Ο Άρης από τον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει μια θετική και δυναμική ενέργεια, ειδικά για τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Είναι η στιγμή να βρούμε δημιουργικές λύσεις σε οικογενειακά θέματα και να κάνουμε τολμηρές κινήσεις σε συμφωνίες και ακίνητη περιουσία. Προσοχή σε εκρήξεις θυμού, αλλά η έκφραση των συναισθημάτων μπορεί να γίνει χωρίς καταστροφικές συνέπειες. Ας δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

 

Κριός

Αν και η ενέργεια του Άρη δεν επηρεάζει άμεσα το ζώδιό σου, μπορείς να βρεις τρόπους να ισορροπήσεις τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις με τα επαγγελματικά. Απόφυγε παρορμητικές αντιδράσεις, ειδικά σε θέματα που αφορούν συγκατοίκηση ή οικονομικές συμφωνίες.

 

Ταύρος

Με τον Άρη και τον Ουρανό να σου χαρίζουν ενέργεια, είναι η στιγμή να κάνεις τολμηρά βήματα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή. Αιφνίδιες προτάσεις μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στην ακίνητη περιουσία ή σε οικονομικές επενδύσεις. Μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει.

 

Δίδυμοι

Είναι σημαντικό να παραμείνεις ψύχραιμος στις οικογενειακές εντάσεις, ειδικά τις πρωινές ώρες. Η μετακίνηση της Σελήνης στον Λέοντα θα σου δώσει την ευκαιρία να εκφραστείς δημιουργικά και να βρεις νέους τρόπους να προσεγγίσεις προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα.

 

Καρκίνος

Ο Άρης στο ζώδιό σου ενισχύει τη δράση και τη δυναμική σου. Είναι η στιγμή να κάνεις τολμηρές κινήσεις, ιδιαίτερα σε οικογενειακά ζητήματα που εκκρεμούν. Οι εντάσεις με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρουν αναστάτωση, γι’ αυτό προσπάθησε να ελέγξεις την ορμή σου.

 

Λέων

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σου σε φέρνει στο προσκήνιο. Δράσε δυναμικά στην προσωπική σου ζωή και σε δημιουργικά πρότζεκτ. Ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Σκορπιό μπορεί να ενισχύσει εσωτερικές συγκρούσεις. Απόφυγε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

 

Παρθένος

Η ενέργεια του Άρη και του Ουρανού ευνοεί τις πρακτικές λύσεις σε θέματα ακινήτων ή οικογένειας. Νέες ευκαιρίες μπορεί να έρθουν απροσδόκητα. Εστίασε στο να βρεις ισορροπία ανάμεσα στα πρακτικά ζητήματα και τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

 

Ζυγός

Είναι μια καλή στιγμή να αναθεωρήσεις τις οικογενειακές σου σχέσεις και να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις σε παλαιά προβλήματα. Προσοχή στις εντάσεις, ειδικά το πρωί. Η μετακίνηση της Σελήνης στον Λέοντα σε βοηθά να επικεντρωθείς σε κοινωνικές δραστηριότητες και νέες γνωριμίες.

 

Σκορπιός

Ο Άρης και ο Ουρανός σε βοηθούν να κάνεις ριζικές αλλαγές στις σχέσεις σου και σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Είναι η στιγμή να εκφράσεις τον θυμό σου με εποικοδομητικό τρόπο. Προσοχή σε έντονες διαμάχες με τον σύντροφο ή τα κοντινά σου πρόσωπα.

 

Τοξότης

Αυτή η περίοδος προσφέρει την ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες που αφορούν οικονομικά θέματα ή οικογενειακές υποθέσεις. Οι εντάσεις δε θα λείψουν, αλλά η δυναμική ενέργεια της ημέρας μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις πρακτικές λύσεις.

 

Αιγόκερως

Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου να έρχεται σε αντίθεση με τη Σελήνη, οι οικογενειακές εντάσεις δεν θα λείψουν. Ωστόσο, ο Άρης και ο Ουρανός σου δίνουν τη δύναμη να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να κάνεις νέες δυναμικές κινήσεις σε θέματα ακινήτων ή επενδύσεων.

 

Υδροχόος

Η μέρα φέρνει αναταραχές στα οικογενειακά σου ζητήματα, ιδιαίτερα το πρωί. Ωστόσο, η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα προσφέρει ευκαιρίες να βελτιώσεις τις προσωπικές σου σχέσεις. Μείνε ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και απόφυγε τις εντάσεις με άτομα που αγαπάς.

 

Ιχθείς

Η θετική επιρροή του Άρη και του Ουρανού σε βοηθά να λύσεις οικογενειακά θέματα με πρωτότυπους τρόπους. Μην αφήνεις την πίεση να σε καταβάλλει. Η ημέρα ενδείκνυται για να βρεις λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο, ειδικά σε θέματα ακίνητης περιουσίας.