Αυτό το χρονικό διάστημα, το αστρικό σκηνικό είναι έντονα φορτισμένο με καρμική ενέργεια και δυναμικές που υποδηλώνουν μεταμορφωτικά γεγονότα και βαθιά εσωτερική δουλειά. Τα πλανητικά μοτίβα περιλαμβάνουν έντονες όψεις που φέρνουν στο φως κρυμμένα θέματα και προσφέρουν ευκαιρίες για βαθιά ανανέωση και καθοριστικές αποφάσεις. Κάθε όψη έχει τον δικό της καρμικό αντίκτυπο, αναδεικνύοντας πτυχές που μας προκαλούν να εξελιχθούμε.

Άρης στον Καρκίνο τρίγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες – 28 Οκτωβρίου

Αυτή η όψη φέρνει ενεργοποίηση των υποσυνείδητων επιθυμιών και ονείρων. Καρμικά, συνδέεται με την ανάγκη να ανακαλύψουμε την εσωτερική μας αλήθεια και να εμπιστευτούμε τη διαίσθησή μας. Ο Άρης στον Καρκίνο, με ευαισθησία και ένστικτο, έρχεται σε αρμονία με τον πνευματικό Ποσειδώνα, επιτρέποντας να δράσουμε με συμπόνια και φαντασία. Για ορισμένους, μπορεί να φέρει την ολοκλήρωση παλιών συναισθηματικών καταστάσεων που απαιτούν συγχώρεση και αποδοχή.

Ερμής στον Σκορπιό σε αντίθεση με Ουρανό στον Ταύρο – 31 Οκτωβρίου

Μια όψη που φέρνει ξαφνικές αποκαλύψεις και εκπλήξεις. Καρμικά, συνδέεται με απρόσμενες αλλαγές στην επικοινωνία και νέες πληροφορίες που ξεδιπλώνονται. Οι αντιθέσεις είναι όψεις που μας αναγκάζουν να αντιμετωπίσουμε τα διλήμματα μας και να κάνουμε επιλογές που οδηγούν σε αλλαγές πορείας. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει διαμάχες ή έντονες συνειδητοποιήσεις που συνδέονται με το παρελθόν.

Ερμής στον Σκορπιό τρίγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες – 1 Νοεμβρίου

Η επικοινωνία γίνεται διαίσθηση, και οι σκέψεις μας είναι εμποτισμένες με καρμικές αλήθειες. Αυτή η όψη μας προσκαλεί να ακουμπήσουμε στο εσωτερικό μας, να ακούσουμε τα μηνύματα που έρχονται από τα όνειρά μας ή την εσωτερική μας καθοδήγηση. Οι καρμικές σχέσεις μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, ζητώντας από εμάς να αναγνωρίσουμε βαθύτερες αλήθειες.

Ερμής τρίγωνο με Άρη στον Καρκίνο – 2 Νοεμβρίου

Ενεργητικότητα και διπλωματία συνδυάζονται με τρόπο που προάγει την επίλυση παλιών θεμάτων. Το τρίγωνο δίνει ροή και ευκολία, επιτρέποντας την έκφραση με σαφήνεια και ενέργεια. Αυτή η όψη είναι μια ευκαιρία να δράσουμε πάνω σε θέματα που ήταν σε αναμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Άρης στον Καρκίνο σε αντίθεση με Πλούτωνα στον Αιγόκερω – 3 Νοεμβρίου

Μια καρμική σύγκρουση που απαιτεί βαθιά αλλαγή. Ο Άρης, που συμβολίζει την πράξη, έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, πλανήτη της μεταμόρφωσης. Αυτή η όψη φέρνει ένταση και δυνατότητα για αποκοπή από παλιές συνήθειες ή καταστάσεις που μας περιορίζουν. Είναι μια ευκαιρία για αναγέννηση μέσα από την ανατροπή και την απελευθέρωση.

Αφροδίτη στον Τοξότη σε αντίθεση με Δία στους Διδύμους – 3 Νοεμβρίου

Η όψη αυτή φέρνει σύγκρουση ανάμεσα στην επέκταση και την ευχαρίστηση. Η Αφροδίτη στον Τοξότη ζητά την ελευθερία και την εξερεύνηση, ενώ ο Δίας στους Διδύμους επηρεάζει τις σχέσεις και την επικοινωνία με ευρεία προοπτική. Καρμικά, μας αναγκάζει να επανεκτιμήσουμε τις αξίες μας και τις σχέσεις μας, αναζητώντας ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική μας ελευθερία και τις δεσμεύσεις μας.

 

Κριός

Σου έρχονται έντονες φάσεις από το παρελθόν, σαν κάποιο συναισθηματικό déjà vu. Βαθιές αναμνήσεις, παλιές σχέσεις ή θέματα που άφηνες πίσω, τώρα κάνουν comeback και σε καλούν να τα δεις σοβαρά. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να επαναξιολογήσεις τις οικογενειακές σου ρίζες και τις βασικές σου αξίες. Κράτα την ψυχραιμία σου, γιατί όσο πλησιάζουμε στο τέλος του Οκτώβρη, οι συγκρούσεις στις συζητήσεις θα είναι πιο εύκολες απ’ όσο νομίζεις. Εξοπλίσου με υπομονή και ετοιμάσου για ένα mini reset στο mindset σου.

Ταύρος

Η συνάντηση Ερμή και Ουρανού ταράζει τα νερά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, φέρνοντας ξαφνικές αλλαγές που δεν περίμενες. Ίσως κάποιος/α από τον κύκλο σου ή ένας συνεργάτης να ανατρέψει τα δεδομένα. Όσο κι αν οι αλλαγές σε ζορίζουν, δες το σαν ευκαιρία για προσωπική εξέλιξη και βρες την εσωτερική σου αλήθεια. Ό,τι μένει στη ζωή σου μετά από αυτό το ταρακούνημα είναι ό,τι πραγματικά αξίζει.

Δίδυμοι

Με τον Δία να σου στέλνει vibes επιτυχίας, θα νιώσεις να ανοίγονται μπροστά σου ευκαιρίες. Αλλά η αντίθεση με την Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει αναποφασιστικότητα, ειδικά στα θέματα σχέσεων και προσωπικής ελευθερίας. Έχεις ένα δίλημμα: θες να δώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου ή να δεσμευτείς; Άνοιξε νέους δρόμους, αλλά χωρίς να ρισκάρεις ό,τι είναι σημαντικό για σένα. Κάνε την έρευνά σου και προχώρα σταδιακά.

Καρκίνος

Ο Άρης σε γεμίζει με μια ένταση που δε μπορείς να αγνοήσεις. Ειδικά με τις αντιθέσεις του με τον Πλούτωνα, η ενέργειά σου ξεχειλίζει. Τώρα είναι η στιγμή να κλείσεις παλιά καρμικά κεφάλαια και να απελευθερωθείς από καταστάσεις που δε σου κάνουν καλό. Ίσως πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το πού πας και τι αφήνεις πίσω. Κάνε το θαρραλέα και άσε τον εαυτό σου να εξελιχθεί.

Λέων

Το σύμπαν σε ωθεί να εκφραστείς πιο ανοιχτά και να επικοινωνήσεις βαθύτερα συναισθήματα που ίσως κρατάς κρυμμένα. Ο Ερμής και ο Ουρανός σε καλούν να βγεις από το comfort zone και να αφήσεις πίσω ό,τι δε σε εξυπηρετεί. Ξέχνα το παρελθόν και κάνε focus σε ειλικρινείς και γνήσιες σχέσεις. Η αυθεντικότητά σου είναι το κλειδί για να προχωρήσεις.

Παρθένος

Τα οικονομικά και οι αξίες σου βρίσκονται σε μια φάση αναθεώρησης. Ίσως προκύψουν εκκρεμότητες από παλιές συνεργασίες ή συμφωνίες που χρειάζονται κλείσιμο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου και να δεις τι χρειάζεται να αφήσεις πίσω. Η σταθερότητα και η σαφήνεια θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις τον έλεγχο.

Ζυγός

Με τον Άρη στον Καρκίνο, βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης ισορροπίας μεταξύ οικογενειακών ευθυνών και προσωπικών στόχων. Ίσως προκύψουν νέες προτεραιότητες ή φιλοδοξίες που σε αναγκάζουν να αναθεωρήσεις το πώς μοιράζεις την ενέργειά σου. Σκέψου τι είναι αυτό που πραγματικά αξίζει για σένα και αναπροσάρμοσε το πρόγραμμα σου ανάλογα.

Σκορπιός

Η ενέργεια αυτή την εβδομάδα είναι στα ύψη και ο Ερμής στο ζώδιό σου φέρνει σημαντικές συζητήσεις και αποκαλύψεις. Βάλε focus στις σχέσεις και τις επικοινωνίες σου, γιατί αυτές θα είναι καθοριστικές για την προσωπική σου ανάπτυξη. Οι καρμικές σου υποχρεώσεις απέναντι σε άτομα του περιβάλλοντος σου έρχονται στην επιφάνεια. Χειρίσου τες με ωριμότητα και μη φοβηθείς τις ειλικρινείς συζητήσεις.

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, οι σχέσεις σου παίζουν σε έντονο ρυθμό, αλλά η αντίθεση με τον Δία φέρνει λίγο χάος. Η ελευθερία και η δέσμευση βρίσκονται σε κόντρα. Πάρε το χρόνο σου για να σκεφτείς τι πραγματικά ζητάς από τις σχέσεις σου και πόσο σημαντικό είναι να βρεις ένα σωστό balance. Το κλειδί είναι να βρεις τρόπο να εκφράσεις τι σημαίνει για σένα “αληθινή σύνδεση”.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου δημιουργεί έντονες τριβές, τόσο μέσα σου όσο και με τους γύρω σου. Μπορεί να είναι η στιγμή να αφήσεις πίσω σου ό,τι δεν ανταποκρίνεται πλέον στο ποιος/ποια είσαι και πού θες να πας. Μην φοβηθείς την αλλαγή – είναι κομμάτι της δικής σου εξέλιξης. Κλείσε τα κεφάλαια που δεν εξυπηρετούν πια και κάνε χώρο για το νέο που έρχεται.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία σου θα έχει κάτι το καρμικό, με αποκαλύψεις να βγαίνουν στην επιφάνεια. Εστίασε στις λεπτομέρειες σε θέματα συνεργασίας και σχέσεων, γιατί τα μικρά πράγματα έχουν μεγαλύτερη σημασία απ’ ό,τι νομίζεις. Χαλάρωσε, πάρε το χρόνο σου και μη βιαστείς να κρίνεις – οι αλήθειες θα έρθουν μόνες τους.

Ιχθύες

Ο Ποσειδώνας σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με τη διαίσθησή σου. Αυτό είναι το ιδανικό timing για να αναζητήσεις την εσωτερική σου ισορροπία και να αφεθείς σε ό,τι σε καθοδηγεί πνευματικά. Άφησε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει και εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Είναι η ώρα να κλείσεις τα μάτια και να νιώσεις πραγματικά τι χρειάζεσαι για να είσαι σε αρμονία.

Πηγή εισαγωγής: ChristosArchos