Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο καθώς η ανάγκη της ασφάλειας και της σταθερότητας στη ζωή μας είναι έντονη και εμφανής. Έχουμε την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε οικονομικές εκκρεμότητες και να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα μας βγάλουν από οικονομικά αδιέξοδα. Απαραίτητο είναι όμως να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να ξεφύγουμε από το πείσμα και την αδιαλλαξία που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με τους γύρω μας.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και σε ό,τι αφορά ζητήματα αισθηματικής φύσεως καθώς δεν είναι εύκολο να μεταβάλουμε τις απόψεις μας και να προσπαθούμε να φέρουμε τον σύντροφό μας στα μέτρα μας. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση και δε θα επιτρέψει να βιώσουμε το πάθος και τον αισθησιασμό όπως πραγματικά μπορούμε με τον άνθρωπο που έχουμε επιλέξει. Ας αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να περάσουμε υπέροχα βγαίνοντας για ένα ρομαντικό δείπνο που θα απογειώσει τις αισθήσεις.

Η Σελήνη το μεσημέρι σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή από τον Σκορπιό δίνοντάς μας τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε συναισθήματα και σκέψεις. Όμως δεν αποκλείεται να μπούμε σε μια διαδικασία αντιδικιών που δε θα μας επιτρέψουν να λειτουργήσουμε αρμονικά με τους γύρω μας. Σημαντικό είναι να αποφύγουμε τα φραστικά επεισόδια ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές κινήσεις που μας ενδιαφέρουν. Είναι προτιμότερο να βρούμε τη χρυσή τομή στα πράγματα επιλέγοντας να κάνουμε δύο βήματα πίσω όπου θεωρούμε ότι θα μας ωφελήσει και θα οδηγήσει σε ικανοποιητικό αποτέλεσμα για εμάς.

Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες βοηθώντας μας να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος που ακόμα μας ταλαιπωρούν. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχουν βαρίδια που ακόμα κουβαλάμε στο παρόν. Συνειδητοποιώντας βαθύτερα ζητήματα είναι βέβαιο ότι μπορούμε να προχωρήσουμε σε λύσεις που θα μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα μας επιτρέψουν να ζήσουμε τη ζωή μας όπως πραγματικά επιθυμούμε. Οικονομικές και αισθηματικές εκκρεμότητες μπορούν να κλείσουν καθώς λογική και ευαισθησία λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία και δίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Κριός

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να εστιάσεις στα οικονομικά σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσεις εκκρεμότητες και να βάλεις σε τάξη τα έξοδά σου. Μην αφήσεις τις συναισθηματικές ανασφάλειες να σε παρασύρουν σε παρορμητικές αποφάσεις.

 

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να νιώθεις πιο έντονα την ανάγκη για σταθερότητα. Προσπάθησε να μην επιμείνεις υπερβολικά στις απόψεις σου, ειδικά σε αισθηματικά ζητήματα. Ένα ρομαντικό δείπνο θα βοηθήσει να φέρεις αρμονία στη σχέση σου.

 

Δίδυμοι

Η ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια έρχεται στην επιφάνεια, και ίσως νιώσεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς και να σκεφτείς βαθύτερα τα συναισθήματά σου. Μείνε μακριά από εντάσεις και προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή στα προσωπικά σου ζητήματα.

 

Καρκίνος

Η σημερινή ενέργεια σε ωθεί να επενδύσεις χρόνο στις φιλικές σου σχέσεις και στις κοινωνικές σου επαφές. Βρες τη χρυσή τομή σε οικονομικές συζητήσεις και μην αφήσεις τον εγωισμό να σταθεί εμπόδιο σε σχέδια που αφορούν ομάδες ή συνεργασίες.

 

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σου, με έμφαση σε οικονομικές συναλλαγές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προσπάθησε να μην είσαι αδιάλλακτος και να αποφύγεις συγκρούσεις με συναδέλφους, ώστε να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

 

Παρθένος

Σήμερα η Σελήνη φέρνει αισθηματικά θέματα και προσωπικές φιλοδοξίες στο προσκήνιο. Η καλή επικοινωνία είναι κλειδί για να αποφύγεις τυχόν παρεξηγήσεις, ειδικά σε συζητήσεις που αφορούν τις αξίες και τις πεποιθήσεις σου.

 

Ζυγός

Τα οικονομικά και οι κοινές περιουσίες βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου. Μείνε ανοιχτός σε συζητήσεις και απέφυγε την ακαμψία που μπορεί να φέρει εντάσεις σε συναισθηματικές σχέσεις ή οικονομικές συναλλαγές.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Ταύρο ρίχνει το φως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενισχύοντας την ανάγκη για σταθερότητα. Μην επιμείνεις στις δικές σου απόψεις και δώσε χώρο στον σύντροφό σου να εκφραστεί. Ένα ρομαντικό δείπνο μπορεί να απογειώσει την επικοινωνία σας.

 

Τοξότης

Η Σελήνη σε ωθεί να ασχοληθείς με την καθημερινότητα και την εργασία σου, οργανώνοντας καλύτερα τον χρόνο σου. Μην αφήνεις τις συναισθηματικές εντάσεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Βρες ισορροπία στη ρουτίνα σου για να μειώσεις το άγχος.

 

Αιγόκερως

Η ημέρα σε καλεί να δώσεις προσοχή στις δημιουργικές δραστηριότητες και στα συναισθηματικά θέματα. Είναι καλή στιγμή να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου ή να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με τρόπο που να ενισχύει τη σύνδεση σας.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου στον προσωπικό σου χώρο. Μείνε ανοιχτός σε αλλαγές και μην επιμένεις στις δικές σου θέσεις.

 

Ιχθείς

Η σημερινή ενέργεια σε καλεί να επικοινωνήσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου. Βρες την ισορροπία ανάμεσα στη λογική και την ευαισθησία, ειδικά σε οικονομικές και επιχειρηματικές συζητήσεις, για να αποφύγεις τυχόν εντάσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες. Η Σελήνη σε βοηθά να προχωρήσεις σε αποφάσεις που θα φέρουν περισσότερη αρμονία στη ζωή σου, ειδικά όταν συνδυάζεται με την υποστήριξη του Κρόνου.

 

Πηγή: myastro