Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο μέχρι αργά το βράδυ κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Έχουμε τη δυνατότητα μέσα στην ημέρα να προχωρήσουμε σε οικονομικές υποθέσεις και σχέδια που μας ενδιαφέρουν βοηθώντας τον προϋπολογισμό μας να ανακάμψει και να ισορροπήσει. Σημαντικό είναι να κατανοήσουμε ότι δεν πρέπει να εγκλωβιστούμε εγωκεντρικά στις ανάγκες μας ή στις πεποιθήσεις μας προκαλώντας την έντονη αντίδραση των προσώπων που συνομιλούμε. Είναι προτιμότερο να δείξουμε διαλλακτικότητα και να προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε σε ένα καινούργιο περιβάλλον που θα ικανοποιήσει τόσο εμάς όσο και τους γύρω μας. Πάθος και απόλαυση λειτουργούν ανανεωτικά για τη σχέση και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές συγκυρίες για να χαρούμε τις στιγμές με τον άνθρωπό μας.

Η Σελήνη το πρωί σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο δίνοντάς μας τη δυνατότητα να κινητοποιηθούμε και να πάρουμε πρωτοβουλίες σε ό,τι αφορά οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα. Μπορούμε να προχωρήσουμε σε επιλογές που θα εξασφαλίσουν καλύτερους οικονομικούς όρους και δε θα επιτρέψουν να νιώσουμε ανασφάλεια και αστάθεια στη ζωή μας. Το απόγευμα η σύνοδός της με τον Ουρανό αναδεικνύει την ανάγκη να ξεπεράσουμε μοτίβα και νοοτροπίες που δεν επιτρέπουν να απολαύσουμε τις χαρές της ζωής όπως επιθυμούμε. Η διάθεση για σύγκρουση είναι έντονη και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι μας ή με πρόσωπα που συνομιλούμε για οικονομικούς λόγους για αυτό καλά θα κάνουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες χαρίζοντάς μας ενσυναίσθηση και φαντασία. Κεφάλαια του παρελθόντος μπορούν να κλείσουν με επιτυχία αρκεί να λειτουργήσουμε διαισθητικά και να κατανοήσουμε το περιβάλλον που κινούμαστε. Το βράδυ το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δίνει τη δυνατότητα να δυτική σου με καλύτερους οικονομικούς όρους στην επαγγελματική μας ζωή. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη μετακινείται στους Διδύμους βγάζοντάς μας από την εσωστρέφεια και δίνοντας το σύνθημα για επικοινωνία και έντονη κοινωνική ζωή τις επόμενηες δύο μέρες.

 

Κριός

Σήμερα είναι κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα και να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα σε ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Απόφυγε τις εντάσεις με άτομα που διαφωνείς και δείξε ευελιξία.

 

Ταύρος

 

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ενθαρρύνει να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Πρόσεξε όμως τις αντιδράσεις σου, καθώς μπορεί να προκαλέσεις εντάσεις με κοντινά πρόσωπα.

 

Δίδυμοι

Από το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου, ενισχύοντας την ανάγκη σου για επικοινωνία και κοινωνική ζωή. Η ημέρα ενδείκνυται για να κλείσεις εκκρεμότητες και να προχωρήσεις σε δημιουργικά σχέδια.

 

Καρκίνος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να δώσεις έμφαση σε οικογενειακά ζητήματα και να κινηθείς πρακτικά σε οικονομικές υποθέσεις. Δείξε προσοχή σε συναισθηματικές υπερβολές και μη βιαστείς να αντιδράσεις.

 

Λέων

Εστίασε στις προσωπικές σου ανάγκες και βρες τρόπους να εξισορροπήσεις τις επαγγελματικές σου απαιτήσεις. Η μέρα προσφέρει ευκαιρίες για να αποδεχτείς νέες προοπτικές και να προσαρμοστείς.

 

Παρθένος

Η Σελήνη σε υποστηρίζει σε επαγγελματικά θέματα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες. Κράτησε χαμηλούς τόνους σε συνομιλίες για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

 

Ζυγός

Η μέρα ευνοεί τις οικονομικές συμφωνίες και τις συζητήσεις που μπορούν να εξασφαλίσουν σταθερότητα. Επικεντρώσου στο να ακούς τους άλλους και να προσαρμόζεσαι στις ανάγκες τους.

 

Σκορπιός

Η επιρροή της Σελήνης σε ωθεί να αναζητήσεις νέες οικονομικές ευκαιρίες και να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Απόφυγε τις συγκρούσεις με συνεργάτες και δείξε ευελιξία.

 

Τοξότης

Σημαντική ημέρα για να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να δώσεις έμφαση σε συνεργασίες. Δείξε υπομονή και διαλλακτικότητα σε συζητήσεις για να επιτύχεις καλύτερα αποτελέσματα.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου ενισχύει την ανάγκη σου για αλλαγές και πρόοδο στην καριέρα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κλείσεις εκκρεμότητες και να ενισχύσεις τα οικονομικά σου.

 

Υδροχόος

Πρόσεξε τις συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν σε οικονομικά θέματα και δείξε κατανόηση στους γύρω σου. Η ημέρα είναι ιδανική για να προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες και να βρεις λύσεις.

 

Ιχθύες

Η ενσυναίσθηση και η φαντασία σου σε βοηθούν να επιλύσεις προβλήματα και να διαχειριστείς συναισθηματικές καταστάσεις. Επικεντρώσου στις ανάγκες των άλλων και δείξε ευελιξία στη συνεργασία.