Δεν είμαστε site μαγειρικής και ούτε θα γίνουμε.

Είμαστε όμως site, με ένδοξες μαγείρισσες και ζαχαρόπλαστισσες.

Όχι από αυτές που θα δείτε στις διαφημίσεις και τις εκπομπές μαγειρικής.

Αλλά απ’τις άλλες, τις τσαχπίνες.

Που θα κάνουν βομβαρδισμένο τοπίο, μια κουζίνα ολοκληρη, για να φτιάξουν μια τηγανιά πατάτες.

Τις πατάτες τους όμως, δε θα τις ξεχάσετε επουδενί.

Σήμερα δε θ’ασχοληθούμε με τις πατάτες όμως.

Το θέμα μας, είναι το φράουlove. 

Όνομα που επιλέχτηκε κατόπιν ενδελεχούς brainstorming, στα γραφεία του pillowfights.

Το φράουlove, θα μπορούσαμε να πούμε πώς θυμίζει μια παραλλαγή του κοινού cheesecake.

Είναι αρκετά πιο νόστιμο όμως και πολύ πιο διαιτητικό.

Θα χρειαστείτε: 

♦ Ένα κιλό γιαούρτι στραγγιστό

♦ Ένα μικρό κονσερβοκούτι ζαχαρούχο

♦ Δυο πορτοκάλια

♦ Δυο λεμόνια

♦ Μια συσκευασία πτι-μπερ.

♦ Μισό κεσεδάκι φρέσκιες φράουλες

♦ Λίγο βούτυρο λιωμένο

Παρασκευή:

Τοποθετούμε σ’ενα μεγάλο μπωλ, το γιαούρτι με το ζαχαρούχο και τον χυμό από τα λεμόνια και τα πορτοκάλια. 
Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.

Παράλληλα απλώνουμε σ’ένα γυάλινο ταψί, το θρυμματισμένο μπισκότο.
Απλώνουμε το λιωμένο βούτυρο από πάνω.

Όταν η κρέμα είναι έτοιμη, την απλώνουμε κ’εκείνη πάνω απ’το μπισκότο.

Στο τέλος ψιλοκόβουμε και διακοσμούμε με τις φράουλες.

Το βάζουμε στο ψυγείο για καμιά-μιάμιση ώρα, μέχρι να πήξει τελείως η κρέμα.

Καταναλώνεται στο κρεβάτι και σερβίρεται με δυο κουτάλια.