Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Κριό, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για κυριαρχία και κατάκτηση. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ευνοούνται τα νέα εγχειρήματα, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί σκεπτόμενες και μεθοδικές ενέργειες. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, ανοίγματα θα προκύψουν για καινούργιες γνωριμίες. Οι προσεγγίσεις θα έχουν άνεση και ελκυστικότητα, δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν καινούργιες σχέσεις.

 

Κριός

Σήμερα η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει στα ύψη! Τολμήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να πάρετε πρωτοβουλίες στον έρωτα. Η αυτοπεποίθηση θα σας κάνει ακαταμάχητους.

 

Ταύρος

Η ανάγκη σας για συναισθηματική σταθερότητα είναι έντονη. Αφεθείτε σε τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας και μην φοβάστε να μιλήσετε για τις πραγματικές σας ανάγκες.

 

Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι να φλερτάρετε και να γοητεύσετε! Νέες γνωριμίες θα αναζωπυρώσουν το πάθος σας, οπότε εκμεταλλευτείτε την επικοινωνιακή σας ικανότητα.

 

Καρκίνος

Σήμερα χρειάζεται να δείξετε κατανόηση στον σύντροφό σας. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και εστιάστε στην ειλικρίνεια και την τρυφερότητα για να διατηρήσετε την αρμονία.

 

Λέων

Ο έρωτας είναι παιχνίδι σήμερα για εσάς! Είστε γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση, έτοιμοι να κατακτήσετε την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε με το δυναμισμό σας.

 

Παρθένος

Αφεθείτε σε μικρές ρομαντικές στιγμές και δείξτε το ενδιαφέρον σας. Οι λεπτομέρειες και οι πράξεις τρυφερότητας θα κερδίσουν τον σύντροφό σας ή τον υποψήφιο έρωτα.

 

Ζυγός

Σήμερα η γοητεία σας είναι ακαταμάχητη! Το φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα σας ενθουσιάσουν, οπότε αφήστε τον εαυτό σας να εκφραστεί με ειλικρίνεια.

 

Σκορπιός

Η ένταση και το πάθος κυριαρχούν σήμερα στην ερωτική σας ζωή. Αφεθείτε στις δυνατές στιγμές με το ταίρι σας, αλλά προσέξτε να μην υπερβάλετε στις αντιδράσεις σας.

 

Τοξότης

Η περιπέτεια στον έρωτα σας καλεί! Μη φοβηθείτε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο και να ανοίξετε την καρδιά σας σε νέες εμπειρίες και γνωριμίες.

 

Αιγόκερως

Σήμερα χρειάζεται να είστε ρεαλιστές στον έρωτα. Αποφύγετε τις μεγάλες προσδοκίες και επικεντρωθείτε σε πράξεις που θα ενισχύσουν τη σταθερότητα της σχέσης σας.

 

Υδροχόος

Η αγάπη σας προς την ελευθερία αναζητά έναν σύντροφο που θα κατανοήσει τις ανάγκες σας. Δώστε έμφαση στη συναισθηματική σύνδεση και όχι μόνο στο πάθος.

 

Ιχθύες

Η ευαισθησία σας σήμερα θα σας κάνει να αναζητήσετε τρυφερές και ρομαντικές στιγμές. Αφεθείτε στα συναισθήματά σας και εκφράστε την αγάπη σας χωρίς δισταγμούς.