Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη προσφέρει σε όλους μας μία πιο ανάλαφρη νότα, κι έτσι ο Νοέμβρης θα είναι ένας μήνας τυχερός σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς. Βέβαια, οι πιο ευνοημένοι από όλους στον ερωτικό τομέα αναμένεται να είναι τέσσερα ζώδια, όμως την τύχη θα δουν να περνάει την πόρτα τους κι άλλοι εκπρόσωποι του ζωδιακού. Αυτά, λοιπόν, τα ζώδια, καλό είναι να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία που τους προσφέρει το σύμπαν ως και τα τέλη Νοεμβρίου.

 

Τοξότης

Τοξότες είστε ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ερωτικού παιχνιδιού αυτή την περίοδο. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η γοητεία σας γίνεται ακαταμάχητη, και οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες εμφανίζονται από παντού. Ο αυθορμητισμός και η αισιοδοξία σας, σάς κάνουν να λάμπετε, τραβώντας γύρω σας ανθρώπους που γοητεύονται από την ελεύθερη φύση σας κι ανανεώνοντας έναν υπάρχοντα έρωτα. Είστε έτοιμοι να ζήσετε έντονες, αλλά και χαρούμενες ερωτικές περιπέτειες που σας γεμίζουν με ενθουσιασμό και πάθος.

 

Καρκίνος

Ο Νοέμβριος φέτος, μας φέρνει μια αίσθηση απελευθέρωσης και νέες δυνατότητες. Ο Άρης σε δυναμικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό φέρνει ενέργεια και αποφασιστικότητα στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, ειδικά αν ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο. Τα ερωτικά μας, επίσης, διακρίνονται από δυνατές ευκαιρίες γνωριμιών, έρωτα και σταθεροποίησης μίας δέσμευσης, ήδη από τις αρχές της περιόδου. Οι δύσκολες όψεις δε σας αποθαρρύνουν αυτή τη φορά, καθώς οι θετικές επιρροές σας βοηθούν να κρατήσετε το κεφάλι ψηλά. Η Πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει ανατροπές, αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες για νέες συνεργασίες και στόχους που επιδιώκετε εδώ και καιρό.

 

Υδροχόος

Έφτασε η ιδανική περίοδος, γεμάτη κοινωνικοποίηση και φλερτ, Υδροχόε. Η Αφροδίτη σε καλεί να βγεις έξω, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να αφεθείς στις συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες που έρχονται στο δρόμο σου. Η ερωτική σου ζωή γίνεται ένα πεδίο εξερεύνησης και ελευθερίας, γεμάτο με απρόσμενες συναντήσεις που σε συναρπάζουν. Αν έχεις ήδη βρει την αγάπη, τότε κτίζεις κάτι αμοιβαίο και η οικειότητα σας βοηθά να αισθανθεί ο ένας την αγάπη του άλλου.

 

Αιγόκερως

Ο Νοέμβριος είναι μήνας σταθερότητας και θεμελίωσης για εσάς. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και οι θετικές όψεις της με τον Κρόνο φέρνουν σταθερότητα σε σχέσεις και οικονομικά. Παράλληλα, καλή διάθεση σας χαρίζει το πρώτο μισό του μήνα με τη Νέα Σελήνη που σας δωρίζει νέες κι αξιόπιστες συνεργασίες και φιλίες. Οι προοπτικές για μακροπρόθεσμες συνεργασίες και συμφωνίες είναι πολύ ευνοϊκές, ενώ οι προσωπικές σχέσεις βρίσκονται σε τροχιά εξέλιξης. Οι δύσκολες όψεις μπορεί να φέρουν προκλήσεις, αλλά με την υπομονή και την αποφασιστικότητα που σας χαρακτηρίζουν, θα τις ξεπεράσετε και θα βγείτε νικητές.

 

Δίδυμος

Φίλοι Δίδυμοι, ο έρωτας παίρνει τα ηνία αυτή την περίοδο, αφού η Αφροδίτη φωτίζει τον τομέα των σχέσεων σας. Είτε ενδυναμώνετε τις υφιστάμενες, είτε αναζητάτε νέες. Η ανάγκη σας να συνδεθείτε με τους άλλους γίνεται πιο έντονη, και οι ερωτικές γνωριμίες δε θα λείψουν. Εάν βρίσκεστε σε σχέση, οι στιγμές γεμίζουν ρομαντισμό και αμοιβαία κατανόηση. Αν είστε ελεύθεροι, προετοιμαστείτε για ενδιαφέροντα φλερτ που θα σας αναζωογονήσουν.

 

Κριός

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας με πολλές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο θέμα της καριέρας για εσάς. Ο Ερμής σε ζώδιο φιλικό προς το δικό σας φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες για επαγγελματικές ανακατατάξεις και εξέλιξη. Αντίστοιχα, η Νέα Σελήνη κατά το πρώτο μισό του μήνα απογειώνει τον ερωτισμό σας και βοηθά τα οικονομικά σας. Προσέξτε, βέβαια, το δεύτερο μισό του μήνα, ώστε να έχετε κάνει έναν προσεκτικό προϋπολογισμό. Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ταύρου προκαλεί κάποιες κρίσεις ταυτότητας, κάνοντάς σας να αμφιβάλλετε για την αξία σας. Αντίστοιχα, καλό θα ήταν να προνοήσετε, ώστε τα έξοδά σας να είναι λιγότερα από τα έσοδα.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η Αφροδίτη σε γεμίζει με ερωτική ενέργεια και δημιουργικότητα. Το αστρολογικό τοπίο σου ζητά να αφεθείς σε διασκεδαστικές περιπέτειες και να αφήσεις τον εαυτό σου να εκφραστεί ελεύθερα στον έρωτα. Το πάθος σου για τη ζωή σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό, και οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή για την ενδυνάμωση της υπάρχουσας σχέσης σου είναι αμέτρητες. Εσύ, δεσμευμένε, αναζωπυρώνεις το πάθος της σχέσης σου.

 

Ζυγός
Ο Νοέμβριος σας χαρίζει ανανέωση και ισορροπία. Τα οικονομικά σας αναμένεται να είναι σε καλή κατάσταση, καθώς εντοπίζετε νέες πηγές εσόδων. Η Αφροδίτη, που επηρεάζει τον οίκο των σχέσεών σας, φέρνει σταθερότητα και ασφάλεια στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις μέσα από το υπεύθυνο ζώδιο του Αιγόκερω. Οι δύσκολες όψεις μολονότι φέρουν κάποιες στιγμές αμφιβολίας, οι ευκαιρίες που εμφανίζονται και δυνατότητες να εδραιώσετε σχέσεις και συνεργασίες που έχουν μέλλον. Με λίγη προσοχή και ρεαλισμό, ο Νοέμβριος μπορεί να γίνει η βάση για νέες επιτυχίες.

 

Πηγή: oroskopos.gr