Έχουμε πει πάρα πολλές φορές πως το σ3ξ είναι απόλαυση και αυτή την απόλαυση ο καθένας μας την αντιλαμβάνεται όπως του αρέσει. Φυσικά με πάρα πολλούς τρόπους οι οποίοι ποικίλουν ανάλογα με το φύλο, την ηλικία, τα γούστα, καμία φορά και τη γεωγραφική θέση που ζούμε. Και για όλα τα παραπάνω έχουμε αποδείξεις. Το Shopflix.gr πραγματοποίησε μια έρευνα το 2023 σχετικά με τις προτιμήσεις των καταναλωτών του για την αγορά των S3x Toys στη χώρα μας και πιστέψτε με έχει πολύ ενδιαφέρον. Αφού συνέλεξε πληροφορίες και στοιχεία από s3x shops τα επεξεργάστηκε και τα κατηγοριοποίησε ανάλογα με το φύλο, την ηλικία και τις προτιμήσεις. Τι αγόρασαν οι Έλληνες τη χρονιά που πέρασε; Πάμε να το αναλύσουμε.

Νικητής των s3x toys αναδεικνύεται ο δ0νητής με ποσοστό 31,5% πανελλαδικά. Λογικό δεδομένου πως όλοι από κάπου ξεκινάμε και επίσης είναι η πιο ασφαλής πρώτη επιλογή όταν αποφασίζουμε να εντάξουμε τα s3x toys στη ζωή μας. Στη δεύτερη θέση και με μεγάλη διαφορά έρχονται τα φeτιχιστικά είδη με ποσοστό 11,2%, στην τρίτη τα s3x-dolls με ποσοστό 10,6% και ακολουθούν τα αnαl toys με ποσοστό 10,3%, τα d1ldos με 9,8%, διeγeρτικά με 4,9%, δαχτυλίδια στύσhς 4,3%, διάφορα παιχνίδια 4%, μεγεθυντές πέ0υς με 3,9%, strαp-on 3,8%, αναρρ0φητές 3,6%, κ0λπικές μπάλες 1,8% και τελευταία και καταϊδρωμένα τα λιπaντικά με 0,3%.

Θα σταθώ στο γεγονός της τελευταίας θέσης των λιπaντικών καθώς τα θεωρούμε λίγο υποτιμημένα δεδομένου της δουλειάς που κάνουν σε σχέση με όλες τις προηγούμενες κατηγορίες. Τα λιπaντικά κάνουν το σ3ξ πιο απολαυστικό και για τα δύο φύλα, διευκολύνουν τις κινήσεις των ερωτικών βοηθημάτων μειώνοντας κάποιες φορές τον πόνο και διευκολύνουν τον οργaσμό. Ίσως με τα στοιχεία της έρευνα που αφορούν πληροφορίες από s3x shop ένας λόγος που τα λιπαντικά είναι χαμηλά στην κατηγορία να είναι και το γεγονός πως η αγορά τους είναι ευρεία είτε από σούπερ μάρκετ, είτε από φαρμακεία για αυτό και το ποσοστό είναι αρκετά μικρό. Επίσης οι κ0λπικές μπάλες αποτελούν ένα πρ0καταρκτικό παιχνίδι και όχι μόνο για πολύ ξεχωριστές στιγμές. Μήπως να τις δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία; Θα κρατήσουμε όμως από τον πίνακα τη μεγάλη ποικιλία των s3x toys που χρησιμοποιούνται για να επιβεβαιώσουμε πως αποδεικνύεται ο πειραματισμός των ερωτηθέντων για τις διάφορες μορφές σ3ξουαλικής απόλαυσης.

Αν αναρωτιέστε, ποιοι τα αγοράζουν αυτά θα σας πω με μεγάλη χαρά πως… όλοι. Καθώς τα ποσοστά ανά ηλικία δεν έχουν μεγάλες διαφορές πρώτη έρχεται η γενιά των 18-24 σε ποσοστό 23% λογικό καθώς ξεκινάνε οι πειραματισμοί στο σ3ξ, ακολουθεί η γενιά 25-34 με ελάχιστη διαφορά και ποσοστό 22%, και την πεντάδα συμπληρώνει η ηλικιακή τάξη 35-44 σε ποσοστό 20%, η 45-54 σε ποσοστό 17% και τέλος η κατηγορία ηλικίας 55-64 χρονών και ποσοστό 18%. Βλέπουμε πως οι διαφορές ανά κατηγορία είναι πολύ κοντά, σκεπτόμενοι πως οι πειραματισμοί και η απόλαυση δεν έχει ηλικία.

Συνεχίζοντας την έρευνα συνεχίζονται και οι εκπλήξεις. Καθώς πλέον στην ερώτηση αν οι άντρες ή οι γυναίκες προτιμούν περισσότερο τα s3x toys η απάντηση είναι ανάλογη με τα παραπάνω. Η προτίμηση είναι σχεδόν η ίδια και στα δύο φύλα. Οι άνδρες αγοράζουν και προτιμούν s3x toys σε ποσοστό 50,2% και οι γυναίκες με ελάχιστη διαφορά σε ποσοστό 49,8%. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ηλικιακή διαφορά στα δύο φύλα. Οι άντρες προηγούνται στην κατηγορία 18-24 σε ποσοστό 53,6% έναντι των γυναικών, τα κορίτσια παίρνουν ρεβάνς στην ηλικία 25-34 σε ποσοστό 49,8% και κερδίζουν το πρωτάθλημα με τεράστια διαφορά στην ηλικία μεταξύ 35-44 και ποσοστό 62%. Είναι αυτή η ηλικία της επαγγελματικής αποκατάστασης των γυναικών, της φάσης απενοχοποίησης τύπου «περνώ και μόνη μου καλά» που κρατά τα σκήπτρα και στην κατηγορία 45-54 να μειώνουν ελάχιστα το ποσοστό διαμορφώνοντας το 57,1% έναντι του 42,9% των ανδρών. Μετά όταν ξεκινάνε παιδιά, οικογένεια και υποχρεώσεις φουλ οι γυναίκες παραδίδουν σκήπτρα στους άντρες και κείνοι παίρνουν κεφάλι και ζουν μια δεύτερη νιότη έχοντας ποσοστό στην ηλικιακή κατηγορία 55-64  74,6% έναντι του 25,4% των γυναικών. Εδώ όμως έχουμε και γυναίκες χαμογελαστές που είναι λογικό να καυχιούνται για τα υπέροχα χρόνια που έζησαν.

Θα κλείσουμε με τη γεωγραφική προτίμηση των s3x toys για το δείγμα στις τρεις μεγαλύτερες πόλεις, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Τα πρωτεία και στις 3 έχουν οι δ0νητές. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο και λογικό καθώς οι δ0νητές είναι και το πιο οικείο πρώτο ερωτικό βοήθημα σε όλους μας. Στην Αθήνα οι δ0νητές κερδίζουν σε ποσοστό 33,9%, στη δεύτερη θέση έρχονται τα s3x dolls σε ποσοστό 13,5%, και η τριάδα κλείνει με τα φ3τιχιστικά. Στη συμπρωτεύουσα οι δ0νητές παίρνουν όσκαρ σε ποσοστό 35,9%, η δεύτερη θέση δίνεται επίσης στα s3x dolls με 17,1% και η τρίτη στα d1ldos με 11%. Και στην Πάτρα οι δ0νητές κερδίζουν την πρώτη θέση με ποσοστό 38%, η δεύτερη θέση δίνεται στα strαp -on με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 21,4% και κλείνει η τριάδα με τα φ3τιχιστικά και ποσοστό 13,5%. Μ’ αρέσει η $3ξοuαλική απελευθέρωση των Πατρινών.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς όποια και αν είναι η προτίμηση και η επιλογή στα κατάλληλα s3x toys καταλήγουμε πως το σ3ξ αποκτά επιτέλους την αναγνώριση και την απελευθέρωση που το αξίζει με τρόπους διαφορετικούς πλέον από τους κλασσικούς. Οι Έλληνες χρησιμοποιούν ανεξαιρέτως ερωτικά παιχνίδια στη ζωή τους και μεις πολύ το χαιρόμαστε!

Συντάκτης: Ταρασία Γεωργιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Αγγελική Θεοχαρίδη