Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 16/10 θα είναι η πύλη σε έναν μαγευτικό κόσμο όπου ο ρομαντισμός, η φαντασία και η πνευματικότητα είναι αλληλένδετα. Αυτή η αρμονική όψη ενισχύει τα συναισθήματα αγάπης, συμπόνιας και άλλων διαστάσεων της σύνδεσης. Η Αφροδίτη, ως πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και των σχέσεων, συναντά τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της έμπνευσης, των ονείρων και της ψυχικής ευαισθησίας. Το τρίγωνο είναι μια στιγμή κατά την οποία μπορεί να βιώσουμε βαθιά, ιδεαλιστική αγάπη, να ανακαλύψουμε τις καλλιτεχνικές μας δυνατότητες ή να συνδεθούμε με τις πνευματικές διαστάσεις της ζωής.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς φορτίζει όλες τις σχέσεις και τις δημιουργικές προσπάθειες με έναν έντονο, παθιασμένο αλλά αιθέριο τόνο, φέρνοντας συναισθηματικό βάθος σε όλα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πολλοί θα αισθανθούν την ανάγκη να δημιουργήσουν κάτι, να αγαπήσουν βαθιά ή απλώς να αφεθούν στη ροή της ζωής, εμπιστευόμενοι το σύμπαν.

 

Κριός: Ο Εραστής και ο Καλλιτέχνης

Αυτό είναι το φιλικό αεράκι που φέρνει αυτή η περίοδος, πρώτα απ’ όλα στις προσωπικές σας σχέσεις και στην ικανότητά σας για αυτοέκφραση. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σας ενθαρρύνει να παραδοθείτε στα συναισθήματά σας και να δείξετε την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού σας. Μπορεί να βρείτε την αληθινή αγάπη σας ή να αναζωπυρώσετε την αγάπη στη σχέση σας σε ένα πολύ βαθύτερο και πιο πνευματικό επίπεδο. Τα δημιουργικά σας έργα θα είναι γεμάτα φαντασία, ενώ οι εσωτερικές σας ανάγκες για ανεξαρτησία και αγάπη θα εκφραστούν με διαφορετικό τρόπο.

Συμβουλή: Πάρτε την έμπνευση και χρησιμοποιήστε τη για να δημιουργήσετε και να βρείτε συναισθηματική ισορροπία.

 

Ταύρος: Επιτυχία μέσω Κοινών Προσπαθειών και Αρμονίας

Αυτό το τρίγωνο μπορεί να είναι εξαιρετικό για εσάς μέσω συνεργασιών και σχέσεων. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέες συνδέσεις που θα σας δώσουν έμπνευση και ρομαντισμό ή να ενισχύσετε αυτές που ήδη έχετε. Η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, αυξάνει την ανάγκη σας για αρμονία και ομορφιά στη ζωή, ενώ ο Ποσειδώνας φέρνει όνειρα και πνευματικότητα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βυθιστείτε βαθιά στις πτυχές της ψυχής σας και να επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να συνδεθούν με τους άλλους.

Συμβουλή: Ανοιχτείτε σε νέες σχέσεις ή συνεργασίες που μπορεί να εμπλουτίσουν τη ζωή σας με δημιουργικότητα και πνευματικότητα.

 

Δίδυμοι: Δύναμη με Φαντασία και Πνευματικότητα

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα καλεί τους Διδύμους να εξισορροπήσουν τον τομέα της καθημερινής ζωής και της υγείας με την πνευματική και συναισθηματική φροντίδα. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ανανεώσετε τις συνήθειές σας, φροντίζοντας το σώμα και την ψυχή σας ή δημιουργώντας τέχνη που θα θεραπεύσει την ψυχή.

Συμβουλή: Βρείτε χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας για κάποια μορφή τέχνης, διαλογισμού ή οποιαδήποτε πνευματική πρακτική.

 

Καρκίνος: Σεξουαλικότητα και Δημιουργικότητα

Αυτή η όψη φέρνει τεράστια ενέργεια στους τομείς της δημιουργικότητας και του ρομαντισμού. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να αναπτύξετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα αυξάνει την ανάγκη σας για βαθιά συναισθηματική επαφή και καλλιτεχνική έκφραση. Εάν είστε καλλιτέχνης, αυτή μπορεί να είναι μια εμπνευσμένη περίοδος. Ο ρομαντισμός και η πνευματική σύνδεση θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σας τώρα.

Συμβουλή: Αφήστε την προσωπικότητα, τη δημιουργικότητα και τον ρομαντισμό σας να ρέουν. Μερικές φορές η τέχνη μπορεί να πει αυτά που δεν λένε τα λόγια.

 

Λέων: Ειρήνη στον Οικογενειακό Χώρο

Το τρίγωνο αυτό αγγίζει τους τομείς της οικογένειας και του σπιτιού, τομείς που κυβερνώνται από δύο πλανήτες και θεωρούνται ευνοϊκοί. Μπορεί να θέλετε να φέρετε περισσότερη ομορφιά και αρμονία στο προσωπικό σας περιβάλλον. Οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας θα είναι αρμονικές, ενώ θα αναζητήσετε συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα. Ο Ποσειδώνας θα φορτίσει την καθημερινότητά σας με ιδεαλισμό και ρομαντισμό, δημιουργώντας ζεστασιά παντού.

Συμβουλή: Ανανεώστε το σπίτι σας και προσθέστε λεπτομέρειες που θα σας εμπνέουν και θα σας χαλαρώνουν.

 

Παρθένος: Επικοινωνία και Πνευματική Σύνδεση

Η Αφροδίτη μαζί με τον Ποσειδώνα θα προσθέσουν ρομαντισμό και φαντασία στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Οι σχέσεις σας θα αποκτήσουν περισσότερο βάθος, ενώ η φαντασία σας θα είναι στα ύψη. Αυτή την περίοδο είναι εξαιρετική στιγμή να εκφράσετε τα συναισθήματά σας μέσω γραπτών ή καλλιτεχνικών έργων, εμπνέοντας τους γύρω σας. Ταυτόχρονα, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να εξερευνήσετε πνευματικά θέματα ή να συνδεθείτε με ανθρώπους σε βαθύτερο επίπεδο.

Συμβουλή: Μιλήστε για τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας με τους γύρω σας. Η επικοινωνία σας θα γίνει πιο συναισθηματική και ουσιαστική.

 

Ζυγός: Ευκαιρίες Υλικής Τύχης και Αρμονίας

Αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για τα οικονομικά σας. Νέες ευκαιρίες που σχετίζονται με την τέχνη, την ομορφιά ή την πνευματική ανάπτυξη ανοίγονται με αυτό το τρίγωνο. Φροντίστε να βιώσετε κάποιες αλλαγές στις αξίες σας και στον υλικό κόσμο που σας περιβάλλει. Η Αφροδίτη, κυβερνήτρια των οικονομικών σας, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα για να φέρει ευημερία και οικονομική σταθερότητα μέσω δημιουργικών μέσων.

Συμβουλή: Ακολουθήστε νέες οικονομικές ευκαιρίες που συνδυάζουν τον δημιουργικό ή πνευματικό σας δρόμο με την οικονομική ευημερία.

 

Σκορπιός: Χάρισμα και Εντατικοποίηση των Σχέσεων

Η γοητεία και ο ρομαντισμός φαίνεται να αναδύονται από εσάς με ευκολία με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Το τρίγωνο του Ποσειδώνα στους Ιχθύς δημιουργεί απίστευτες οπτικές στο μυαλό σας και σας ωθεί να αναζητήσετε βαθιά, ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενισχύσετε μια σχέση αν είστε σε μία και να εκφράσετε τις πιο βαθιές επιθυμίες σας. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να συναντήσετε κάποιον που θα αγγίξει τις πιο βαθιές σας ανάγκες.

Συμβουλή: Ανοίξτε την καρδιά σας και αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει την αγάπη και την πνευματική σύνδεση.

 

Τοξότης: Συναισθηματική και Πνευματική Θεραπεία

Αυτή είναι μια καταπραϋντική και θεραπευτική περίοδος για τον εσωτερικό σας κόσμο. Μπορεί να χρειαστεί να αποσυρθείτε μέσα σας, επεξεργαζόμενοι παλιά συναισθήματα ή καταστάσεις. Η πνευματικότητα θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με πρακτικές που θα σας φέρουν ειρήνη.

Συμβουλή: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ασχοληθεί με το πνεύμα και αφήστε τις συναισθηματικές πληγές να θεραπευτούν από μέσα σας.

 

Αιγόκερως: Νέες Κοινωνικές Σχέσεις και Δημιουργικές Συνεργασίες

Οι κοινωνικές σας σχέσεις και οι φιλίες σας αναγεννιούνται. Αυτό το τρίγωνο φέρνει δημιουργικότητα μέσω συνεργασιών και συλλογικών προσπαθειών. Θα βρείτε τον εαυτό σας να αλληλεπιδρά με ανθρώπους που προσθέτουν αξία στη ζωή σας και σας εμπνέουν δημιουργικά.

Συμβουλή: Ενταχθείτε σε καλλιτεχνικές ή πνευματικές ομάδες που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας και να βρείτε νέες ιδέες.

 

Υδροχόος: Δημιουργικότητα και Καριέρα

Η καριέρα και οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες θα ευδοκιμήσουν. Η ενέργεια που φέρνει το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ανακινεί τη δημιουργικότητά σας στη δουλειά. Μπορεί να σκεφτείτε νέους τρόπους για να αναπτύξετε τις ιδέες σας, ή να εμφανιστούν ευκαιρίες που να συνδυάζουν την τέχνη με την εργασία σας. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα γίνουν πιο αρμονικές, ενώ μπορεί να υπάρξουν δημιουργικές συνεργασίες.

Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να αναπτύξετε τα επαγγελματικά σας έργα και να φέρετε νέα έμπνευση στην καριέρα σας.

 

Ιχθύες: Έμπνευση και Πνευματική Ανάπτυξη

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιό σας και το τρίγωνο με την Αφροδίτη εκτοξεύει τη φαντασία σας στα ύψη. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να εξερευνήσετε τα συναισθήματά σας, να ασχοληθείτε με πνευματικές πρακτικές ή να απολαύσετε την τέχνη. Οι σχέσεις σας θα αποκτήσουν έναν βαθύ πνευματικό και ρομαντικό τόνο, ενώ μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να συνδεθείτε με κάτι μεγαλύτερο από εσάς.

Συμβουλή: Αξιοποιήστε την αυξημένη έμπνευση και την πνευματική σας διαίσθηση για ανάπτυξη και για να βρείτε νέες δημιουργικές εκφράσεις.

 

Πηγή: ChristosArchos