Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους επηρεάζοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε κεφάλαια από απασχολούν το κοντινό περιβάλλον και να αφήσουμε στο παρελθόν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες που μπορεί να ταλαιπωρούν τις σχέσεις μας. Απαραίτητο είναι να επικοινωνήσουμε συναισθήματα και σκέψεις και να είμαστε ειλικρινείς με τα πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν. Διαφορετικά θα μπούμε σε μία χαοτική κατάσταση και η μεταβαλλόμενη διάθεσή μας θα επηρεάσει άμεσα τον τρόπο που επικοινωνούμε και σχετιζόμαστε με τους γύρω μας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στο εμπόριο και την επικοινωνία καθώς επαγγελματικά έχουμε την ευκαιρία να εξελιχθούμε όμως δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να υπάρξουν προτάσεις που δε θα είναι ευνοϊκές για εμάς. Είναι προτιμότερο να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας ώστε να κατασταλάξουμε στα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα και να προστατεύσουμε την επαγγελματική μας πορεία από λάθη και παραλείψεις.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία το πρωί δημιουργεί την ανάγκη να επεκταθούμε και να προχωρήσουμε με γοργούς ρυθμούς σε επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές. Νέες γνώσεις και πληροφορίες δίνουν την ευκαιρία να αναπτύξουμε καινούργια ενδιαφέροντα που θα φανούν χρήσιμα σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Όμως καλά θα κάνουμε να είμαστε φειδωλοί στα λεγόμενά μας για να μην προχωρήσουμε σε υποσχέσεις και δεσμεύσεις στις οποίες δε θα είναι εύκολο να ανταποκριθούμε.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε μέσα στην ημέρα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες εντείνει τις αυταπάτες και δεν επιτρέπει να δούμε αντικειμενικά και ξεκάθαρα τα πρόσωπα στον στενό περίγυρο. Οι υπερβολικές απαιτήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις για αυτό είναι προτιμότερο να
κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να προστατεύσουμε τις σχέσεις μας. Αργά το βράδυ το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τη Σελήνη μας βοηθά να ισορροπήσουμε ψυχολογικά και να περάσουμε μοναδικά επικοινωνώντας και διασκεδάζοντας με το ταίρι μας ή με νέα γνωριμία που έρχεται στη ζωή μας.

 

Κριός
Η επικοινωνία με τους γύρω σου μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική σήμερα. Δώσε βάση στα λόγια σου, γιατί οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές, ειδικά σε θέματα που αφορούν το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Απόφυγε τις δεσμεύσεις που δεν είσαι βέβαιος ότι μπορείς να τηρήσεις.

 

Ταύρος
Είναι μια καλή στιγμή για να δώσεις χρόνο σε νέες γνώσεις και να επενδύσεις σε ενδιαφέροντα που μπορεί να εξελίξουν τις επαγγελματικές σου επιλογές. Προσπάθησε να μην αφήσεις την τάση για υπερβολές να επηρεάσει τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σου.

 

Δίδυμοι
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε προτρέπει να ανοιχτείς σε νέες ιδέες και να εκφράσεις τις σκέψεις σου. Ωστόσο, φρόντισε να είσαι σαφής και να μην παρασυρθείς από αυταπάτες που μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν. Η σύνδεσή σου με τον Δία μπορεί να φέρει αισιοδοξία, αλλά και υπερβολές.

 

Καρκίνος
Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει την κρίση σου, ειδικά όσον αφορά το κοντινό σου περιβάλλον. Απόφυγε τις συγκρούσεις και προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε θέματα που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις.

 

Λέων
Η ευκαιρία να διασκεδάσεις και να κοινωνικοποιηθείς έρχεται αργά το βράδυ, με το τρίγωνο του Ήλιου με τη Σελήνη. Εκμεταλλεύσου αυτή την ενέργεια για να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου και να περάσεις όμορφα με φίλους ή το ταίρι σου.

 

Παρθένος
Η ημέρα προσφέρει ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη, όμως πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις προτάσεις που δέχεσαι. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να μην είναι προς όφελός σου. Κράτησε χαμηλούς τόνους στην επικοινωνία σου.

 

Ζυγός
Η ενέργεια του Ήλιου από το ζώδιό σου σε ευνοεί για να βρεις ισορροπία στις σχέσεις σου. Απόφυγε τις παγίδες της παραπλάνησης και προσπάθησε να δεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά, ιδιαίτερα στα συναισθηματικά θέματα.

 

Σκορπιός
Η συναισθηματική ένταση που νιώθεις μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικά συμπεράσματα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις αυταπάτες και μην επιτρέψεις στην ανάγκη σου για επιβεβαίωση να σε αποπροσανατολίσει από τους στόχους σου.

 

Τοξότης
Η Σελήνη σε επηρεάζει έντονα, δημιουργώντας την ανάγκη να εξελιχθείς και να κινηθείς με γοργούς ρυθμούς. Εξέτασε όμως προσεκτικά τις επιλογές σου και μη δεσμευτείς σε κάτι που δεν μπορείς να υποστηρίξεις μακροπρόθεσμα.

 

Αιγόκερως
Η επαγγελματική σου πορεία απαιτεί ψυχραιμία και συγκέντρωση. Απόφυγε τις παγίδες της παραπλάνησης και κράτησε ρεαλιστικές τις προσδοκίες σου. Οργάνωσε τα πλάνα σου με στόχο την πρόοδο και την επιτυχία.

 

Υδροχόος
Η ανάγκη για επικοινωνία μπορεί να σε οδηγήσει σε νέες γνωριμίες ή επαφές με άτομα που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σου. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς από φευγαλέες εντυπώσεις που μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν.

 

Ιχθύες
Η επιρροή του Ποσειδώνα από το ζώδιό σου μπορεί να θολώσει την κρίση σου και να δημιουργήσει παρανοήσεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Κράτησε χαμηλούς τόνους και προσπάθησε να μην επιβαρύνεις την ψυχολογία σου με άσκοπες σκέψεις.