσεξε μόνο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου στις οικογενειακές υποχρεώσεις και να αποφύγεις τις συναισθηματικές εξάρσεις.

 

Ιχθείς

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε οδηγεί σε ενδοσκόπηση και αναζήτηση του εαυτού σου. Οι συναισθηματικές σου ευαισθησίες είναι έντονες, και οι αναμνήσεις από το παρελθόν μπορεί να σε κρατούν δέσμιο. Προσπάθησε να αποφύγεις τις αυταπάτες και να επικεντρωθείς σε δραστηριότητες που σε βοηθούν να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία.