Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη σχηματίζει σήμερα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Το θολό τοπίο στα αισθηματικά και στα οικονομικά μπορεί να γίνει η αιτία να υπάρξουν εξιδανικεύσεις και εξαπατήσεις! Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου  ας λειτουργήσουν σήμερα λίγο πιο καχύποπτα.

 

Κριός

Τα αισθηματικά σου χρειάζονται μια ανανέωση και θα πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις – πώς βλέπεις τη σχέση σας αλλά και εκείνον.

 

Ταύρος

Η αδυναμία σου, αγαπητέ Ταύρε, να πάρεις αποφάσεις χωρίς να κάνεις γκάλοπ τριγύρω, σε οδηγεί σε αδιέξοδο. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα δώσεις περισσότερη σημασία στη σχέση σου και θα προσπαθήσεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει σε μερικά θέματα να κάνεις υποχωρήσεις, για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

 

Καρκίνος

Για άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές ευθύνες θα σε αποσπάσουν από τα αισθηματικά σου, με αποτέλεσμα το ταίρι σου να αγχωθεί, αφού δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική, ειδάλλως θα έχεις αντιθέσεις μαζί του.

 

Λέων

Βάλε τάξη και προτεραιότητες, ώστε να επαναφέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις.

 

Παρθένος

Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να αναθεωρήσεις κάποιες δογματικές απόψεις σου. Περάστε τη μέρα χαλαρά και ρομαντικά μαζί με το ταίρι σου, ώστε να αποκατασταθεί η ηρεμία και η ευτυχία στη σχέση σας.

 

Ζυγός

Θα πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το ταίρι σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς για να περνάς καλύτερα.

 

Σκορπιός

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί σήμερα η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

 

Τοξότης

Πολλά πράγματα στη σχέση σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου σήμερα θα βρίσκονται στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να βρεις χρόνο να ασχοληθείς και με τα αισθηματικά σου.

 

Αιγόκερως

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Μίλα του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.

 

Υδροχόος

Η διαδικασία αναθεώρησης στην οποία θα μπεις αυτομάτως θα σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση. Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Έλα πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα δεις ότι θα νιώσετε κι οι δυο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.

 

Ιχθύς

Μια αναπάντεχη επίσκεψη και ένα δώρο θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε όμως τις υπερβολές, γιατί μπορεί να εκνευρίσεις τον σύντροφό σου.

 

Πηγή