Αυτή είναι Κυριακή! Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα κι όλα γίνονται ονειρικά και παραμυθένια! Ρομαντισμό, έκφραση συναισθήματος, διαίσθηση και δημιουργικότητα απολαμβάνουν αυτήν την ημέρα τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Θα ήταν καλύτερα απόψε το βράδυ να βγεις με φιλικά σου πρόσωπα, σ’ ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον, για να ξεδώσεις και να αποσπάσεις τον νου σου από τις καθημερινές ευθύνες. Τα αισθηματικά σου, Κριέ μου, σήμερα θα έχουν εντάσεις και θα ευθύνεται η έλλειψη προσοχής από την πλευρά σου. Καλό είναι, να μην εκνευρίζεσαι με το σύντροφό σου, ώστε να μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.

Ταύρος
Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας την επόμενη εβδομάδα, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις, που θα σου αποφέρουν τα μέγιστα. Στα αισθηματικά σου, Ταύρε μου, σήμερα θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.

Δίδυμος
Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και θα κάνεις πολλά σχέδια για το μέλλον. Έχεις όλα τα φόντα για να επεξεργαστείς τις καλύτερες λύσεις σε προβλήματα, που έχουν σχέση με άτομα της οικογένειας και σε αγχώνουν εδώ και καιρό. Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, διαφορετικά θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Καρκίνος
Καλό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Πρέπει, λοιπόν, να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο. Με τόσες ευθύνες που έχεις σε διάφορους τομείς, Καρκίνε, σήμερα θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου, για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Λέων
Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις, ότι οι σκληροί κόποι κι οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Η κοινωνικότητά σου προβλέπεται να είναι πολύ αυξημένη. Στα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Εσύ φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από το σύντροφό σου.

Παρθένος
Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα, θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς θα τα καταφέρεις με τον καλύτερο τρόπο. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, καθώς υπάρχει μεγάλη ευκαιρία για επιτυχία. Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα, Παρθένε, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διότι θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

Ζυγός
Μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες, Ζυγέ μου, αν προσαρμόσεις τη συμπεριφορά σου, αφού σε μερικά πράγματα ίσως να φταις κι εσύ. Έχεις μεγάλο δυναμισμό κι αυτοπεποίθηση, και δεν είναι τώρα η στιγμή ν’ αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν έτσι Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις.

Σκορπιός
Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και να ξέρεις, ότι θα έρθουν και θα είναι όλα πολύ καλά. Μπορείς να βάλεις καινούργιους στόχους και νέα θεμέλια σε αντικείμενα που υπάρχουν ήδη, αλλά είναι προβληματικά. Σου χρειάζεται σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Σκορπιέ, περνώντας ρομαντικά κι ερωτικά, αφού με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Τοξότης
Είσαι από τα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα. Μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα, που σε βεβαιώνω ότι είναι περαστικά, να χαλάσουν την ψυχολογία σου. Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Τοξότη, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Αιγόκερως
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού είναι πολύ καλές για σένα. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος, που όλα θα σου έρχονται έτσι όπως ακριβώς θέλεις. Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του, απλά φρόντισε να μιλήσεις με ειλικρίνεια.

Υδροχόος
Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα κι έξυπνα για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και ο δυναμισμός σου θα βρεθεί στα ύψη. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό σχεδιασμό, για να επιδιώξεις τις προσδοκίες σου. Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, Υδροχόε, δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Βάλε πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου, για να περάσεις όμορφα μαζί του.

Ιχθύς
Μην αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλα θέματα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις, ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί, αφού έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου. Λάβε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά. Η σχέση σου, Ιχθύ, θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις που φαίνεται να σε προβληματίζουν.

Πηγή