Κατ’ αρχάς να πάρεις τηλέφωνο τη Νικολούλη. Αν δεν το σηκώνει, πάρε το μηδέν. Να μάθεις αν κάνει το ίδιο με τους φίλους και τους γονείς του και μετά θα δεις φως στο τούνελ. Αν δεν το κάνει τότε να θεωρήσεις ότι δεν είσαι προτεραιότητα. Αν βγάλουμε από τη μέση το σενάριο ότι το δίνει κι αλλού, τότε έχουμε να κάνουμε με έναν τύπο της κατηγορίας: να περνάμε καλά.

 

Και πώς θα καταλάβω πως δε θέλει κάτι παραπάνω;

Υπάρχει τρόπος να το αναγνωρίσω χωρίς να καρφωθώ; 

 

Πρόσεξε: τα χρονικά όρια εδώ είναι σχετικά. Μια μέρα που πραγματικά μπορεί να τύχει για τον άλφα ή βήτα λόγο να μην το σηκώνει το ρημάδι πιθανόν και να δικαιολογείται. Από δύο μέρες και πάνω κάτι δεν πάει καλά. Πάντα όμως έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Σαφώς πάντα όλοι θα επιδιώκουν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους που αγαπούν, έστω κι αν πνίγονται, έστω κι αν τους έχουν δεμένα τα χέρια πισθάγκωνα. Επομένως όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχθούμε, το να αργεί να απαντήσει, πόσω μάλλον να μην απαντάει, είναι ένα ξεκάθαρο δείγμα για το ενδιαφέρον του.

Θα σου πω την αμαρτία μου. Το ‘χω κάνει κι εγώ. Και ξέρεις γιατί το έκανα; Γιατί δε με ένοιαζε και πολύ. Ήταν μια σχέση που είχε από πριν ημερομηνία λήξης. Δες μήπως τελικά παίζει κάτι τέτοιο. Αν ισχύει, ξέρεις. Λήξ’ τον εσύ.

 

100 ερωτήσεις περί έρωτα, σχέσεων και φλερτ απαντήθηκαν!

Βρες εδώ το βιβλίο «10 άντρες απαντούν σε 100 κρίσιμα γυναικεία ερωτήματα».

Ή κατέβασέ το σε όλες τις συσκευές σου!