Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Καρκίνο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο σπίτι, στις οικογενειακές σχέσεις, στις προσωπικές επαφές. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για ισορροπία, εξασφάλιση, κατοχύρωση και αμοιβαιότητα. Θα υπάρχει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, φιλικές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις.

 

Κριός

Σήμερα, η ενέργεια της ημέρας σε καλεί να είσαι πιο ανοιχτός και ειλικρινής στα αισθηματικά σου. Η επικοινωνία με το ταίρι σου μπορεί να γίνει πιο ουσιαστική αν αποφύγεις τους εγωισμούς και δείξεις κατανόηση. Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι κατάλληλη για φλερτ και νέες γνωριμίες, αρκεί να είσαι αληθινός.

Ταύρος

Η ανάγκη σου για σταθερότητα στα αισθηματικά σε κάνει να θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σου. Μια συζήτηση με το ταίρι σου μπορεί να φέρει λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν. Για τους ελεύθερους, είναι μια καλή ημέρα να εκφράσουν τα συναισθήματά τους σε κάποιον που τους ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Η διάθεσή σου για επικοινωνία και καλή παρέα ενισχύεται σήμερα, και αυτό μπορεί να δημιουργήσει όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Μοιράσου σκέψεις και συναισθήματα ανοιχτά και απόφυγε τις υπεκφυγές. Οι ελεύθεροι μπορεί να συναντήσουν ένα πρόσωπο που θα τους ενθουσιάσει σε μια κοινωνική συγκέντρωση.

Καρκίνος

Τα συναισθήματά σου είναι βαθιά και έντονα σήμερα, και αυτό μπορεί να σε κάνει πιο ευαίσθητο στις αντιδράσεις του συντρόφου σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να χαλάσουν τη διάθεσή σου. Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα ευνοεί τις επαφές με άτομα που εκπέμπουν τρυφερότητα.

Λέων

Η αίσθηση του ρομαντισμού σε οδηγεί σήμερα σε όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου με πρωτοβουλίες που θα εντυπωσιάσουν τον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι μπορεί να τραβήξουν την προσοχή με την αυτοπεποίθηση και το χαμόγελό τους.

Παρθένος

Η ημέρα ενδείκνυται για συζητήσεις που μπορούν να ξεκαθαρίσουν θέματα στη σχέση σου. Μην φοβηθείς να δείξεις τι πραγματικά αισθάνεσαι και να θέσεις όρια όταν χρειάζεται. Οι ελεύθεροι ίσως βρουν ενδιαφέρον σε μια γνωριμία που δείχνει αμοιβαία κατανόηση και ενδιαφέρον.

Ζυγός

Η αρμονία είναι το κλειδί σήμερα για τα αισθηματικά σου. Μια ρομαντική κίνηση από την πλευρά του συντρόφου σου μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ευτυχισμένος. Αν είσαι ελεύθερος, μην διστάσεις να κάνεις το πρώτο βήμα και να φλερτάρεις με διακριτικό τρόπο.

Σκορπιός

Τα πάθη σου είναι έντονα σήμερα και μπορεί να σε παρασύρουν σε ζήλιες ή κτητικές συμπεριφορές. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να συζητήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου. Οι ελεύθεροι έχουν την ευκαιρία για μια συναρπαστική γνωριμία που θα ξυπνήσει έντονα συναισθήματα.

Τοξότης

Η διάθεση σου είναι παιχνιδιάρικη και αυτό μπορεί να φέρει ευχάριστες εκπλήξεις στα αισθηματικά σου. Προσπάθησε να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου χωρίς υπερβολές. Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα ευνοεί τα φλερτ και τις ανάλαφρες συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε κάτι πιο σοβαρό.

Αιγόκερως

Σήμερα, νιώθεις την ανάγκη να νιώσεις ασφαλής στη σχέση σου και αυτό μπορεί να σε κάνει πιο απαιτητικό με τον σύντροφό σου. Εξήγησε ήρεμα τις ανάγκες σου χωρίς να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Οι ελεύθεροι ίσως συναντήσουν κάποιον που θα τους εμπνεύσει σταθερότητα και εμπιστοσύνη.

Υδροχόος

Η ελευθερία της έκφρασης στα αισθηματικά σου είναι απαραίτητη σήμερα. Μοιράσου τις σκέψεις σου με τον σύντροφό σου και δώσε του να καταλάβει τις ανάγκες σου. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι μπορεί να βρεθούν σε μια ευχάριστη συζήτηση που θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Ιχθύες

Η ευαισθησία σου σήμερα είναι πιο έντονη από ποτέ και αυτό σε κάνει να αναζητάς συναισθηματική υποστήριξη από το ταίρι σου. Άφησε τις αμφιβολίες και άνοιξε την καρδιά σου. Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα μπορεί να φέρει μια ρομαντική γνωριμία που θα σε συγκινήσει.

 

Πηγή: e-zwdia