Ο Ήλιος μετακινείται στον Σκορπιό προκαλώντας έντονα συναισθήματα κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από τις ανασφάλειες και τους φόβους καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δούμε κατάματα ότι μας προβληματίζει και δε μας επιτρέπει να ζήσουμε τη ζωή μας όπως πραγματικά επιθυμούμε. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να αναγνωρίσουμε απωθημένα και αμφιβολίες που μπορεί να μας ταλαιπωρούν. Αναγνωρίζοντάς τα δίνουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να τα κατανοήσουμε σε βαθύτερο επίπεδο ποια είναι τα ζητήματα που μας απασχολούν και πως μπορούμε να τα αποβάλουμε δίνοντας οριστικές λύσεις που θα μας απελευθερώσουν. Οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο καθώς εγείρονται συγκρουσιακά συναισθήματα με πρόσωπα που επιθυμούμε να συνεργαστούμε. Καλό είναι να εμπιστευτούμε τη διαίσθηση μας και να ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή ώστε να αποφύγουμε εντάσεις και κόντρες.

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο δίνοντας την αίσθηση ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθούμε με την οικογένεια. Η θαλπωρή και η ζεστασιά των κοντινών μας ανθρώπων μας ανεβάζει και μας βοηθά να νιώσουμε ασφάλεια. Ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία μας έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε σημαντικές συμφωνίες και αγοραπωλησίες. Τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνα με τον Κρόνο από τους Ιχθύες και με τον Ερμή στον Σκορπιό δίνοντάς μας την ευκαιρία να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία κλείνοντας υποθέσεις του παρελθόντος που ακόμα μας ταλαιπωρούν. Σημαντικό είναι να προχωρήσουμε επίσης σε ό,τι αφορά οικονομικές συμφωνίες που σχετίζονται με τρίτους ή κληρονομικές υποθέσεις που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε αργά το βράδυ καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη που μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις στον χώρο του σπιτιού και να οδηγήσει σε σκληρές κόντρες με αγαπημένα πρόσωπα.

 

Κριός

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό, οι οικονομικές σου υποθέσεις γίνονται προτεραιότητα. Οι φόβοι για οικονομικά ζητήματα μπορεί να ενταθούν, αλλά αυτή είναι η στιγμή να αντιμετωπίσεις τις ανασφάλειές σου και να βρεις λύσεις. Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει οικογενειακά θέματα στο προσκήνιο, ενώ η ένταση στο σπίτι μπορεί να αυξηθεί το βράδυ λόγω της συνόδου Σελήνης-Άρη. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε αντιπαραθέσεις.

 

Ταύρος

Ο Ήλιος στον Σκορπιό ενεργοποιεί τις σχέσεις σου, τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές. Ανασφάλειες και φόβοι γύρω από τις δεσμεύσεις μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εξετάσεις βαθύτερα συναισθήματα και να αντιμετωπίσεις τις αμφιβολίες σου. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο, οι συζητήσεις και οι επαφές σου είναι ευνοϊκές, αρκεί να αποφύγεις τις εντάσεις αργά το βράδυ.

 

Δίδυμοι

Η καθημερινότητα και η εργασία βρίσκονται στο επίκεντρο με τον Ήλιο στον Σκορπιό. Οι ανασφάλειές σου γύρω από την απόδοση και την υγεία σου ενδέχεται να κορυφωθούν, αλλά είναι η ευκαιρία να αντιμετωπίσεις ό,τι σε αγχώνει. Η Σελήνη στον Καρκίνο σου φέρνει ευκαιρίες για οικονομικές διευθετήσεις, ενώ τα τρίγωνα της Σελήνης με Κρόνο και Ερμή ευνοούν τις συζητήσεις. Πρόσεξε την ένταση που μπορεί να δημιουργηθεί αργά το βράδυ.

 

Καρκίνος

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό, η δημιουργικότητα και τα ερωτικά σου είναι στο επίκεντρο. Μπορεί να νιώθεις ανασφαλής σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά αυτή είναι η ευκαιρία να κατανοήσεις τι σε κρατάει πίσω και να βρεις λύσεις. Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ενισχύει συναισθηματικά και σε βοηθά να νιώσεις πιο κοντά στην οικογένεια. Το βράδυ πρόσεξε τις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

Λέων

Ο Ήλιος στον Σκορπιό φωτίζει την οικογενειακή σου ζωή και τις προσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να νιώσεις ότι έρχονται στην επιφάνεια παλιά ζητήματα και ανασφάλειες. Είναι η στιγμή να τα αντιμετωπίσεις και να επιδιώξεις την ισορροπία. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να στραφείς εσωτερικά, ενώ τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ερμή ευνοούν την επίλυση οικογενειακών ζητημάτων. Πρόσεξε τις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν αργά το βράδυ.

 

Παρθένος

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό, οι επαφές και οι συζητήσεις σου γίνονται πιο έντονες. Ανασφάλειες γύρω από τις επικοινωνίες ή τις συμφωνίες σου μπορεί να προκύψουν, αλλά αυτή είναι η στιγμή να αντιμετωπίσεις ό,τι σε προβληματίζει. Η Σελήνη στον Καρκίνο σου φέρνει ευκαιρίες για συναντήσεις με φίλους και σημαντικές αποφάσεις. Πρόσεξε τις εντάσεις το βράδυ, καθώς η σύνοδος Σελήνης-Άρη μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες.

Ζυγός

Τα οικονομικά σου μπαίνουν στο επίκεντρο με τον Ήλιο στον Σκορπιό. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις ανασφάλειες και φόβους γύρω από τις οικονομικές σου υποθέσεις, αλλά είναι σημαντικό να βρεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις. Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικές ευκαιρίες και την ανάγκη για σταθερότητα. Πρόσεξε τις εντάσεις το βράδυ, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στον χώρο εργασίας.

Σκορπιός

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε γεμίζει ενέργεια και ένταση. Μπορεί να νιώσεις ότι ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις βαθύτερα θέματα που σε απασχολούν. Αναγνώρισε τις ανασφάλειές σου και προσπάθησε να βρεις λύσεις. Η Σελήνη στον Καρκίνο ευνοεί τις επαφές με το εξωτερικό ή τις σπουδές σου, ενώ τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ερμή σου δίνουν ψυχραιμία. Πρόσεξε τις εντάσεις το βράδυ.

Τοξότης

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό, οι βαθύτεροι φόβοι και τα απωθημένα σου έρχονται στο φως. Αυτή είναι η στιγμή να αντιμετωπίσεις τις εσωτερικές σου ανασφάλειες και να αποδεχτείς τις αλήθειες που σε ταλαιπωρούν. Η Σελήνη στον Καρκίνο ενισχύει την ανάγκη για οικονομική ασφάλεια, ενώ τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ερμή ευνοούν την οικονομική σταθερότητα. Πρόσεξε τις εντάσεις το βράδυ.

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στον Σκορπιό φωτίζει τις φιλικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ανασφάλειες μπορεί να προκύψουν, αλλά είναι η στιγμή να αντιμετωπίσεις τις αμφιβολίες και να βρεις λύσεις που θα φέρουν ισορροπία. Η Σελήνη στον Καρκίνο σου φέρνει ευκαιρίες για συζητήσεις με το ταίρι σου ή συνεργάτες, ενώ τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ερμή ευνοούν την επίλυση σχέσεων. Πρόσεξε τις εντάσεις το βράδυ.

Υδροχόος

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό, η καριέρα σου γίνεται το επίκεντρο. Μπορεί να νιώσεις πίεση ή ανασφάλεια, αλλά αυτή είναι η στιγμή να αντιμετωπίσεις ό,τι σε κρατάει πίσω και να προχωρήσεις μπροστά. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να ασχοληθείς με την καθημερινότητα και την υγεία σου, ενώ τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ερμή σου δίνουν την ευκαιρία να λύσεις επαγγελματικά ζητήματα. Πρόσεξε τις εντάσεις το βράδυ.

Ιχθείς

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό, οι φιλοσοφικές σου αναζητήσεις και οι προσωπικές σου πεποιθήσεις έρχονται στο προσκήνιο. Είναι η στιγμή να δεις τι σε κρατάει πίσω και να βρεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις μπροστά. Η Σελήνη στον Καρκίνο ενισχύει τη δημιουργικότητά σου και φέρνει ευκαιρίες σε ερωτικά και καλλιτεχνικά ζητήματα. Πρόσεξε τις εντάσεις το βράδυ.