Αυτή η Δευτέρα ξεκινάει με την ενέργεια της μετακίνησης του Ήλιου στον Σκορπιό, που φέρνει στην επιφάνεια βαθύτερα συναισθήματα και ανάγκες. Είναι μια καλή στιγμή να κάνουμε μια εσωτερική βουτιά στα συναισθήματά μας, να εξετάσουμε τις αμφιβολίες και τις ενοχές που μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε στις σχέσεις μας. Η καχυποψία και οι αμφιβολίες μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική μας ζωή, οπότε χρειάζεται προσοχή και διάθεση για επικοινωνία με τον σύντροφό μας.

 

Κριός
Η Δευτέρα σας βρίσκει με διάθεση να αναδείξετε την αλήθεια των συναισθημάτων σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσετε ανοιχτά με τον σύντροφό σας για ό,τι σας απασχολεί, αποφεύγοντας όμως να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας. Αν είστε ελεύθεροι, νέες γνωριμίες μπορεί να εμφανιστούν που θα σας ταράξουν συναισθηματικά.

 

Ταύρος
Η ερωτική σας ζωή απαιτεί σταθερότητα και ασφάλεια, αλλά η σημερινή ενέργεια μπορεί να προκαλέσει κάποιες αναταραχές. Μην αφήσετε τη ζήλεια και τις αμφιβολίες να επηρεάσουν τη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, μπορεί να προκύψει ένα άτομο από το παρελθόν που θα σας φέρει αναμνήσεις και νέες προοπτικές.

 

Δίδυμοι
Η μέρα προσφέρει την ευκαιρία να εκφράσετε πιο βαθιά συναισθήματα στον σύντροφό σας. Καλό θα ήταν να εστιάσετε στην κατανόηση και την υποστήριξη της σχέσης σας. Για τους αδέσμευτους, ίσως είναι η στιγμή να γνωρίσουν κάποιον με τον οποίο θα έχουν μια ιδιαίτερη πνευματική σύνδεση.

 

Καρκίνος
Η Δευτέρα φέρνει ένταση στην προσωπική σας ζωή, καθώς μπορεί να αισθανθείτε ότι τα συναισθήματά σας είναι πιο ισχυρά και έντονα. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τη ζήλεια ή την ανάγκη για έλεγχο στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, μια νέα γνωριμία μπορεί να σας ενθουσιάσει με την ειλικρίνεια και την αμεσότητά της.

 

Λέων
Σήμερα, η ανάγκη σας να είστε στο κέντρο της προσοχής μπορεί να φέρει συγκρούσεις αν δεν προσέξετε τη συμπεριφορά σας. Η ανοιχτή επικοινωνία με τον σύντροφό σας είναι απαραίτητη για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Αν είστε ελεύθεροι, μια παλιά αγάπη μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας.

 

Παρθένος
Η μετακίνηση του Ήλιου στον Σκορπιό σας καλεί να δείτε πιο βαθιά τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε στη σχέση σας και μιλήστε ειλικρινά στον σύντροφό σας. Για τους ελεύθερους, μπορεί να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με ένα άτομο που θα τους κάνει να αισθανθούν ασφάλεια.

 

Ζυγός
Η Δευτέρα φέρνει ένταση στις αισθηματικές σας σχέσεις, καθώς η ανασφάλεια και η καχυποψία μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα. Προσπαθήστε να μην αντιδράτε υπερβολικά και να ακούσετε προσεκτικά τι έχει να πει ο σύντροφός σας. Αν είστε μόνοι, ένα νέο πρόσωπο μπορεί να σας τραβήξει την προσοχή με την αμεσότητά του.

 

Σκορπιός
Με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιό σας, οι αισθήσεις σας είναι ιδιαίτερα ισχυρές και οι συναισθηματικές σας ανάγκες βρίσκονται στο προσκήνιο. Είναι η ιδανική στιγμή να μιλήσετε ανοιχτά με τον σύντροφό σας για τις επιθυμίες σας. Αν είστε μόνοι, μπορεί να προκύψει μια νέα σχέση που θα σας ενθουσιάσει.

 

Τοξότης
Η μέρα φέρνει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Μην αφήσετε τις αμφιβολίες να σας παρασύρουν σε υπερβολικές αντιδράσεις. Για τους ελεύθερους, είναι μια καλή στιγμή να ανοίξουν την καρδιά τους και να επιτρέψουν σε νέα άτομα να μπουν στη ζωή τους.

 

Αιγόκερως
Η ένταση στις σχέσεις σας μπορεί να είναι αυξημένη, και ίσως χρειαστεί να κάνετε έναν συμβιβασμό για να διατηρήσετε την αρμονία. Προσπαθήστε να μην πιέσετε καταστάσεις και να δώσετε χώρο στον σύντροφό σας να εκφραστεί. Αν είστε μόνοι, μια νέα γνωριμία μπορεί να έχει προοπτικές για κάτι σταθερό.

 

Υδροχόος
Η Δευτέρα σας φέρνει σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα που ίσως δεν είχατε συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε με τον σύντροφό σας για τις ανάγκες σας και να ζητήσετε ειλικρίνεια. Για τους ελεύθερους, μπορεί να υπάρξει μια συνάντηση με κάποιον που θα τους φέρει σε σκέψεις για το μέλλον.

 

Ιχθείς
Η μέρα φέρνει μια αίσθηση οικειότητας και έντονης σύνδεσης με τον σύντροφό σας. Επενδύστε χρόνο στη σχέση σας και δείξτε την αγάπη σας με απλά λόγια και πράξεις. Αν είστε μόνοι, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να σκέφτεται παλιές σχέσεις και να αναζητά μια δεύτερη ευκαιρία.

Η Δευτέρα αυτή είναι γεμάτη συναισθηματική ένταση και ευκαιρίες για βαθύτερη επικοινωνία στις σχέσεις μας. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε ανοιχτή και ειλικρινή στάση απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάμε, αποφεύγοντας παρορμητικές αντιδράσεις και περιττές συγκρούσεις.